Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Vandaag voor 23:59 besteld, is morgen in huis!

De leukste kraamcadeaus

De mooiste teksten voor op een kaartje!

Een lief kaartje of een mooie tekst op een cadeau is altijd een mooi en fijn gebaar! Een kaartje of een klein cadeautje is een mooie manier om iemand te feliciteren, te bedanken of sterkte te wensen. Een goede tekst kan het verschil maken en de ontvanger een speciaal gevoel geven. Op zoek naar schrijfinspiratie? Wij helpen je op weg!


Een kaartje om iemand te feliciteren

Er zijn veel momenten waarop je iemand kunt feliciteren. Natuurlijk feliciteer je jouw geliefden op hun verjaardag en met de geboorte van een kind. Maar ook een huwelijk, het behalen van een diploma of rijbewijs of een nieuw huis is een mooi moment om een felicitatiekaartje te sturen. De kracht van een felicitatieboodschap zit hem in het toevoegen van een kleine toewensing of een element waardoor de ontvanger zich speciaal voelt.

Verjaardag: Vandaag zijn de bloemen mooier, is de zon feller en is het leven extra bijzonder - want jij bent jarig!


Geboorte: De zon kwam op en straalde als nooit tevoren, want op deze mooie dag werd jullie lieve [NAAM] geboren!

Huwelijk: Haar lieve stem, zijn ogen stralen als hij lacht. Zijn humor, haar kracht. Nu in de echt verbonden, voor altijd bij elkaar. Gefeliciteerd, jullie zijn een prachtig paar!


Een kaartje voor je geliefde

Jouw geliefde is een van de belangrijkste personen in je leven. Verras hem/haar met een lieve attentie in de vorm van een geschreven kaartje. Als je een tekst wilt schrijven voor jouw grote liefde, ga dan eens na wat hem/haar zo bijzonder maakt voor jou en schrijf deze unieke eigenschappen op. Is het zijn humor, haar liefdevolle karakter of wellicht een combinatie van geweldige karaktereigenschappen? Hij of zij mag het weten!

Als jij lacht, lacht de wereld mee!


Toen ik je zag wist ik het meteen: jij bent er een uit duizenden. Samen lachen, huilen en genieten. Met jou wil ik alles delen voor altijd!

Jouw mooie ogen, je lieve lach. Een bijzonder persoon die er elke dag voor mij is. Mooie momenten, een fantastisch jaar samen met jou. Ik hoop dat ik nog heel veel fantastische herinneringen met jou mag maken!


Een kaartje om te condoleren

Een van de moeilijkste berichten om te schrijven is er eentje voor iemand die net een geliefde of dierbare heeft verloren. Woorden schieten op zo´n moment vaak te kort en hoe graag je ook wilt, je kunt de pijn van de ander niet wegnemen. Het is vaak vooral belangrijk dat je de ander laat weten dat je aan hem of haar denkt en dat je voor iemand klaarstaat. Ook een boodschap waaruit blijkt hoe geliefd de overledene was, doet goed.

Als het even niet meer lukt, als het even niet meer gaat. Weet dan dat ik er voor je ben, dat er iemand is die voor je klaar staat.
Ik ben er als je me nodig hebt, overdag en in de nacht. Ik ben er als ik klaar moet staan, wanneer je me verwacht. Veel sterkte met die grote verlies, lieve [NAAM].

Wat je in je hart bewaart, blijft bij je.

Sprekende ogen, een baken van rust. Weloverwogen, een hart vol levenslust. Daar aan de hemel, in de lucht heel ver. Straalt jouw mooie lichtje, dag lieve ster.


Een kaartje voor de kinderen

Jouw nichtje, neefje, zoon of dochter wordt natuurlijk ook hartstikke blij van een lief kaartje met een leuke tekst. Een stukje minder poëtisch is voor kinderen het best begrijpbaar; ze willen zelf kunnen lezen wat er staat. Kinderen vinden het leuk als je hen laat weten wat ze goed hebben gedaan de afgelopen tijd, waarom jij trots op ze bent. Herkenbaarheid is key!

Is het echt, is het waar? Is [NAAM] alweer [LEEFTIJD] jaar? Wat een mooie leeftijd en wat ben je al groot en knap. Geniet van je verjaardag met jouw mam & pap!

Hey waterrat! Jij doet het enorm goed in het zwembad. Een A diploma gehaald, goed gedaan. Als je je B gaat halen kunnen we hopelijk weer langs de waterkant staan!


Een kaartje om beterschap te wensen

Beterschap wensen doe je natuurlijk met een heel lief kaartje! Schrijf een positief, lief of zelfs grappig bericht. Iets leuks dat de zieke even doet vergeten dat hij of zij niet in topvorm is.

Van ons een lieve groet, hopelijk voel je je snel weer beter en doet dit kaartje je goed!

Lachen is leuk, humor is fijn. Maar wacht wel even met gieren tot de hechtingen eruit zijn!

Lachen is het beste medicijn, daarom denk ik dat deze grappige fotokaart heel effectief kan zijn!

We sturen je heel veel lichtpuntjes en kracht. We denken aan je.Kijk hier voor alle wenskaarten.