• Ieder cadeau met foto en tekst
  • Cadeau bezorgd aan huis
  • Supersnelle levering
Supersnelle levering!
Cadeau direct bij de ontvanger
Gratis cadeaukaartje
Supersnelle levering!
Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.
Cadeau direct bij de ontvanger
Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.
Gratis cadeaukaartje
Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.
Originele Kinderboeken cadeaus
Cadeauvinder
Toon filters
Verberg filters
Kinderheld
Leeftijd
Leeftijd
Geslacht
Geslacht
Thema
Thema
Geefmoment
181 cadeaus voor: Kinderboeken
Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 69076 beoordelingen
Jeannine
op 07-08-20

"Zeer tevreden over de keuzevrijheid en de mogelijkheid om een geschenk te personaliseren. Snelle levertijd.."

10 van 10
Sunita
op 07-08-20

"Perfect! "

10 van 10
Sandra
op 07-08-20

"Het boekje was een groot succes.voor iedereen aan te bevelen als kraamcadeau "

9 van 10

Speel de hoofdrol in één van onze kinderboeken

Geef een kinderboek met naam cadeau Is jouw (klein)kind gek op lezen en wil je hem of haar verrassen met een uniek cadeau? Kijk dan eens tussen de kinderboeken van YourSurprise. Deze kinderboeken maak je namelijk in een handomdraai persoonlijk met de naam van het kind. Hierdoor speelt jouw (klein)kind de hoofdrol in een spannend verhaal. De kinderboeken zijn superleuk om voor te lezen, maar ook voor het kind om zelf te leren lezen.

Babyboeken met naam

Ook voor de allerkleinsten heeft YourSurprise een ruim assortiment babyboeken. Samen lezen met je (klein)kind is niet alleen heel leuk, het is ook nog eens goed voor de ontwikkeling van kinderen. Door het (voor)lezen stimuleer je namelijk de taal- en spraakontwikkeling van het kind op een leuke manier. In de babyboekjes van YourSurprise speelt jouw (klein)kind de hoofdrol, waardoor het verhaal nog leuker wordt!

Een superleuk cadeau dat zeker een plekje in de boekenkast zal krijgen en zal zorgen voor vele (voor)leesuurtjes.

Onze tip! Een gepersonaliseerd kinderboek als kraamcadeau

Een gepersonaliseerd kinderboek als kraamcadeau is gegarandeerd een leuk cadeau om te geven. In het kinderboek over Gonnie en Gijsje speelt de baby namelijk zelf de hoofdrol, namelijk het gansje. De naam van de baby is door het hele boek verwerkt.

Woezel en pip boekjes

Een echte aanrader zijn de gepersonaliseerde kinderboekjes van Woezel & Pip. In Woezel & Pip & vriendje speelt jouw kind het vogeltje en beleeft grappige avonturen met de hondenvriendjes. De naam en/of foto van jouw kind zullen niet alleen in het boek verwerkt worden, maar ook op de kaft van het gepersonaliseerd kinderboek. Voor kindjes die graag met z'n tweeën in een boekje mee willen spelen, is er een Woezel & Pip boekje met twee vriendjes!


Echte klassiekers: Dikkie Dik & Nijntje

Natuurlijk mogen de klassiekers Dikkie Dik en Nijntje niet ontbreken. Ook in deze verhaaltjes speelt jouw kind de hoofdrol. Zo kan jouw kind in het boek met Dikkie Dik spelen, op de verjaardag van Dikkie Dik komen of helpen zoeken naar Dikkie Dik. In de avonturen van Nijntje gaat jouw kind muziek maken met Nijntje, leert hij of zij lezen met Nijntje of gaat hij of zij met Nijntje naar een verjaardag.

Zindelijk worden met behulp van een naamboekje

Voor sommige kinderen is het enorm spannend om zindelijk te worden. De boekjes met de naam van je kind weten hier wel raad mee. Je kind leert op het potje gaan en herkennen wat er in de luier zit. Doordat jouw kind het in het boekje allemaal al eens meegemaakt heeft, zal het in echt wat minder spannend zijn. Tegelijkertijd bieden de boekjes een goed moment om op een speelse manier met je kind te praten over zindelijkheid en plassen.

Voor oudere kinderen

Voor de wat grotere kinderen zijn er ook een heleboel leuke boekjes die je kunt personaliseren. Zo vind je diverse boekjes van Disney zoals Frozen, Cars, Prinses Sofia en Dory’s avonturenboek. Voor de nog wat oudere kinderen kun je diverse Donald Doek boekjes laten personaliseren of zelfs de strips van Suske en Wiske.