Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Valentijnsdag is de perfecte tijd van het jaar om jouw liefde en genegenheid uit te drukken naar de belangrijke mensen in je leven. Het hoeft niet alleen om romantische liefde te zijn, maar kan ook gaan om de liefde voor vrienden of de liefde die we hebben voor onze kinderen.

Er zijn zoveel verschillende manieren om te zeggen dat je om iemand geeft, maar één van de meest speciale manier is toch wel met een tof gedichtje. Een gedicht geeft een leuke en vaak luchtige draai aan onze woorden, zodat de ontvanger echt goed begrijpt wat ze voor ons betekenen. En het tovert uiteraard een glimlach op ieders gezicht!

In deze blog hebben we voor jou een aantal voorbeelden van Valentijnsgedichten voor verschillende ontvangers. Zo kun je iedereen verrassen met een mooi gedicht als je je gepersonaliseerde Valentijnskaarten of gepersonaliseerde valentijnscadeaus uit gaat delen op de dag van de liefde!

We hebben de volgende soorten gedichtvoorbeelden voor je in petto:

  • Vriendschapsgedichten
  • Korte gedichtjes
  • Gedichten voor dochters
  • Valentijnsgedichtjes voor kinderen
  • Gedichtjes voor een vrouw
  • Gedichten voor een man

7 Valentijnsgedichten over vriendschap

Vriendschap is soms moeilijk te omschrijven. Daarom hebben we speciaal voor jou zeven leuke voorbeelden van vriendschapsgedichten die jou de kans geven de unieke magie van vriendschap uit te drukken. Ze zijn perfect voor Valentijnsdag, om je vrienden er aan te herinneren hoeveel ze voor je betekenen.

"Samen lachen, samen huilen,

ik zou je nooit voor 'n ander kunnen verruilen.

Vrienden voor het leven,

door vriendschap hecht verweven.

Valentijnsdag is de perfecte dag,

Om je te bedanken voor elke lach."

"Je bent mijn maatje, mijn beste vriend,

Ik ben dankbaar voor de vriendschap die ons verbindt.

Ik wil je dan ook graag laten weten,

Dat ik jou op Valentijnsdag nooit zal vergeten.

Bij deze dus een kaartje voor jou,

Weet, ik blijf je altijd trouw."

"Vriendschap is als kostbaar goud,

een band waarin je elkaar vertrouwt.

Voor jou, mijn vriend, deze Valentijnsdag,

een herinnering van hoe graag ik je mag.

Laten we altijd samen blijven chillen,

Ik zou echt niet anders meer willen!"

"Een kaart vol liefde, een kaart vol gelach,

Omdat jij zo speciaal bent, elke dag.

Ik zou je nooit kunnen vervangen, mijn beste vriend,

Dus deze Valentijnskaart heb je zeker verdiend."

"Je kwam in mijn leven als een zonnestraal,

Zonder jou was mijn leven nu maar kaal.

Lieve vriendin, deze Valentijnsdag,

Weet ik dat ik dankbaar zijn mag!"

"De beste vriendschap, zo zeldzaam en puur,

Dat deze goede band maar eeuwig duurt.

Op deze dag van liefde, chocolade en bloemenpracht,

Wil ik jou bedanken voor elke traan en elke lach."

"Jouw vriendschap is als een gouden schat,

Daarom koester ik het met heel mijn hart.

Op deze Valentijnsdag, dit liefdesfeest,

Wil ik zeggen, jij bent altijd mijn bestie geweest."

Met deze voorbeelden heb je genoeg inspiratie om jouw BFF's op een creatieve, originele manier te laten weten hoe belangrijk ze voor je zijn deze Valentijn. Begin met schrijven en raak ze echt!

Droogbloemen boeket

Droogbloemen boeket

Wenskaarten

Wenskaarten

Chocolade

Chocolade

Valentijnscadeau

Valentijnscadeau

3 korte Valentijnsgedichten

Valentijnsdag is de perfecte tijd om je geliefde te verwennen met een zoetsappig kort gedicht. Of je nu een beginneling of een ervaren dichter bent, het schrijven van een kort Valentijnsdag gedicht kan een krachtige manier zijn om je diepste emoties en gevoelens uit te drukken. Hier zijn enkele korte Valentijnsgedichten om je te inspireren:

  • Liefde is als een lied, elke noot een kus. Een zoete melodie, een vuur dat nooit blust. Deze Valentijnsdag draait alles om jou. Zo kan ik je laten zien hoeveel ik van je hou.
  • Eén blik was genoeg, het was meteen raak, Mijn zoektocht naar liefde is meteen gestaakt. Op deze speciale Valentijnsdag heb ik geen Cupido nodig, Ik heb je zelf zoveel liefde te geven, dus hij is overbodig!
  • Jouw lach is als de zon, stralend en warm, Ik zag je en mijn hart sloeg meteen alarm. Zo reusachtig groot is mijn liefde voor jou, Dat ik je vandaag extra wil tonen hoeveel ik van je hou.

Het allerbelangrijkste bij het schrijven van een gedicht is dat het recht uit je hart komt. Laat je gevoelens en emoties stromen en voeg elementen toe die passen bij jullie relatie met elkaar. Is jullie relatie bijvoorbeeld gevuld met veel humor? Neem dat vooral mee in je gedicht! Onthoud dat het niet gaat om het aantal woorden, maar om de emotie die je in die woorden stopt.

Of je nu een eenvoudig gedicht schrijft voor je partner, een vriend, je kinderen of zelfs je huisdier, een kort Valentijnsgedicht kan de perfecte manier zijn om je liefde te tonen. Pak je pen en papier en ga lekker aan de slag!

3 hartverwarmende Valentijnsgedichten voor kinderen

Verras jouw zoon of dochter met lieve woorden deze Valentijn

Valentijnsdag draait niet alleen om romantiek - het is ook een tijd om de liefde binnen je gezin te uiten. Een handgeschreven gedichtje kan een tof gebaar zijn dat laat zien hoeveel je om jouw kinderen geeft. En laten we eerlijk zijn, de glimlach op het gezicht van je kinderen is de beste beloning. Dus waarom zou je deze Valentijnsdag niet iets extra liefs doen voor je kleintjes met een uniek, hartverwarmend gedicht? Hieronder een aantal voorbeelden om je op weg te helpen!

"Roze hartjes en chocolade zo zoet, Onze kleine Valentijn, je doet het zo goed! Wij wilden jou deze dag zeker niet vergeten, Je bent door ons zo geliefd, dat moet je weten!

"Van ons een grote knuffel en een kus, en een Valentijnskaartje, dat was een must. Onze kleine hartendief ben jij, Weet; jij maakt ons altijd blij!"

"Op Valentijnsdag is iedereen blij, Er is genoeg liefde, voor jou en voor mij. Een zoete verrassing om je te laten zien dat, Jij bent onze grootste schat!"

4 romantische gedichtjes voor je vriendin op Valentijn

  1. Jij bent mijn grote liefde, mijn zonneschijn, mijn gevoelens voor jou zijn als een bloemenfestijn. eze Valentijnsdag, wil ik dat je weet; Ik hou heel veel van jou, door lief en leed.
  2. Onze liefde is een reis, een prachtig boek, met elke dag iets nieuws om de hoek. Op deze speciale dag sta ik even stil, en laat ik je weten dat jij de enige ben die ik wil!
  3. Rozen zijn rood, viooltjes zijn blauw, deze en elke dag kies ik steeds weer voor jou. Ik houd je voor altijd in mijn armen, want jij alleen kunt mijn hart verwarmen.
  4. De sterren aan de hemel doen zo hun best, maar jij straalt het hardst, daardoor verbleekt de rest. Van 's avonds laat tot 's ochtends vroeg, Hou ik van jou, voor nu en voorgoed.

4 romantische gedichtjes voor je vriend op Valentijnsdag

  1. Jouw lach, een zonnestraal zo fijn, vandaag moet je weten; jij bent mijn Valentijn. Met jou wil ik dansen door de nacht, jij bent mijn hart, mijn ziel, mijn kracht.
  2. Elke blik doet mijn hart sneller kloppen, ik hou van je, zelfs van je slechte moppen. Ik ben zo blij dat wij elkaar hebben gevonden, en nu voor altijd zijn verbonden.
  3. Met jou heeft elke dag een zonnige start, mijn liefde voor jou vult mijn hele hart. Voor jou ga ik zonder twijfel door het vuur, blijf voor altijd bij me op dit liefdesavontuur.
  4. Voor jou staat mijn hart in vuur en vlam, vanaf het moment dat je in mijn leven kwam. Jouw mond, je ogen, je lieve lach, ik ben zo dankbaar dat ik je bij me houden mag.

Persoonlijke gedichten, de perfecte match voor gepersonaliseerde Valentijnscadeaus

Het toevoegen van een persoonlijk gedicht aan je Valentijnscadeau maakt elk cadeau nog unieker! Of je nu chocolaatjes, bloemen, sieraden of een knuffelbeer cadeau doet, een persoonlijk gedicht maakt het speciaal en onvergetelijk. Het voegt een extra persoonlijk tintje toe dat je cadeau onderscheidt van de rest.

Een persoonlijk gedicht kan ook gebruikt worden om een oude herinnering op te roepen, een grap te delen of gewoon om iemand een glimlach te bezorgen. Het is jouw unieke stijl die het speciaal maakt.

Schrijf je gevoelens, je waardering, je liefde en toewijding op papier en voeg het toe aan je cadeau. Je dierbaren zullen de moeite oprecht waarderen. Persoonlijke gedichten zijn de perfecte finishing touch voor al jouw gepersonaliseerde Valentijnscadeaus, wie je ook wil verrassen!

Mocht je nog meer toffe inspiratie zoeken voor jouw Valentijnstekst, check dan onze 44 Valentijnswensen blog en laat jouw creativiteit de vrije loop.

Doe nog meer inspiratie op voor je Valentijnscadeaus met onze voorstellen:

Fotopuzzel

Fotopuzzel

Kussen

Kussen

Glazen

Glazen

Blog

Blog