• Ieder cadeau met foto en tekst
  • Met liefde gemaakt voor jou
  • Supersnelle levering
Super snelle levering!
Kerst 2019

Kerst 2019: hoe vallen Eerste en Tweede Kerstdag?

Met de kerstdagen wil je het liefst zo veel mogelijk tijd doorbrengen met lieve familie en vrienden. Heb jij al gecheckt op welke dagen Kerst valt dit jaar? En op welke dag luiden we het nieuwe jaar in? Met onze tips haal je alles uit jouw kerstvakantie dit jaar.

Kalender met foto

Hoe plan je jouw vrije dagen met Kerst in 2019?

Ben jij normaal gesproken aan het werk van maandag tot en met vrijdag? Goed nieuws; voor jou valt Kerst gunstig dit jaar. Kerstavond valt op dinsdag, Eerste Kerstdag valt op een woensdag en Tweede Kerstdag valt op een donderdag. Je hebt dus gegarandeerd twee vrije dagen midden in de week.

Wanneer je op vrijdag 27 december, ook wel Derde Kerstdag genoemd, een vakantiedag opneemt, kun je 5 dagen achter elkaar doorbrengen met je familie en vrienden en genieten van de gezelligheid. Hoe fijn is het om nog even de foto’s te bekijken van jullie mooiste momenten, even op de bank te kruipen met een spannend boek en misschien gelijk wel een fotoboek te maken nu je alle herinneringen nog vers in je geheugen hebt.

Champagneglazen graveren

Hoe valt Oud en Nieuw in 2019?

Heb je nog wat vrije dagen over dit jaar? Hoe fijn is het dan om ook rond Oud & Nieuw vrij te zijn. Zo heb je alle tijd om oliebollen te bakken, lekkere hapjes in huis te halen en nog even terug te kijken op een mooi jaar. De champagneglazen mogen uit de kast op dinsdag. Nieuwjaarsdag valt op dit jaar op woensdag. Wanneer je vrij neemt op 30 en 31 december ben je dus automatisch nog eens 3 dagen vrij.

In totaal kun je dus genieten van 8 dagen Kerstvakantie terwijl je maar 3 vakantiedagen in hoeft te leveren. Een mooie kans om op de eerste dagen van het nieuw jaar gezellig door te brengen met vrienden. Een betere start van 2020 kun je niet hebben toch?

Gezellig samen thuis in de Kerstvakantie

Heb je kinderen die op de basisschool of middelbare school zitten? Dan is het goed om te weten dat de Kerstvakantie valt van zaterdag 21 december 2019 tot en met zondag 5 januari 2020. Breng je de Kerstvakantie het liefst samen thuis door? Het kost je niet zoveel vakantiedagen dit jaar. Wanneer je vrij neemt op 23, 24, 30 en 31 december en 2 januari kun je 2 weken lang tijd met je gezin doorbrengen en je goed inlezen in alle Kersttrends van 2019.

Werken op Kerst

Ben jij ook iemand die met Kerst vooral bezig is om andere mensen een mooie tijd te bezorgen? Bij YourSurprise werken we in de dagen rondom Kerst heel hard om alle Kerst en Nieuwjaars cadeaus op tijd bij jou thuis te krijgen. We weten dus als geen ander dat niet iedereen vrij kan nemen op of rond Kerst. Onze kerstborrel houden we ook in 2019 alvast in november. Ben jij ook aan het werken tijdens de Kerstdagen? Misschien kun je het weekend van 22 en 23 december wel aanschuiven bij een vervroegd Kerstdiner, of misschien vier je Kerst wel op 28 of 29 december?

Of jouw kerstfeest nu in november, december of januari is, samenzijn met de mensen die je dierbaar zijn is het belangrijkste. Namens het hele team van YourSurprise; Fijne feestdagen!

Ga naar alle Kerstcadeaus
Kan ik je helpen?
1 met