Originele Kinderboeken cadeaus
Cadeauvinder
Toon filters
Verberg filters
Leeftijd
Leeftijd
Geslacht
Geslacht
Thema
Thema
Geefmoment
162 cadeaus voor: Kinderboeken
Wat onze klanten zeggen
9.2
Bekijk alle 48962 beoordelingen
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
Evyop 16-01-18

"Kussen zag er super uit dat ik besteld had! "

10 van 10
Dana Leeop 16-01-18

"Goede en snelle reactie en service. "

9 van 10
Arianneop 16-01-18

"Mooi resultaat, snelle levering "

9 van 10

Kinderboek

Lezen voor kinderen wordt nu nog leuker! Met een origineel kinderboek van YourSurprise. Laat jouw (klein)kindje zelf de hoofdrol spelen in een van de unieke kinderboeken en lezen wordt echt een feestje. We hebben een enorme keuze aan bekende kinderboeken, die je stuk voor stuk kunt personaliseren met je eigen naam. Zo beleeft je kindje samen met zijn of haar favoriete karakter de leukste avonturen.

Van voorleesverhaaltjes voor het slapengaan tot aan spannende avonturenverhalen, we hebben kinderboeken voor alle leeftijden. Van de allerkleinste tot aan de zelfstandige jonge lezers. Babyboekjes, zoekboeken, voorleesboeken, stripboeken en nog veel meer! Jouw persoonlijke kinderboek met naam ontwerp je zelf bij YourSurprise!

Is jouw (klein)kindje een echte boekenwurm of wil je een kind verrassen met een uniek cadeau? Laat dan je kindje zelf het stralende middelpunt zijn in een van de kinderboeken uit ons assortiment. Kinderboeken zijn ideaal als persoonlijk verjaardagscadeau, kraamcadeau of Sinterklaas cadeau. Ieder kind zal blij zijn met een boek waarin hij of zij zelf de hoofdrol speelt en de grootste avonturen beleeft.

Kinderboek met naam

Een kinderboek met naam is niet alleen een leuk cadeau, maar ook nog eens een leerzaam cadeau. Lezen is namelijk goed voor de ontwikkeling van kinderen. Kinderen leren nieuwe indrukken en gevoelens te verwerken en lezen ontwikkelt de luistervaardigheid en het concentratievermogen.

Deze ontwikkeling zal extra gestimuleerd worden door een kinderboek met naam, want een kinderboek met naam maakt lezen voor kinderen nog leuker! Je vult de naam van de ontvanger in en deze wordt door het hele boek verwerkt. De door jou gekozen naam komt vele malen voor in het boek en bij sommige kinderboeken kun je ook de foto van de ontvanger toevoegen.

Vul je de naam van je kindje in en laat hem of haar bijvoorbeeld samen avonturen beleven met Pim en Pom of laat de kleine prinses meespelen met Anne en Elsa in Disney Frozen.

nijntje boeken

Kan jouw kindje geen genoeg krijgen van de leuke verhalen van nijntje? Verras hem of haar dan met een uniek nijntje boek. In de nijntje boeken van YourSurprise kun je jouw kind zelf het stralende middelpunt laten zijn. Samen met nijntje beleeft je kind allerlei avonturen. In de online editor voeg je eenvoudig de naam van je kindje toe, die wij vervolgens verwerken in de nijntje boeken.

De nijntje boeken staan garant voor urenlang leesplezier. Zo kan je kindje mee met nijntje naar een feestje in het boek nijntje een feestje of kan hij of zij samen met nijntje muziek maken in nijntje maakt muziek. Met een persoonlijk nijntje boek wordt (voor)lezen nog leuker!

Woezel en Pip boeken

YourSurprise maakt de dromen van alle Woezel en Pip fans waar. Onze unieke Woezel en Pip boeken maakt het voor alle kleine fans mogelijk de lieve hondjes te ontmoeten. Voeg de naam van je kind toe en samen met Woezel en Pip zal jouw kindje allemaal avonturen beleven. De Woezel en Pip boeken zorgen voor vele gezellige uurtjes (voor)lees plezier en zal jouw kindje laten stralen.

Laat jouw kindje bijvoorbeeld meespelen in Woezel en Pip is jarig of laat je kind het nieuwe vriendje worden van Woezel en Pip door het boek Woezel en Pip vriendje cadeau te geven. Een Woezel en Pip boek is het perfecte cadeau voor iedere gelegenheid!

Dikkie Dik boeken

Wie is er niet opgegroeid met de bekende verhaaltjes van Dikkie Dik. De bekende rode kater, die altijd zorgt voor grappige verhalen en leuke avonturen. Op zoek naar een origineel cadeau voor de echte Dikkie Dik fan? Laat hem of haar dan zelf de hoofdrol spelen in een van de Dikkie Dik boeken. Voeg de naam van de ontvanger toe in onze online editor en de naam wordt door het hele Dikkie Dik boek verwerkt.

Zo kun je de ontvanger in het boek ”Waar is Dikkie Dik?” verstoppertje laten spelen met Dikkie Dik en zijn vriendjes. Op zoek naar een leuk verhaaltje voor het slapengaan? Personaliseer dan het boek Dikkie Dik welterusten en val samen met Dikkie Dik in slaap.

Zit jouw favoriete kinderboek hier niet tussen? Kijk dan ook bij onze andere bekende titels zoals: Donald Duck, Tutje, Bumba en nog vele andere.
+ Lees meer...