Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Heb jij nog geen vaderdagcadeau? Voor je het weet is het 20 juni en sta je met lege handen! Geen nood, we helpen je graag bij het kiezen van het leukste cadeau voor jouw vader. Kun jij dit jaar jouw vader niet opzoeken, maar wil je wel laten weten dat je aan hem denkt, dan kun je jouw cadeau ook laten bezorgen!Weet je nog niet wat je jouw vader moet geven? Bekijk dan onze tips:

Wijn, bier en whisky!

Hoeveel vaders houden er niet van een heerlijk wijntje, biertje of een goede fles whisky? Juist! Grote kans dat je jouw vader ontzettend blij maakt met een heerlijke alcoholische versnapering. Je kunt diverse bier- en wijnpakketten laten personaliseren. Zo kun je zelf een etiket ontwerpen of een kist met bedrukte of gegraveerde deksel erbij geven. Is je vader een echte whisky liefhebber? Dan hebben we de meest populaire wisky's in een unieke gepersonaliseerde kist zoals Glenmorangie, Highland Park, Laphroaig, Dalwhinnie of Jack Daniels.

Bierbrouw pakket

Bierbrouw pakket

Smokey Goodness boek

Smokey Goodness boek

Boek - Ollimania BBQ King

Boek - Ollimania BBQ King

Ollimania - Beste vader van de wereld

Ollimania - Beste vader van de wereld

Alles voor de BBQ

Is jouw vader een echte grillmaster en weet hij wel raad met de BBQ of een Greenegg? Dan maak je hem vast blij met een van deze accessoires voor bij de BBQ. Zo is hij helemaal stoer in z'n leren schort en met z'n leren BBQ-handschoenen. Met zulke accessoires voelt elke vader zich een topchef!

Samen lezen en foto's kijken

Ontzettend populair zijn de voorleesboekjes. In deze boekjes speelt jouw vader de hoofdrol. De boekjes zijn speciaal geschreven zodat vaders en kinderen samen kunnen lezen over spannende verhalen die ze samen meemaken. In het boek van Olli zit zelfs een oorkonde voor de Beste Papa!

Leren BBQ-ovenhandschoenen

Leren BBQ-ovenhandschoenen

BBQ set in leren hoes

BBQ set in leren hoes

Vaderdag mokken

Vaderdag mokken

Bamboe kaasplank cadeauset

Bamboe kaasplank cadeauset

Bijzondere cadeautjes

Ben je op zoek naar bijzondere cadeautjes die je naar eigen smaakt kunt personaliseren met een prachtige foto? Dan vind je misschien een van deze cadeautjes erg leuk. Met name de puzzels zijn ontzettend populair en je kunt dan ook kiezen uit een verschillend aantal stukjes. Met 1.000 stukjes zal vader zeker even zoet zijn! Het tegeltje kun je als een echte eye catcher op het toilet zetten of in de hal ophangen!

Laat jij wat bezorgen op Vaderdag?

Weet jij al wat je gaat geven en laat bezorgen op Vaderdag of zoek je nog meer inspiratie?

Vaderdag puzzel

Vaderdag puzzel

Houten kaart

Houten kaart

Boek - Lieve Papa

Boek - Lieve Papa

Blog

Blog