Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.


Een valentijnscadeau op afstand versturen


Valentijnsdag op afstand

We komen steeds dichter bij Valentijnsdag! Ben je opgewonden, of zie je op tegen de dag van de liefde, wanneer koppels geacht worden samen tijd door te brengen? Misschien is je speciale iemand aan de andere kant van de wereld, of is er een andere reden waarom je Valentijnsdag niet met je favoriete persoon kunt doorbrengen. Hoewel samen zijn het ideaal is, betekent niet dat je geen tijd met elkaar kunt doorbrengen, dat je Valentijnsdag niet geweldig kan zijn.

In het verleden moesten we weken, zo niet maanden wachten voordat we nieuws kregen van onze langeafstandspartner.

Tegenwoordig is alles slechts een klik verwijderd; videogesprekken, berichten en sociale media. Het enige wat je hoeft te doen is een beetje creatiever te worden om Valentijnsdag samen op afstand door te brengen!

Valentijnsdag op afstand

Het uitwisselen van geschenken is een traditie op Valentijnsdag en als je het niet persoonlijk kunt doen, waarom stuur je dan niet rechtstreeks een geschenk naar je speciale persoon?
Deze traditie koesteren we hier bij YourSurprise en bieden daarom de mogelijkheid om een cadeau direct naar het adres van je partner te laten sturen, waar dan ook!

Brievenbusgeschenken voor Valentijnsdag

Het versturen van een cadeau op afstand is nu meer dan ooit eenvoudig. Je kunt je cadeau ook laten bezorgen als de ontvanger niet thuis is. Het enige wat je hoeft te doen is een cadeau uitkiezen dat door de brievenbus kan worden bezorgd. Het is niet alleen praktisch, maar ook een leuke verrassing, want de ontvanger vindt de verrassing bij het legen van de brievenbus!
We hebben wat ideeën op een rij gezet voor kleine valentijnscadeautjes die door de brievenbus kunnen worden bezorgd.Op zoek naar meer tips om Valentijnsdag op afstand te vieren? Bekijk onze blog vol met geweldige ideeën om Valentijnsdag op afstand door te brengen.

Hoe maak je een Valentijnsdagverrassing

Verrassing is het sleutelwoord voor Valentijnsdag. Niet iedereen houdt van verrassingen, maar als je iemand kent die dat wel doet, kun je een verrassingspakket maken met veel persoonlijke details die laten zien hoeveel je om je geeft. Hier zijn enkele ideeën:

1. Een gigantisch pakket:

Het pakket in een pakket is een leuke traditie die het openen van het geschenk een beetje uitdagender maakt en de verwachting verhoogt.
Hoe het te maken: Pak de grootste doos die je kunt vinden, samen met meer dozen, de ene kleiner dan de andere. Je hebt er minimaal 5 nodig. Hoe meer je hebt, hoe leuker het wordt. Voeg een geschenk toe aan elk van de dozen en zorg ervoor dat u elke doos in de volgende grootste doos plaatst totdat alle dozen in de laatste doos zitten. Voeg de finishing touch toe met mooi inpakpapier en een strik.
Tip: om het cadeau nog origineler te maken, voeg je een kleine kaart toe met een schattige boodschap of aanwijzing in elk pakket.

2. Een pakketje vol herinneringen:

Tijdens een relatie verzamel je veel onvergetelijke herinneringen die vereeuwigd kunnen worden in foto's of fragmenten van liedjes... Je hebt vast genoeg materiaal dat kan worden gebruikt voor een bijzonder cadeau, zoals een herinneringsdoos. Zo maak je het: zoek een mooie doos en wat versieringen. Binnenin kun je alles kwijt wat met je relatie te maken heeft: een liefdesbrief, vakantiefoto's, een bioscoopkaartje van de eerste film die je samen zag, enz...

3. Een lief klein pakje:

Als je niet één cadeau kunt kiezen en je wilt een doos vol verrassingen maken, maak dan een doos met veel lieve kleine verrassingen. Tip: Je kunt cadeaus kiezen die elk een andere betekenis hebben. Ze hoeven niet duur te zijn, alleen simpele kleine cadeautjes die voor jullie allebei iets betekenen.