Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

De ultieme manier om je liefje te verrassen is toch wel met een mooi cadeau op Valentijnsdag. Het is tenslotte een dag om je partner nog even extra te laten weten dat je van hem of haar houdt. Maar het is soms lastig om te bedenken wat je zou kunnen kopen of gaat doen. Verras je partner daarom eens met een van deze persoonlijke en romantische cadeaus voor jullie eerste Valentijnsdag. Toch liever een uitje samen? Lees hieronder dan verder over onze romantische to-do tips.

Cadeautjes voor jouw Valentijn

Wie wordt er nou niet gelukkig van een heerlijk stuk chocolade? Liefde gaat tenslotte door de maag. Verras je partner daarom eens met een unieke Toblerone reep waar jij zelf de wikkel ontwerpt met je naam en een lieve foto van jullie samen tijdens jullie eerste date. Of schrijf jouw liefdesverklaring in chocolade met een chocolade telegram. Een cadeau om samen van te smullen. Cupido is bij deze cadeaus overbodig want met deze overheerlijke cadeautjes scoor je zeker punten bij je liefje. Toch liever een cadeautje waar je langer van kan genieten?Duurzaam cadeau is altijd goed idee! En wil je jouw partner helemaal inpakken? Begin dan bij zijn of haar voeten en personaliseer een paar sokken. Zet jullie mooiste foto erop en heb een perfect cadeau. Maar het ultieme Valentijnsdag cadeau is toch wel onze giga knuffelbeer. Is jouw lief een grote knuffelaar? Geef dan deze giga teddybeer. Zet wel jouw eigen foto op het t-shirt, zo deel jij alsnog de knuffels uit!

Teddybeer XXL

Teddybeer XXL

Toblerone Valentijn chocolade

Toblerone Valentijn chocolade

Chocotelegram

Chocotelegram

Sokken

Sokken

Rozen horen erbij!

Als je aan Valentijnsdag denkt, dan denk je aan een mooie bos met rozen. Een roos is tenslotte het symbool voor de liefde. Verras daarom je partner eens met een mooi boeket rozen die, jawel, door de brievenbus kunnen. Hierdoor komt jouw boeket altijd aan ook als je partner toevallig niet thuis is. Kies uit jouw favoriete kleur en stuur daar een kaartje bij met een lieve boodschap. Toch liever fleurig valentijnsboeket? Ook dat kan. Zo laat je een onvergetelijke indruk achter.

Kleine cadeautjes, groot gebaar

Soms wil je liever een blijvend cadeautje geven waar je partner lang van kan genieten. Denk daarbij aan een ketting met jullie foto vereeuwigd in een mooie gravure. Zo draag je jouw belangrijkste persoon dicht bij je hart. Of ontwerp een ketting met jullie beide initialen, breek het hartje en deel samen met je grote liefde deze hartvormige ketting. Je kunt natuurlijk ook een zilveren armband personaliseren met jullie initialen. Niet zo’n sieraden liefhebber maar wil je toch een langdurig cadeau geven? Personaliseer dan een sleutelhanger met jullie mooiste herinnering. Zo denk je altijd aan je partner wanneer je jouw huis verlaat.

Romantische uitjes tijdens Valentijnsdag

Tijdens jullie eerste Valentijnsdag is er natuurlijk niks fijner dan de hele dag samen te spenderen. Ga er op uit in plaats van binnen te blijven. Weet je niet wat je zou kunnen doen? Hier een paar tips om er op uit te gaan.

  • Doe jullie eerste date overnieuw. Ga naar de plek waar jullie date was, kleed je net zo leuk aan als toen en bestel hetzelfde drankje als je het nog weet. Het wordt sowieso memorabel want je kan het tenslotte maar met een persoon herbeleven.
  • Schrijf een handgeschreven liefdesbrief en geef deze op een speciale plek voor jullie. Er is niks leukers dan een ouderwetse handgeschreven brief ontvangen van degene waarvan je houdt. Schrijf er alle leuke herinneringen in die jullie het afgelopen jaar hebben gedaan samen of plak er foto’s op.
  • Organiseer een picknick. Is het jullie eerste Valentijnsdag samen en is het mooi weer? Organiseer een romantische picknick met lekker broodjes, hapjes en een gepersonaliseerde fles bubbels. Is het weer toch opeens veranderd? Dan kan dit natuurlijk alsnog thuis en dat is net zo romantisch.

Je kan deze tips natuurlijk al met je lief delen voordat jullie erop uit gaan maar het is nog leuker om niks te vertellen en alleen te zeggen dat je partner de dag of avond vrij moet houden. Zo blijft de verrassing extra leuk!

Rozen Rood Valentijn

Rozen Rood Valentijn

Brievenbus rozen

Brievenbus rozen

Boeket Rode en Witte rozen

Boeket Rode en Witte rozen

Brievenbus rozen

Brievenbus rozen

Ketting hart groot

Ketting hart groot

Echte zilver gebroken hart ketting

Echte zilver gebroken hart ketting

Leren sleutelhanger

Leren sleutelhanger

Blog

Blog