Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Valentijnsdag is het feest voor geliefden. Elkaar verrassen met cadeaus, lekker samen eten en knuffelen. Toch kan niet iedereen Valentijnsdag met elkaar doorbrengen. Misschien ben je gescheiden vanwege werk, vanwege je studie of doordat je geliefde nog in het buitenland woont. Een lange-afstandsrelatie is niet gemakkelijk en juist daarom is het leuk om op Valentijnsdag je geliefde te verrassen met een mooi en onverwacht cadeau. We hebben 6 leuke tips voor je op een rijtje gezet om samen nieuwe herinneringen te maken ook als je niet bij elkaar kunt zijn.

Wij versturen jouw Valentijnscadeau trouwens naar bijna alle landen over de hele wereld. Het maakt dus niet uit of je geliefde zich bevindt in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Azië, Oost- of West-Europa.

Tip 1: herbeleef jullie momenten samen

Wat is waardevoller dan mooie herinneringen? Of je nu net samen bent of al wat langer, je hebt veel foto's van jullie mooiste momenten. Verras je geliefde door een fotoboek te maken en dat bij hem of haar thuis te laten bezorgen. Ben je niet zo creatief? Je kunt je leukste foto's ook op Retro laten afdrukken.

Tip 2: organiseer een digitale diner date

Als je niet in real life samen kunt eten, dan kan het vaak wel digitaal. Zet Facetime of Skype aan en neem de tijd om lekker samen te eten. Je kunt natuurlijk ook besluiten om allebei hetzelfde te koken, dan lijkt het net of je écht bij elkaar aan tafel zit. Wil je je geliefde verrassen met een bijpassend cadeautje? Stuur dan een heerlijke fles wijn op met foto van jullie samen of laat mooie wijnglazen maken met jullie namen erin gegraveerd.

Tip 3: geef een zachte knuffel

Ook knuffelen kan lastig op afstand. Hoewel het natuurlijk geen vervanging is, kun je je geliefde een zachte knuffel toesturen met een lieve boodschap. Wil je uitpakken, stuur dan een mega grote knuffelbeer. Je kunt kiezen uit een mega beer van 96 cm of een giga beer van 135 cm.

Tip 4: say it with chocolate

Chocolade is altijd goed, zeker als je iemand via een boodschap van chocolade laat weten dat je gek op hem of haar bent en heel veel van die persoon houdt. Stuur een heerlijke giftbox met Milka chocolade op in de vorm van een hart of zet je mooiste tekst in een chocoladetelegram. Super handig: deze cadeaus passen door de brievenbus en zijn dus extra geschikt om naar je liefje op afstand te sturen.

Tip 5: heerlijk romantisch: stuur een unieke wenskaart

Wil je je partner eigenlijk gewoon vertellen hoeveel hij of zij betekent voor jou? Maar wil je iets romantischer doen dan een simpel berichtje of telefoontje? Er zijn eindeloos veel manieren om te zeggen ‘’ik hou van je’’ of ‘’ik mis je’’. Zoek jullie mooiste foto uit en zet deze op een houten kaart of een prachtige wenskaart.

Tip 6: geef een blijvende herinnering

Soms wil je iets geven wat blijvend is. Wat dacht je van een prachtige ketting met hangertje met daarop jullie intitialen gegraveerd? Kies uit een hangertje met een gebroken hart waarbij jullie allebei een deel dragen, een prachtige zilverkleurige hanger of een echte zilveren hanger met ketting. Je kunt natuurlijk ook een hele mooie zilveren armband geven.

Bonus tip: bloemen!

Weet je nog niet zo goed? Geef dan een fantastisch mooi boeket met bloemen. Kies uit een prachtig liefdesboeket, een boeket met rode rozen of mooie brievenbus rozen. De naam zegt het: deze rozen kunnen via de brievenbus bezorgd worden en zijn dus altijd goed als je niet zeker weet of je geliefde thuis is om een boeket aan te nemen. Ze zitten in een slimme verpakking en blijven daardoor mooi. Let op! Bloemen kunnen we niet naar het buitenland versturen, dit cadeautje is dan ook alleen voor geliefdes binnen Nederland.

Valentijnscadeaus voor langeafstandsrelaties

Een lange afstandsrelatie kan een uitdaging zijn, zeker wanneer Valentijnsdag dichterbij komt. YourSurprise maakt het vieren van deze romantische gelegenheid makkelijker, zelfs als jouw Valentijn ver weg woont. Je kunt je cadeau direct naar het adres van de ontvanger laten sturen voor een extra romantische verrassing. Kies een kleiner valentijnscadeau dat door de brievenbus kan of ga voor een XXL verrassingscadeau dat ze aan de deur in ontvangst kunnen nemen.

Hier wat ideeën voor Valentijnscadeaus voor langeafstands relaties:

  • Videoboodschap: Deel al je gedachten en gevoelens in een hartverwarmende videoboodschap met een digitale QR-wenskaart.
  • Gepersonaliseerde kalender: Vul elke maand met mooie foto's en speciale data als een constante herinnering aan data dat jullie erlkaar weer gaan zien.
  • Fotoalbum: Gevuld met alle magische herinneringen aan de tijd die jullie samen hebben doorgebracht.
  • Fleecedeken: Een warme, knusse fleecedeken voor je liefje, gepersonaliseerd met een foto van jullie tweetjes.
  • XXL teddybeer met afbeelding: De perfecte knuffelvriend voor als je er zelf niet bij kunt zijn.
  • Hartvormige halsketting: Gepersonaliseerd met initialen, een foto of een speciale datum om toch een beetje bij elkaar te zijn tijdens Valentijnsdag.

Tips voor een goede lange-afstandsrelatie

Een lange afstandsrelatie is niet makkelijk en het is eenvoudig om vooral te kijken naar wat je niet hebt: geen knuffel, niet samen dineren, niet samen slapen, alleen thuis en niemand die vraagt hoe je dag was. Toch is het erg lastig om de tijd door te komen als je vooral de negatieve kanten ziet. Want eigenlijk is het ontzettend mooi om iemand te hebben waar je zóveel van houdt dat je die persoon ook echt mist. Want wees eens eerlijk: hoe bijzonder is het om iemand écht te missen? We geven je graag wat tips die het hopelijk wat eenvoudiger maken om te dealen met het feit dat je niet samen kunt zijn:

Boots het samenzijn na: drinken jullie altijd samen een wijntje aan het einde van de dag en bespreken jullie met elkaar hoe jullie dag was? Blijf dat vooral doen. Zeker als je in dezelfde tijdzonde zit is het goed om je rituelen erin te houden. Helaas moet het via Skype, Facetime of Whatsapp bellen, maar bedenk je hoe erg het was geweest als die nieuwe technieken er niet waren?

Blijf op elkaar vertrouwen: heb je een zware dag gehad? Voel je je niet fijn? Ben je verdrietig omdat je alleen bent? Deel het met je liefde op afstand, maar neem het die persoon niet kwalijk dat hij er niet kan zijn. Waarschijnlijk is er een goede reden dat hij of zij niet in de buurt is of kan hij of zij er weinig aan doen dat ze niet bij je kunnen zijn. Vertel eerlijk dat je verdrietig bent zodat je geliefde je kan geruststellen en troosten.

Samen dingen doen: een spelletje spelen kun je nog steeds samen doen. Natuurlijk is het digitaal, maar het kan wel. Samen een boek lezen of een film kijken? Zet de tablet aan en ga videobellen. Wil je iets belangrijks bespreken over de film, dan kun je prima alsnog tegen je geliefde beginnen te praten. Je kunt natuurlijk ook samen een online spelletje spelen of samen al videobellend wandelen.

Geef jezelf baalmomentjes: het kan heerlijk zijn om even lekker verdrietig te zijn en te huilen. Onze tip is om jezelf vooral heel zielig te mogen vinden.... maar niet te lang. Als je de hele dag alleen maar denkt aan wat je niet hebt, dan duurt een dag heel lang. Geef je zelf elke twee uur 10 minuten om je heel sip en verdrietig te voelen. Na die 10 minuten ga je weer verder met je leven totdat je weer sip mag zijn. Uit ervaringen weten wij: tegen de tijd dat de 2 uur voorbij is, voel je je vaak al helemaal niet meer sip.

Vergeet Valentijnsdag niet: zeker als je op afstand van elkaar zit is het nog belangrijker om elkaar te laten zien en weten dat je van elkaar houdt en elkaar mist. Dit is hét moment om extra moeite te doen en woorden om te zetten in daden. Laat een mooie bos bloemen bezorgen of een lief cadeau. Het gaat vooral erom dat je laat zien dat je aan iemand denkt. Want hoe fijn is het om post te krijgen van iemand die van je houdt, aan je denkt en je mist?

Alle cadeaus op een rijtje

Verras je Valentijn met een van deze mooie cadeaus:

M&M's cadeaupakket

M&M's cadeaupakket

Chocolade Hart

Chocolade Hart

Chupa Chups boeket

Chupa Chups boeket

Toblerone Valentijn chocolade

Toblerone Valentijn chocolade

De 8 leukste cadeaus die door de brievenbus kunnen

Weet je niet zeker of je geliefde thuis is om een pakketje aan te nemen? Geef iets dat door de brievenbus past:

Milka hart

Milka hart

Houten kaart

Houten kaart

Leren sleutelhanger - Hart

Leren sleutelhanger - Hart

Puzzel Hart

Puzzel Hart

Bar ketting

Bar ketting

Armband - edelsteen

Armband - edelsteen

String

String

Boxershort

Boxershort

Grote cadeaus

Wil je jouw geliefde verrassen met iets (heel) groots? Dan zijn dit onze 8 cadeautips:

Mega Milka reep 900 gram

Mega Milka reep 900 gram

Grote Knuffelbeer

Grote Knuffelbeer

Moët et Chandon Brut Imperial Magnum 1500ml

Moët et Chandon Brut Imperial Magnum 1500ml

XXL Toblerone

XXL Toblerone

Mega Twix reep

Mega Twix reep

Celebrations mix

Celebrations mix

Teddybeer XXL

Teddybeer XXL

Blog

Blog