Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Cadeaus voor de eerste Vaderdag

De mooiste zelfgemaakte cadeaus voor de eerste Vaderdag

De eerste Vaderdag is een van de meest bijzondere en een uitgelezen kans om de kersverse papa te verrassen met een origineel cadeau. Tegelijkertijd kan het ook lastig zijn om een cadeau voor een man uit te kiezen, want waar maak je hem nou echt blij mee? We helpen je graag bij het kiezen van de leukste cadeautjes!

Vaderdag rompertje en slabbetje

Altijd goed: een rompertje of slabbetje

Welke papa maak je niet blij met een schattig rompertje of slabbetje met de tekst:"Loves Daddy", "Happy First Father's Day", "Daddy You Rock", "Papa, ik hou van jou", "Best Dad Ever" of "Ik heb een Superpapa!". In onze editor vind je deze en nog veel meer leuke designs voor op je zelgemaakte eerste vaderdagromper. Om je rompertje helemaal af te maken vul je de naam van de papa in, of upload je een leuke foto van papa en de kleine baby. De romper is er in maat 50/56 en maat 62/68. Als je dat leuk vindt, kun je ook de achterkant laten bedrukken met een tekst of afbeelding naar keuze!
Ook in de collectie slabbetjes vind je diverse leuke ontwerpen. De slabbetjes zijn er in de kleuren lichtblauw, donkerblauw, grijs, fuchsia, babyroze en wit.

Bekijk de slabbetjes
Bekijk de vaderdagrompertjes


Gepersonaliseerd boek voor Vaderdag

Lieve Papa of Olli boek

Helemaal populair zijn de gepersonaliseerde boekjes. In de collectie vind je twee boekjes die speciaal voor Vaderdag zijn gemaakt: "Lieve Papa" uit de collectie "From Lucy" en "Mijn Grote Held" uit de Ollimania collectie. In het boekje "Lieve Papa" staat de bijzondere band tussen vader en het kindje centraal. Vader en kind leren in dit boekje veel van elkaar en zien de wereld door elkaars ogen. In het boekje "Mijn Grote Held" van Olli is papa een echte superheld en krijgt hij zelfs een oorkonde voor "Beste Papa".

Bekijk het boek "Lieve Papa"
Bekijk het boek "Mijn Grote Held" van Olli


Tegeltje Eerste Vaderdag

Vaderdag tegeltje

Ook ontzettend leuk is een vaderdagtegeltje. We hebben een aantal leuke designs die je kunt personaliseren met een eigen foto of tekst. Maar je kunt natuurlijk ook een eigen ontwerp uploaden. Zo kun je een foto van de voetafdrukjes uploaden of de handjes en de voetjes. Heeft de kleine iets op het kinderdagverblijf gemaakt? Dan kun je een foto daarvan uploaden en op een tegeltje laten drukken. Op die manier vereeuwig je de creatie van jullie kindje op een bijzonder tegeltje. Het tegeltje kun je bewaren en op een moment in een geboortedoos stoppen. Als de kleine baby dan oud en volwassen is, kan hij of zij nog eens terugkijken in de doos wat er allemaal voor bijzondere dingen in zitten!

Zelf een vaderdagtegeltje makenEen bordje voor papa

Gaan jullie samen papa ontbijt op bed brengen? Dan is het natuurlijk ontzettend leuk om dat op een speciaal vaderdagbordje te doen. Er zijn verschillende leuke designs met "I love papa", "Fijne Vaderdag", "Mijn vader is de stoerste" en nog heel veel meer. Je kunt ook kiezen uit leuke illustraties met superhelden, sterke armen of een gewonnen beker voor beste papa.

Bekijk alle bordjes en designs voor Vaderdag


Foto op aluminium

Mooiste foto's op aluminum

Heb je het eerste jaar ontzettend veel mooie foto's verzameld met papa en de kleine baby? Het is zonde om daar niets mee te doen. Wat vind je ervan om op ze allemaal als een collage op een aluminium paneel te laten drukken? Je kunt natuurlijk ook één mooie foto uitkiezen en die groot laten afdrukken. Dat wordt vast en zeker een prachtige eyecatcher aan de muur. Je kunt kiezen uit geborsteld aluminium of wit aluminium en diverse maten.

Heb jij al een mooi cadeautje gespot om je man of vriend op zijn eerste Vaderdag te geven? Voor alle cadeautjes geldt: vandaag besteld, morgen in huis.
Wil je meer ideeën op doen? Bekijk dan eens alle vaderdagcadeautjes of de leukste cadeautjes voor de culinaire vader .Naar alle blogs