Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Markeer 11 november maar vast in je agenda, dan is het Singles Day. Dé dag dat je al jouw vrijgezellen vrienden en vriendinnen én jezelf extra in het zonnetje mag zetten! Uit onderzoek is gebleken dat singles meer diepgaande vriendschappen hebben, fysiek beter in vorm zijn én beter slapen. Cheers to that!

Helemaal zin gekregen om jouw single life goed te vieren? Wij geven 5 leuke tips om het meest te halen uit deze fantastische dag!

Verras jouw vrijgezellen vrienden op afstand met een gepersonaliseerd cadeau

Wonen jouw besties niet in de buurt of is er een andere reden waarom jullie elkaar niet kunnen zien? Laat jouw vrienden weten dat je aan ze denkt door ze te verrassen met een speciaal cadeau met daarop een bijzondere tekst of een foto van jullie samen. Is ze dol op hardlopen of fitnessen? Dan kan een bedrukte waterfles of een linnen tas met naam een enorm leuk presentje zijn!

Organiseer een filmavond

Zijn jullie echte liefhebbers van chick flicks of genieten jullie enorm van een goede blockbuster? Een filmavond met je beste vriendin kan minstens zo leuk zijn als een avond met een date. Haal oude herinneringen op door jullie lievelingsfilms van vroeger te kijken of geniet van een nieuwe rom-com. Een filmavond is natuurlijk niet compleet zonder lekkernijen. Verras jouw single kijk-maatje daarom met een heerlijk cadeau zoals een gepersonaliseerde Tony´s Chocoloney Giftbox of een fles gevuld met celebrations. Ook leuk: een gigantische bestickerde snoeppot neerzetten gevuld met mini beertjes, gemengde drop of ander snoep waar jullie dol op zijn. En natuurlijk een gepersonaliseerde fleece deken om heerlijk onder te kruipen! Tony´s chocolony, snoeppot, celebrations & Mega Milka Reep.

Wijnen, wijnen, wijnen

De leukste invulling van Singles Day? Wijnen, wijnen, wijnen met je vriendinnenclub. Organiseer een leuke videocall night met de meiden om te drinken, kletsen en, natuurlijk, te genieten! Weinig leuker dan samen plannen maken voor betere tijden in jullie gepersonaliseerde bucketlist boek. Ook leuk: samen een fotoalbum maken met alle fantastische foto´s van jullie stapavondjes en weekendjes weg. Je kunt natuurlijk ook je leukste foto's laten afdrukken op retro of een strandlaken ontwerpen voor zodra jullie weer op vakantie mogen.

Organiseer een datingapp feestje

Wie niet langer single wil zijn moet aan de bak; maar voornamelijk lol maken met andere vrijgezellen. Organiseer daarom voor jouw vrijgezelle BFF´s een online date night. Lekker samen keuren, swipen en gieren onder het genot van vriendschap en gezelligheid. Om de setting van jouw swipe party compleet te maken is het natuurlijk reuze grappig om je vriendinnen te verrassen met gepaste aankleding. Denk bijvoorbeeld aan een kussen of bonbons bedrukt met de foto van de famous childhood crush van je beste vriendin of een wijnglas bedrukt met de namen van je besties zodat de sfeer er direct goed in zit!

Waterfles

Waterfles

XXL Toblerone

XXL Toblerone

Witte wijnglazen

Witte wijnglazen

Blog

Blog