Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Laat je geliefde weten hoeveel hij of zij voor jou betekent door een verrassingsuitje te organiseren op Valentijnsdag. Wat kun je allemaal gaan doen als valentijnsdate? YourSurprise geeft zes uitjes-ideeën voor een geslaagde dag van de liefde!

Valentijnsuitjes

Je wil de liefde van je leven een dagje of avondje cadeau doen waarmee je laat blijken hoe belangrijk hij of zij voor je is. De avond moet perfect zijn. Hoe organiseer je het perfecte valentijnsuitje en waar moet je allemaal rekening mee houden? Het is sowieso een goed idee om eens stil te staan bij wat jouw geliefde belangrijk vindt in zijn of haar leven en daar iets mee doen.

Wanneer je alleen een uitje kiest omdat je er zelf dol op bent, komt dat wat minder sympathiek over. Je kunt dan nog steeds een hele leuke avond hebben, maar toch laat je wat kansen liggen. Echt interesse tonen is dus al een hele mooie eerste stap voor de ultieme valentijnsdate. Uiteindelijk kies je het uitje dat perfect bij jouw geliefde past. YourSurprise geeft zes suggesties!

1. Ga samen naar de bioscoop

Op het witte doek

Het klinkt natuurlijk een beetje als een cliché, maar veel mensen worden nu eenmaal blij van de bioscoop. Is jouw partner ook een echte filmfanaat? Plan dan een filmavondje in de favoriete bios van je lief. De film kies je uit op basis van de interesses van je geliefde.

Weet je echt niet van welke films hij of zij houdt? Dan kun je natuurlijk een beetje vissen. Doe bijvoorbeeld net alsof je iets hebt gehoord over de film die je voor je geliefde hebt uitgekozen en zo kun je even polsen of het ook bij je lief in de smaak valt. Een filmavondje is natuurlijk niet compleet zonder snacks. En met chocolade die speciaal voor jouw liefje is, maak je nog meer indruk dan een random reep. Laat een Toblerone bedrukken met de naam van jouw geliefde om lekker tijdens de film (samen) van te snoepen.

2. Plan een verrassingsconcert

Samen dansen op lievelingsmuziek

Is je lief groot fan van een bepaalde band? Of kan hij of zij geen genoeg krijgen van die ene dj? Ga dan eens kijken of de muzikanten toevallig ergens een concert hebben (rondom) Valentijnsdag.

Heb je beet en heb je de tickets op de kop getikt? Dan kan jouw concertavond eigenlijk niet meer stuk! Om de verrassing op een originele manier te onthullen, laat je een fanshirt maken met de datum van de show en de naam van de band erop.

3. Ga uit eten

Romantisch diner voor twee

Het is natuurlijk de klassieker: uit eten met Valentijnsdag, maar wat is er mis mee? Als jouw geliefde houdt van lekker eten en het leuk vindt om eens flink uit te pakken, dan is de kans groot dat hij of zij ook een valentijnsdiner enorm kan waarderen. Zeker als je een reservering weet te maken bij dat hippe nieuwe tentje dat altijd vol zit. Of wanneer je een restaurant kiest dat net een niveautje chiquer is dan waar jullie doorgaans heengaan.

Dan mag de date nog wel klassiek zijn, je laat wel zien dat je er moeite in hebt gestoken en er over na hebt gedacht. Bij een klassieke date hoort ook een klassiek cadeau. Wat dacht je ervan om rode rozen te geven?

4. Maak een romantisch boottochtje

Verkies het ruime sop

Is jouw geliefde dol op water? Neem hem of haar dan mee voor een vaartochtje als valentijnsuitje. Een open boot is wellicht wat koud in de winter, maar er zijn genoeg overdekte alternatieven. Lang niet alle rondvaartboten hebben een winterstop, dus met een beetje uitzoekwerk vind je zeker een plek waar je terecht kunt. Of huur zelf een boot om op een mooie plek met je geliefde het water op te gaan.

Het is wel handig als je wat ervaring hebt op het water of dat je even gaat proefvaren, want een stuntelende kapitein vindt niemand aantrekkelijk. Of maak het helemaal bijzonder en huur een schip af mét schipper. Ook al zit je binnen in een boot, de meeste schepen zijn niet al te best geïsoleerd en het kan wat frisjes zijn als je stilzit. Om te voorkomen dat je lief tijdens dit romantische gebaar zit te klappertanden, neem je een superzachte fleecedeken mee met een mooie foto van jullie erop.

5. Organiseer een verrassingstrip

Kies een romantische bestemming

Is je grote liefde een echte avonturier en houdt hij of zij wel van spontane uitjes? Verras je valentijn dan met een tripje naar een romantische bestemming. Zorg dat je van te voren stiekem vrij hebt geregeld bij de werkgever van je geliefde en zoek een leuke bestemming voor jullie reisje. Liefdessteden als Parijs of Brugge doen het altijd goed. Of ga naar de stad van het ultieme liefdeskoppel Romeo en Julia: Verona.

Dan nog een hotel en vervoer regelen en klaar is Kees. Verras je liefde op de dag van de trip met een ingepakte koffer. Op de koffer heb je leuke foto’s af laten drukken en een hint van de bestemming waar het tripje heengaat.

6. Ga naar de kunstijsbaan

Zwieren, zwaaien, pirouetje draaien

Een romantisch valentijnsuitje voor degene die niet stil kunnen zitten: ga samen naar een schaatsbaan. Of je nu wel of niet kunt schaatsen, als je van bewegen houdt, heb je op de ijsbaan samen een leuke tijd. Schaatsen kun je bijna altijd huren bij de ijsbaan, dus daar hoef je je van te voren niet druk over te maken.

Als het een verrassing voor je lief is, vergeet dan geen handschoenen en muts mee te nemen: het is meestal koud op de schaatsbaan en wanneer je valt is het wel fijn om handschoenen aan te hebben. Ook warme sokken zijn een aanrader. Het is leuk om die speciaal voor de gelegenheid met jullie leukste foto te laten maken voor je geliefde.

Toblerone Valentijn chocolade

Toblerone Valentijn chocolade

Dames T-shirt

Dames T-shirt

Rozen Rood Valentijn

Rozen Rood Valentijn

Sokken

Sokken

Fleecedeken - Valentijn

Fleecedeken - Valentijn

Handbagage koffer

Handbagage koffer

Mok met foto

Mok met foto

Blog

Blog