Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Verjaardagen zijn altijd leuk en gezellig. Toch vinden veel mensen het lastig om elke keer weer een leuk cadeau te bedenken. En wat mag een verjaardagscadeautje eigenlijk kosten? En geef je minder uit aan een verjaardagscadeau voor een collega dan een kennis? Omdat veel mensen dit toch een lastige vraag vinden, hebben wij bijna 2.000 mensen gevraagd naar wat zij een mooi bedrag vinden. Op die manier krijg je een idee hoeveel geld andere mensen willen uitgeven aan een cadeautje.

Wat geven we gemiddeld uit aan een verjaardagscadeau?

Als eerst vroegen we bijna 2.000 Nederlanders wat zij willen uitgeven aan een verjaardag. Ruim 30% wil tussen de €15- €25 uitgeven aan verjaardag, een bijna even grote groep houdt het onder de €15.

We kunnen dus wel zeggen dat de meeste mensen gemiddeld niet meer dan 25 euro willen uitgeven aan een verjaardagscadeau. Wel maakt het uit om wie het gaat, want aan de ene persoon willen we toch iets meer uitgeven dan aan de andere persoon.

Hoeveel geef je uit aan een verjaardagscadeau voor je kinderen?

Een cadeau voor de eigen kinderen mag wat meer kosten. Ruim 38% geeft tussen de €26 en €50 uit aan een verjaardagscadeau voor hun eigen kind, een kleinere groep van 33% besteedt meer dan €50.

Wat mag een cadeautje kosten voor je eigen familie?

Als het gaat om overige familie zoals je broer, je zus, je vader of moeder willen de meeste mensen (bijna 40%) tussen de €25-€50 uitgeven. Een iets kleinere groep (38%) vindt een tussen de €15-€25 een mooi bedrag.

En hoeveel reserveren we voor de schoonfamilie?

Aan de schoonfamilie geven we wat minder uit. De meeste mensen (bijna 40%) willen tussen de €15-€25 uitgeven, een kleinere groep van bijna 28% geeft tussen de €25-€50 uit.

Hoeveel geven we uit aan een verjaardagscadeau voor goede vrienden?

Meer dan de helft van ons panel vindt dat een cadeautje voor goede vrienden tussen de €15-€25 mag kosten. Een kleinere groep van bijna 24% geeft wat meer uit: tussen de €25-€50.

En wat besteden we dan aan een cadeau voor een kennis?

Aan een cadeau voor een kennis geven mensen vaak wat minder uit. Bijna 70% vindt een bedrag tot €15 een mooie prijs. Een klein groepje is bereid tot maximaal €25 te gaan.

En hoeveel moet ik uitgeven aan een verjaardagscadeau voor collega's?

Ook aan collega's geven we vaak wat minder uit. De meeste mensen vinden een bedrag tussen de €0 en €15 wel genoeg.

Het voordeel aan cadeaus kopen voor je collega is dat je vaak een grote groep mensen kunt verzamelen die allemaal een klein bedrag willen inleggen. Op die manier hoeft het jou niet teveel geld te kosten en kun je toch een mooi cadeau geven. Onze tip: stuur van te voren een Tikkie rond waarbij iedereen zelf mag bepalen hoeveel hij geeft. Zet een deadline voor over 5 dagen en stuur een paar uur voordat de deadline afloopt nog een berichtje ter herinnering. Daarna kun je het bedrag uitgeven dat je opgehaald hebt. Op die manier hoef je het bedrag niet zelf voor te schieten en hoef je ook niet nog dagen achter je collega's aan te lopen met de vraag of ze je nog willen terugbetalen.

Hoeveel moet ik uitgeven aan een verjaardagscadeau?

Betekent dit dat jij ook zoveel geld moet uitgeven? Nee, natuurlijk niet! Niemand kan ik jouw portemonnee kijken. Hoeveel geld je uitgeeft aan cadeau hangt er vooral van af hoeveel jij kan missen. Daarbij denken wij dat het vooral moet gaan om het gebaar: liever een klein cadeau uit het hart dan een duur cadeau dat weinig betekent.

Onze cadeau-ideeën onder de €25

Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau dat binnen je budget past? Misschien vind je deze geschenken leuk om te geven:

Toblerone chocoladereep

Toblerone chocoladereep

Witte wijnglazen

Witte wijnglazen

Leren sleutelhanger

Leren sleutelhanger

Mok met foto

Mok met foto

XXL Cadeaus

XXL Cadeaus

Blog - cadeaus voor elk moment

Blog - cadeaus voor elk moment

YourSurprise Kortingscode

YourSurprise Kortingscode

Blog

Blog