Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Een fles wijn cadeau geven is een heel goed idee. Wijn is een cadeau dat bijna altijd wel in de smaak valt. Daarnaast is wijn ook een heel geschikt cadeau voor meerdere gelegenheden zoals een verjaardag, housewarming, het behalen van een diploma, een jubileum of gewoon als bedankje. Je kunt natuurlijk gewoon zomaar een flesje wijn kopen, je kunt ook een fles wijn personaliseren met een eigen etiket. Wil je echt een mooi cadeau geven? Dan kun je ook nog een wijnpakket cadeau geven in een zelf ontworpen kist!

Witte wijnen

Droog, zoet, zacht, fris, fruitig - witte wijn kent veel variaties voor elke wijndrinker. Dat er wijn is voor elke gelegenheid, maakt het drinken van een glas wijn met je beste vriendinnen nog wat gezelliger. Witte wijn bij de lunch, de borrel, in de zon of op het terras. Het maakt eigenlijk ook niet uit waar of wanneer er een glas frisse wijn wordt ingeschonken. ‘s Zomers gaan we massaal voor wit, maar bij een lunchsalade of licht gerecht kan een witte wijn natuurlijk ook in de winter. Met welke witte wijn verras jij jouw borrelmaatje graag?

Luc Pirlet Chardonnay

Luc Pirlet Chardonnay

Oude kaap wijnpakket

Oude kaap wijnpakket

Emil Bauer Weissburgunder

Emil Bauer Weissburgunder

Pinot Grigio

Pinot Grigio

Rode wijnen

Rode wijn krijgt zijn rode kleur doordat de wijn gemaakt wordt van blauwe druiven. De schil blijft er namelijk in zitten wanneer de wijn gist. De rode kleur van rode wijn is bij alle wijn verschillend, doordat de ene wijn namelijk langer ligt dan de ander. Voor elk moment is er wel een lekkere rode wijn te vinden. Of het nu is voor bij de zomerse barbecue, een flinke krachtige wijn voor bij een perfect voorbereide steak of een heerlijk glas rode wijn om weg te dromen bij de openhaard tijdens de feestdagen. Ken jij een echte rode wijnliefhebber om met deze wijnen te verrassen?

Rosé wijnen

Zon. Rosé. Borrelhapjes. Klinkt dat niet als een heerlijke lente of zomerdag? Rosé kan het hele jaar door gedronken worden, maar komt vooral veel op warmere dagen voor. Rosé wijn past bij heel veel gerechten, waardoor het een veelzijdige drank is. Wist je dat de kleur van rosé wijn niets te maken heeft met de zoetheid van de drank, maar dat het juist ligt aan de druivenrassen en hoe lang de schil en de sap in contact zijn geweest? Het sap zorgt er namelijk voor dat al het kleur uit de schillen trekt. Wie houdt er écht van rosé wijn in jouw vriendengroep of familie?

Ramon Bilbao Gran Reserva

Ramon Bilbao Gran Reserva

Salentein Malbec (rood)

Salentein Malbec (rood)

Ramon Bilbao Rosado

Ramon Bilbao Rosado

Witte wijnglazen

Witte wijnglazen

Luc Pirlet Rosé

Luc Pirlet Rosé

AIX rosé

AIX rosé

RVS wijnkoeler

RVS wijnkoeler

Kurkentrekker RVS

Kurkentrekker RVS

Twee accessoires voor bij elke wijngelegenheid

Samen met je familie of beste vrienden een wijntje drinken kan nog veel leuker met deze twee accessoires.

Een gepersonaliseerde wijnkoeler

Het lekkerst proost je met een glas wijn dat op de juiste temperatuur gedronken wordt. Dat doe je helemaal in stijl met een gepersonaliseerde wijnkoeler van RVS. Door de prachtige gravure wordt het een eyecatcher op je eettafel tijdens een gezellige barbecue of picknick en je geniet ook nog eens van de lekkerste wijntjes!

De wijnkoeler is gemaakt van dubbelwandig roestvrijstaal. Dit zorgt er voor dat de wijn lekker koel blijft tot de laatste druppel. Jij voegt in de online editor alleen een naam of tekst naar keuze toe aan een van onze designs. Vervolgens gaan wij voor je aan de slag en graveren we jouw ontwerp met liefde en precisie in de wijnkoeler.

Persoonlijke wijnglazen

Je kunt pas echt goed proosten met een luxe wijnglas met naamgravure. Elk van je vriendinnen een eigen wijnglas geven is een hele leuke verrassing voor alle wijnen, wijnen, wijnen dates. Maar ga jij voor witte wijnglazenof rode wijnglazen? Wij personaliseren beide wijnglazen speciaal voor jou. In een paar simpele stappen ontwerp jij een unieke creatie met een naam of tekst en eventueel een van de stijlvolle designs. Vervolgens graveren wij jouw ontwerp met liefde en precisie in het glas. Met wie proost jij binnenkort?

Wist je dat er ook een How it’s made aflevering gemaakt is voor het personaliseren van champagneglazen? Hier lees je de How it’s made - champagneglazen blog terug. Wist je dat je per glas 125 druiven drinkt?

Luc Pirlet Cabert Sauvignon (rood)

Luc Pirlet Cabert Sauvignon (rood)

Oude Kaap Rosé

Oude Kaap Rosé

Luc Pirlet Sauvignon

Luc Pirlet Sauvignon

Blog

Blog