Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Bij YourSurprise geloven we dat elke trouwdag een speciale mijlpaal is die het vieren waard is. Of je nu je eerste jaar samen viert of een diamanten jubileum bereikt, elk jaar markeert een nieuw hoofdstuk in jullie liefdesverhaal. Om je te helpen deze kostbare momenten te herdenken, hebben we een lijst samengesteld met traditionele trouwdagcadeaus en unieke cadeau-ideeën voor elke mijlpaal:

1e Trouwdag: Papier

Het eerste jaar van het huwelijk wordt gesymboliseerd door papier, dat staat voor de lege pagina van jullie nieuwe leven samen. Overweeg om een gepersonaliseerd fotoalbum te schenken gevuld met herinneringen uit jullie eerste jaar als pasgetrouwd stel, een op maat geschreven liefdesbrief, of zelfs tickets voor een romantisch uitje.

5e Trouwdag: Hout

Hout staat voor kracht en duurzaamheid, waardoor het een passend symbool is voor vijf jaar huwelijk. Verras je partner met een prachtig gegraveerde houten bewaardoos, een gepersonaliseerde houten snijplank voor culinaire avonturen samen, of een met de hand vervaardigde houten fotolijst om jullie favoriete herinneringen in te bewaren.

10e Trouwdag: Tin

Tin is zowel buigzaam als veerkrachtig en symboliseert de flexibiliteit en uithoudingsvermogen die nodig zijn voor een decennium huwelijk. Geef je geliefde een set gepersonaliseerde tinnen mokken voor gezellige ochtenden samen, een op maat gemaakt tinnen bord met een betekenisvolle quote of songtekst, of een sieradentinnen doos om kostbare aandenkens in te bewaren.

15e Trouwdag: Kristal

Het 15-jarig jubileum wordt vertegenwoordigd door kristal, dat staat voor helderheid en transparantie in jullie relatie. Verras je partner met een prachtige kristallen vaas voor het tonen van verse bloemen, een gepersonaliseerde kristallen decanteerset om te toosten op nog vele jaren samen, of een sprankelende kristallen fotolijst om jullie speciale momenten vast te leggen.

20e Trouwdag: Porselein

Porselein vertegenwoordigt de delicate maar duurzame aard van het huwelijk na twee decennia samen. Overweeg om een set gepersonaliseerde porseleinen mokken te schenken voor het genieten van koffie samen in de ochtend, een met de hand beschilderd porseleinen beeldje dat jullie liefdesverhaal symboliseert, of een prachtige porseleinen servies set voor elegante diners thuis.

25e Trouwdag: Zilver

Het zilveren jubileum markeert 25 jaar liefde en toewijding, en staat voor kracht, zuiverheid en schittering. Vier deze mijlpaal met een gepersonaliseerd zilveren sieraad, een zilveren champagneglazen set om te toosten op jullie blijvende liefde, of een op maat gegraveerde zilveren fotolijst om jullie favoriete herinneringen samen te laten zien.

30e Trouwdag: Parel

Parels zijn zeldzaam en kostbaar en vormen het perfecte symbool voor 30 jaar huwelijk. Verras je partner met een klassieke parelketting of armband, een set gepersonaliseerde parelmanchetknopen voor hem, of een parelversierd fotoalbum gevuld met dierbare momenten uit jullie gezamenlijke reis.

40e Trouwdag: Robijn

Het 40-jarig jubileum wordt vertegenwoordigd door robijn, dat staat voor passie, liefde en romantiek. Geef je geliefde een prachtig robijnen sieraadstuk, een gepersonaliseerde robijnrode wijngeschenkset voor romantische avonden thuis, of een prachtige robijnrode vaas gevuld met hun favoriete bloemen.

50e Trouwdag: Gouden

Het gouden jubileum is een zeldzame en kostbare mijlpaal, die 50 jaar liefde, toewijding en toewijding vertegenwoordigt. Vier deze buitengewone prestatie met gepersonaliseerde gouden sieraden, een luxueus gouden fotoalbum om jullie gouden herinneringen vast te leggen, of een op maat gegraveerd gouden horloge als tijdloos symbool van jullie blijvende liefde.

60e Trouwdag: Diamant

Het diamanten jubileum is het toppunt van liefde en toewijding, en staat voor kracht, zuiverheid en eeuwigheid. Verras je partner met een prachtig diamanten sieraadstuk, een gepersonaliseerd horloge met diamanten accenten voor hem, of een prachtige diamanten fotolijst om jullie zes decennia van liefde en geluk samen te herdenken.

Gepersonaliseerde trouwdagcadeaus

Of je nu je eerste of je zestigste huwelijksverjaardag viert, YourSurprise biedt een breed scala aan gepersonaliseerde geschenken en unieke aandenkens om je liefdesverhaal op een betekenisvolle en onvergetelijke manier te eren. Hier is op nog vele jaren van liefde, lachen en gekoesterde herinneringen samen!

Traditionele Trouwdagjubilea

  1. 1e Trouwdag: Papier
  2. 2e Trouwdag: Katoen
  3. 3e Trouwdag: Leer
  4. 4e Trouwdag: Fruit of Bloemen
  5. 5e Trouwdag: Hout
  6. 6e Trouwdag: IJzer
  7. 7e Trouwdag: Wol of Koper
  8. 8e Trouwdag: Brons
  9. 9e Trouwdag: Aardewerk of Wilg
  10. 10e Trouwdag: Tin
  11. 11e Trouwdag: Staal
  12. 12e Trouwdag: Zijde of Linnen
  13. 13e Trouwdag: Kant
  14. 14e Trouwdag: Ivoor
  15. 15e Trouwdag: Kristal
  16. 20e Trouwdag: Porselein
  17. 25e Trouwdag: Zilver
  18. 30e Trouwdag: Parel
  19. 35e Trouwdag: Koraal of Jade
  20. 40e Trouwdag: Robijn
  21. 45e Trouwdag: Saffier
  22. 50e Trouwdag: Gouden
  23. 55e Trouwdag: Smaragd
  24. 60e Trouwdag: Diamant
  25. 65e Trouwdag: Blauwe Saffier
  26. 70e Trouwdag: Platina
  27. 75e ar Trouwdag: Diamant of Goud
Sieraden

Sieraden

Snijplank

Snijplank

Jubileumcadeaus

Jubileumcadeaus

Blog

Blog