Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Hoera! We hebben de Shopping Award gewonnen voor de beste online cadeauwinkel van Nederland!🥳

kerstmis cadeau trends

Kerstmis over de hele wereld; dit zijn de trends in vieringen en cadeaus

Heb je voor iedereen een cadeau in huis? Ben je niemand vergeten? Kom je erachter dat je nog niet alle cadeaus gekocht hebt, wees er dan snel bij. Zo ben je ervan verzekerd dat de cadeaus op tijd bezorgd worden en je samen kunt genieten van een ultieme belevenis om samen de cadeaus uit te pakken.


Wie verrast wie met kerst?

We waren benieuwd hoe Nederlanders denken over het geven van cadeautjes: wat geven we graag? Wat geven we liever niet? Hoeveel geven we uit? Wat vinden we van digitale verlanglijsten toevoegen aan een uitnodiging? Daarom hebben we al onze vragen in Het Grote Cadeautjesonderzoek van 2020 verzameld. Zo kwamen we er achter dat de helft van de 2000 deelnemers uit Nederland minimaal één keer per maand een cadeau geeft. Zo besteden we het meest aan een cadeau voor het eigen gezin, onze kinderen en de schoonfamilie. Het is superleuk om te horen dat iedereen het leuk vindt om cadeautjes te kopen en dat veel mensen ook graag zomaar een cadeau geven, om iemand mee te verrassen.
Met welk budget shoppen de meeste mensen kerstcadeaus?

Uit hetzelfde onderzoek leerden we dat Nederlanders gemiddeld 25 euro uitgeven aan een cadeau, maar met Kerstmis wordt er toch flink uitgepakt. Aan kerstversiering wordt er wereldwijd zo’n 450 euro uitgegeven. Dat is bijvoorbeeld de kerstboom met prachtige kerstballen en slingers, mooie kaarsen om een fijne sfeer in huis te brengen maar ook bijzondere tafelkleden voor het kerstdiner. Voor kerstcadeaus wordt er gemiddeld 250 euro uitgegeven, hoe mooi is het dat we onze dierbaren kunnen verrassen met bijzondere geschenken? Wij worden er helemaal blij van!
Kerst over de hele wereld, deze cadeaus gaan snel over de toonbank

Over de hele wereld zijn er tradities om kerst te vieren. Amerikanen verzamelen cadeautjes in een sok, in Nederland en België zijn er speciale nachtmissen, maar ook op andere plekken in de wereld wordt het kerstfeest goed gevierd.


Kerst in Italië

In Italië vieren ze drie dagen lang feest. Onze Italiaanse collega Feliscia vertelde ons dat families in Italië de avond voor kerst zee- en visgerechten eten. Dat noemen ze “La vigilia di Natale”. De ene familie opent op kerstavond de cadeaus, maar de ander op Eerste Kerstdag. Omdat Italië een katholiek land is, gaan veel families naar de kerk en daarna komen ze allemaal samen voor een uitgebreide lunch, bestaande uit een voorgerecht, twee hoofdgerechten en daarna een lekker toetje. De traditionele desserts met kerst zijn “Pandoro”, een kerstboomtaart, en “Panettone”, een luxe Italiaans brood gevuld met rozijnen, sukade en soms ook stukjes chocola. Dat is smullen!


Kerstmis in Frankrijk

Maxence is onze Franse collega en vertelde direct dat adventskalenders in Frankrijk erg populair. Of ze nou voor kinderen of volwassenen zijn, zelf een adventskalender maken is een favoriete bezigheid. Maxence en haar familie vieren kerst vooral op Kerstavond, waar ze genieten van een diner met de naam "Le Réveillon". Die naam stamt af van het werkwoord ‘réveiller’ en dat betekent wakker worden of opstaan. Met kerstmis eten ze heel veel, maar Maxence deelde dat ze juist extra langzaam eten, zodat ze zoveel mogelijk tijd samen kunnen doorbrengen aan de eettafel. Wist je dat er in Zuid-Frankrijk een traditie is waar ze dertien toetjes eten?


Kerst in Finland

Kerst in Finland staat volgens onze collega Jessica helemaal in het teken van gezelligheid, licht, liefde, familie en blijdschap. Veel families gaan wel naar de kerk met Kerstmis, ook al zijn ze niet gelovig, maar juist om in de kerstspirit te komen en onderdeel van de community te voelen. Gingerbread huisjes zijn in Finland heel traditioneel! Poppetjes, engelen, hartjes en dan de koekvormpjes versieren met snoep, dat is wat families samen doen. Kerst is een belangrijke tijd in het jaar, omdat het betekent dat de dagen langer en lichter gaan worden. Voor de feestdagen is het altijd heel erg donker. Wist je dat de echte Kerstman uit Finland komt? In het Finse Lapland vind je zijn elfen, rendieren en de cadeautjesfabriek. Er is een heel toeristisch kerststadje in Rovaniemi waar je de kerstman, zijn elfen en rendieren het hele jaar door kunt ontmoeten. Dat lijkt ons super gezellig!
Hoe vieren jullie dit jaar kerst? Zorg ervoor dat je op tijd je cadeaus besteld, zodat jullie met het hele gezin gezellig kunnen genieten van cadeautjes uitpakken bij de kerstboom. Alle YourSurprisers wensen jullie fijne feestdagen!


Op zoek naar dé cadeaugids voor kerst? We schreven een complete blog met allerlei alle cadeautips voor kerst .

Ontdek alle kerstcadeaus>>>