• Ieder cadeau met foto en tekst
  • Met liefde gemaakt voor jou
  • Supersnelle levering
< Terug
Voor 16:00 besteld, morgen in huis!
Wat onze klanten zeggen
9.3
Bekijk alle 56303 beoordelingen
Nancy
op 20-10-19

"Super leuke dingen hebben jullie, en zeer snelle levering echt top. Ik heb geen klachten. "

10 van 10
Jose
op 20-10-19

" Niets ziet er fantastisch uit "

9 van 10
karel - benny..
op 20-10-19

"Inderdaad niets. Na de middag besteld en de volgende morgen om 8h reeds afgeleverd. Bovendien 1 ste .."

10 van 10

nijntje boeken

Kan jouw (klein)kind geen genoeg krijgen van de avontuurlijke verhalen van nijntje? Geef hem of haar dan een van de nijntje boeken cadeau! In de nijntje boeken van YourSurprise kan jouw (klein)kind de hoofdrol spelen in zijn of haar favoriete boek.

In de online editor voeg je eenvoudig de naam en andere gegevens van het kind toe. Deze gegevens worden verwerkt in de tekst en op de omslag van het boek. Zo heb je een heel persoonlijk cadeau, waar jouw (klein)kind vast en zeker blij van wordt!

Een boek met naam is niet alleen heel leuk om te lezen, het is ook nog eens super leerzaam voor het kind! Door (voor) te lezen wordt de woordenschat van het kind groter en stimuleer je de taal- en spraakontwikkeling. Samen ontdek je de leukste nieuwe avonturen en indrukken met je (klein)kind.

Ieder kind droomt ervan om de hoofdrol te spelen in zijn of haar eigen boek. Bij YourSurprise maken we deze droom werkelijkheid in de speciale nijntje boeken met naam. Met zo’n persoonlijk (voor)leesboek ben je gegarandeerd van heel wat uurtjes leesplezier!

nijntje

Wie kent dit lieve konijntje nou niet? nijntje is bekend van de vele kinderboeken, geschreven en getekend door Dick Bruna. Na al deze leuke boeken zijn er nog vele andere nijntje cadeaus in de wereld gekomen.
Bij YourSurprise hebben we een uniek assortiment nijntje cadeaus voor je klaar staan! Een nijntje cadeau is niet alleen heel leuk voor jouw (klein)kind, maar ook voor de volwassen nijntje fans. We zijn tenslotte bijna allemaal wel met nijntje opgegroeid!

nijntje winkel

Wil jij een echte nijntje fan verrassen met een origineel cadeau? Dan ben je bij YourSurprise aan het juiste adres! In onze nijntje winkel hebben we de leukste nijntje cadeaus voor jong en oud. De nijntje cadeaus zijn op te maken met jouw naam en/of tekst. Een uniek cadeau voor elke gelegenheid!

Verras iemand met een van de nijntje boeken of een ander origineel nijntje cadeau, zoals een telefoonhoesje, shoppingbag of broodplank. Zo heb jij nijntje op ieder moment van de dag bij je. In de handige online editor maak je jouw nijntje cadeau eenvoudig persoonlijk met naam en/of tekst. Met deze cadeaus mag jij als nijntje fan zeker gezien worden!
+ Lees meer...
Kan ik je helpen?
1 met