Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Nog eventjes en het is weer Valentijnsdag! Hoe verras jij jouw valentijn dit jaar? YourSurprise heeft de leukste valentijnsactiviteiten op een rijtje gezet voor jou!

Valentijnsactiviteiten

Wat kan je allemaal doen op Valentijnsdag? Ieder jaar komt deze vraag weer bovendrijven een paar weken (of maanden) voordat het 14 februari is. Je wil het liefste met een originele valentijnsactiviteit komen, want het gaat om de belangrijkste persoon in je leven. Maar dat is best lastig en de lat ligt hoog.

YourSurprise helpt jou daarom een handje! Wil je het liefste zelf creatief aan de slag voor jouw valentijn? Stort je dan op een van de volgende valentijnsactiviteiten. Door het helemaal zelf te organiseren voor je (geheime) liefde, scoor je zeker punten.

1. Organiseer een wijnproeverij

Ontpop je tot wijnkenner

Heb je de tijd voor de voorbereiding van jouw valentijnsactiviteit? En houdt je valentijn wel van een wijntje? Kruip dan in de huid van een sommelier en organiseer een wijnproeverij voor je lief. Lees je in en kies de wijnen die je wil laten proeven. Bereid een mooi praatje voor bij iedere proefsessie. Zo kom je beslagen ten ijs tijdens de grote dag.

Een leuk idee: bestel wijnen met een zelfgemaakt etiket dat je speciaal voor de avond ontwerpt. Zo wordt de wijnproeverij extra speciaal en persoonlijk!

2. Stippel een speurtocht uit

Laat je lief zoeken naar hints

Als je echt wil uitpakken en volop de tijd neemt voor de organisatie van jouw ultieme date, maak dan een speurtocht voor je grote liefde. Hang de speurtocht op aan een thema, bijvoorbeeld jullie liefde, en bezoek alle plekjes die een rol spelen in jullie liefdesverhaal. Hoe je dit precies doet is aan jou, er zijn tal van mogelijkheden. Maar houd het wel persoonlijk, dat maakt het schatzoeken het leukste. Het is natuurlijk wel interessant om bijvoorbeeld te weten hoe oud een bepaalde kerk is, maar het is veel leuker om te vragen waar jullie elkaar voor de eerste keer kusten bij de kerk.

De hints voor de treasure hunt kun je op een magic mok laten drukken. Deze hints komen dan pas tevoorschijn wanneer er een warme drank (die jij héél toevallig bij je hebt) in de magic mok geschonken wordt.

3. Leg samen een puzzel

Het ontbrekende puzzelstukje

Blijf je het liefste lekker thuis op valentijn, maar wil je wel een activiteit doen? Maak dan samen een puzzel. Het klinkt misschien een beetje saai, maar met een puzzel met honderden stukjes ben je al snel een behoorlijke tijd zoet. Ook kun je testen hoe je lief een dergelijke uitdaging aanpakt. Zeker interessant als je elkaar nog niet zo heel erg lang kent!

Gaat hij of zij systematisch te werk of wordt het één grote chaos? Vullen jullie elkaar aan als team of hebben jullie een tegengestelde aanpak? Puzzelen geeft inzicht! Voordat je het weet vallen de puzzelstukjes in elkaar. Extra leuk: bestel een persoonlijke puzzel met jullie mooiste foto en een lieve boodschap voor jouw valentijn.

4. Kijk een romantische comedy

Zwijmel samen weg

Een beetje cliché, maar daar is helemaal niks mis mee op valentijnsdag. Het is gewoon heerlijk om samen op de bank een romantische comedy te kijken. Maak het huis gezellig met kaarsjes en dim de lichten. Misschien kun je wel ergens een beamer op de kop tikken voor het echte bisocoopgevoel. Wordt het Love Actually, Crazy Stupid Love of toch meer het klassieke genre met Pretty Woman of The Notebook?

Als alles klaarstaat hoef je alleen de snacks nog regelen, die uiteraard niet mogen ontbreken tijdens de perfecte filmavond. Laat chocoladebonbons met jullie foto maken om je liefje extra te verrassen.

5. Kook de sterren van de hemel

Liefde gaat door de maag

Wil je jouw valentijn echt verrassen dit jaar? Ga dan eens uitgebreid de keuken in voor hem of haar en bereid een valentijnsdiner. Stel van te voren een mooi menu samen met de lievelingsgerechten van je geliefde. Dek de tafel mooi en steek kaarsjes aan voor een extra vleugje romantiek. Zelfs als het eten misschien niet helemaal perfect is, maakt dat niet uit. Jouw valentijn is hoe dan ook onder de indruk van de moeite die je hebt genomen.

Je maakt het diner compleet met gepersonaliseerde wijnglazen. Met glazen met jullie initialen erop proost je het beste op jullie liefde.

Puzzel Hart

Puzzel Hart

Chocolade hartjes

Chocolade hartjes

Witte wijnglazen

Witte wijnglazen

Magische Mok

Magische Mok

Bertus Beer

Bertus Beer

Sleutelhanger hart 2 delen

Sleutelhanger hart 2 delen

Fleecedeken - Valentijn

Fleecedeken - Valentijn

Blog

Blog