< Terug
Voor 16:00 besteld, morgen in huis!
  • Ieder cadeau met foto en tekst
  • Met liefde gemaakt voor jou
  • Supersnelle levering
Babyboek met naam
Wat onze klanten zeggen
9.3
Bekijk alle 55574 beoordelingen
Marijke
op 16-09-19

"Weet ik niet. Misschien iets meer mogelijkheden om je cadeau nog mooier, beter of duidelijker in elkaar.."

8 van 10
Carla
op 16-09-19

"Snelle levering prachtig boekje heel leuk geworden. "

10 van 10
Pieter
op 16-09-19

"goede service, snelle respons bij vragen, support bij aanpassen afbeelding, snelle levering "

10 van 10

Babyboekjes

Lekker met je baby op schoot een boekje lezen is niet alleen gezellig, het is ook nog eens heel goed voor de taalontwikkeling van je kindje. Kinderen die al op een hele jonge leeftijd spelenderwijs boeken ontdekken ontwikkelen een voorsprong, maar het belangrijkste is dat het vooral leuk moet zijn en dat is lezen zeker.

Samen met je kindje plaatjes kijken, praten en even exclusieve aandacht hebben voor elkaar is wat een babyboekje (voor)lezen mogelijk maakt. Mooie geïllustreerde babyboekjes zijn een genot voor de oogjes van je baby. En door je kindje zelf de hoofdrol te laten spelen in een prachtig boek met naam wordt (voor)lezen pas echt een feestje!

We hebben een enorme keuze aan bekende babyboekjes, die je stuk voor stuk uniek kunt maken met je eigen naam. Zo hoort jouw baby bij het (voor)lezen regelmatig zijn of haar naam voorbijkomen. Op die manier zal je baby zijn of haar eigen naam gaan herkennen in de babyboekjes met naam, waardoor het leesplezier extra groot zal worden!

Babyboekje met naam

Laat jouw baby zelf de hoofdrol spelen in een van onze unieke babyboekjes met naam. Zo geef je jouw kindje een origineel boekje cadeau wat (voor)lezen nog leuker maakt! Laat je kindje bijvoorbeeld avonturen beleven met Dikkie Dik in een Dikkie Dik boek of een verhaal van de twee poezen Pim en Pom. Een babyboekje met naam is niet alleen een leuk cadeau voor nu, maar ook een mooie herinnering voor later. Door het babyboekje zelf te ontwerpen met eigen naam en de gegevens van de baby wordt het een bijzonder boek dat vast en zeker favoriet zal zijn bij de kleine!

Kraamcadeau

Een babyboekje is niet alleen leuk voor je eigen kindje, het is ook een origineel kraamcadeau om de kersverse ouders mee te verrassen. En helemaal als het een babyboekje is van YourSurprise, want al onze babyboekjes kun je namelijk zelf personaliseren met de naam van de baby. Dit maakt het kraamcadeau extra speciaal. De naam van het kindje komt hierdoor meerdere malen voor in zijn of haar eigen babyboekje, waardoor het kraamcadeau écht persoonlijk wordt.

Bumba

Het vrolijke clowntje Bumba is voor vele kleintjes een vriend. Laat ook jouw kindje vriendjes worden met Bumba en verras hem of haar met een persoonlijk Bumba boek. In een uniek Bumba boek met naam zal je kind samen met Bumba en zijn vriendjes mooie avonturen beleven. Je kunt kiezen voor het Bumba flipboek of laat het leuke Bumba zoekboek personaliseren met eigen naam. Met een van deze originele Bumba boeken maak je jouw kindje zeker blij!

nijntje

Op zoek naar een boekje voor je baby dat altijd in de smaakt valt? Kies dan voor een boek van nijntje. Bij YourSurprise vind je nijntje boeken over verschillende thema’s waarin jouw kindje zelf de hoofdrol kan spelen. Voeg de naam van je kindje toe en laat hem of haar samen met nijntje de hoofdrol spelen in een uniek nijntje boek!

Woezel en Pip

Voor de twee allerliefste hondjes van de hele wereld is elke dag een avontuur. Laat jouw kindje dat avontuur meebeleven en ontwerp een persoonlijk boek van Woezel en Pip. De babyboeken van Woezel en Pip zijn een groot succes bij de allerkleinsten, want de verhaaltjes, kleuren en de tekeningen sluiten perfect aan bij de belevingswereld van jonge kinderen. Met een persoonlijk (voor)leesboek van Woezel en Pip zorg jij gegarandeerd voor heel wat uurtjes leesplezier!
+ Lees meer...
Kan ik je helpen?
1 met