Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Het is bijna Valentijn en of je het nu viert of niet: het is altijd een reden om een er een feestje van te maken. Valentijnsdag betekent voor ons om stil te staan bij mensen van wie je houdt. Dat kan je vader, moeder, een goede vriend/vriendin, oma/opa of je grote liefde zijn. Laat met een (klein) cadeautje weten dat je aan hem of haar denkt of organiseer een gezellige dag! Maar wat geef je cadeau en wat voor bijzonders kun je precies doen op Valentijnsdag? Hieronder een aantal leuke ideetjes in een overzicht. Lees je mee?

Leuke dingen om te doen op Valentijnsdag

Wij hebben leuke Valentijnuitjes op een rij gezet met verschillende cadeau tips. Valentijnsdag wordt sowieso een succes met 1 van onze ideetjes:

 • Een activiteit hoeft niet veel geld te kosten. Wil jij je geliefde verrassen? Laat hem of haar naar de plek komen waar jullie elkaar voor het eerst hebben ontmoet of waar de eerste date plaatst vond. Haal daar samen leuke herinneringen op. Wedden dat dit romantisch uit gaat pakken!
 • Je kunt iemand verrassen door thuis het supergezellig te maken met kaarsjes en lekker eten. Wil je jouw Valentijn verrassen, geef dan een mooi fotoboek met jullie mooiste momenten samen.
 • Heb je geen Valentijn maar wil je wel iets leuks doen? Nodig dan een goede vriend/vriendin uit zet deze persoon eens flink in het zonnetje. Verzamel jullie mooiste, gekste en dierbaarste foto’s bij elkaar en verras je vriend of vriendin met een leuke magic mok met daarop jullie leukste fotomomenten.
 • Hoe leuk is het om een handgeschreven liefdesbrief te schrijven of te krijgen. Maak bijvoorbeeld een mooi gedicht of schrijf op jouw manier wat jij voor je geliefde voelt.
 • Het Bucketlistboek voor koppels is een enorm leuk boek om op Valentijnsdag samen in te vullen. Hierin staan 250 romantische, grappige en speciale opdrachten die je als koppel gedaan moet hebben of al hebt ondernomen. De opdrachten worden aangevuld met leuke feitjes over jullie relatie en foto’s van jullie samen.
 • Vul samen een blik met briefjes met allerlei activiteiten wat jullie graag nog samen willen doen. Dit kan echt van alles zijn. Het bezoeken van een bepaald museum, het kijken van een film, samen een uitgebreid diner koken en ga zo maar door. Eens in de zoveel tijd kun je een briefje openen en de opgeschreven activiteit gezellig samen uitvoeren.
 • Ga heerlijk samen picknicken op een bankje in het park of op het strand. Als verrassing heb jij een fles champagne mee met 2 Valentijn champagneglazen. Geniet op het strand van een glaasje champagne terwijl die zon ondergaat, romantischer kan niet.
 • Ben je creatief en vind je het leuk om uit te pakken? Maak een speurtocht langs alle plekken die bijzonder voor jullie zijn. Haal jullie mooiste herinneringen naar boven en maak nieuwe.
 • Heb je altijd al mooie foto’s willen hebben van jou en je lief? Regel een fotograaf op 14 februari en laat prachtige foto’s maken op het strand of in het bos, want welke dag is beter voor een romantische fotoshoot dan Valentijnsdag?
 • Schijnt het zonnetje, maak samen een mooie wandeling door het bos of op het strand. Samen uitwaaien en een fris gesprek voeren doet wonderen. Ga daarna naar een gezellige strandtent om op te warmen en samen te genieten van een warme chocolademelk.

Valentijn cadeau tips

Een cadeau hoeft echt niet groot, duur of spectaculair te zijn. Het gaat om het gebaar, dus een kaart, bos bloemen of een chocolade is al perfect! Wij kunnen ons voorstellen dat als je iets openmaakt en er staat een lieve tekst of foto op, dat dit een grote glimlach op je gezicht bezorgd. Om je wat inspiratie te laten op doen hebben we onze meest romantisch kleine cadeautjes voor je op een rij gezet:

 • Wat dacht je van een sleutelhanger in de vorm van een hart met een foto van jou en je liefde! Je draagt hem of haar altijd bij je.
 • Een origineel en grappig cadeau kan een paar gepersonaliseerde sokken zijn. Zet jullie leukste of gekste foto op de sokken en je hebt een perfect Valentijnscadeau.
 • Ken je iemand nog niet zo heel lang, maar je wilt hem of haar wel verrassen met een cadeau. Bestel brievenbusbloemen met een leuke kaart. Dit kan natuurlijk ook voor je geheime liefde zijn, zeker weten een schot in de roos.
 • Een sneeuwbol met hartjes een mooie foto is ook echt een romantisch Valentijnscadeau. Maar dit kan ook gegeven worden aan een lieve vriend/vriendin of vader/moeder. Het staat uiteindelijk heel erg tof om op een kastje of plank neer te zetten in huis!
 • Tot slot, wat denk je van een liefdeskussen met een mooie foto erop?

De leukste cadeaus voor Valentijnsdag

Ben je er uit en weet je wat je voor Valentijnsdag wil gaat doen? Hieronder zie je de leukste cadeautips om jouw vlam mee te verrassen. Wil je nog even verder kijken, bekijk dan al onze Valentijnscadeaus

Champagnepakket Moët & Chandon met glazen

Champagnepakket Moët & Chandon met glazen

Magische Mok

Magische Mok

Droogbloemen in houder

Droogbloemen in houder

Houten kaart

Houten kaart

Sneeuwbol

Sneeuwbol

Champagneglazen - Valentijn

Champagneglazen - Valentijn

Sleutelhanger hart 2 delen

Sleutelhanger hart 2 delen

Blog

Blog