Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Onze op maat gemaakte boeken maken van de ontvanger van het cadeau een echte hoofdrolspeler! Ontdek een groot assortiment aan gepersonaliseerde boeken voor volwassenen en kinderen.

161 cadeaus

Je hebt 48 van 161 cadeaus bekeken

Speel de hoofdrol in je eigen boek met naam

Wil jij een echte boekenliefhebber verrassen met een origineel cadeau? Geef hem of haar dan een boek met eigen naam cadeau! De ontvanger kan zelf de hoofdrol spelen in een spannend avontuur. Bij YourSurprise vind je een gepersonaliseerd boek voor elke leeftijd en in elk genre. Zo heb je voor iedereen een uniek cadeau!

Je kunt kiezen uit gepersonaliseerde boeken voor volwassenen en kinderen, jouw eigen favoriet. Boeken voor een speciale gelegenheid zoals Valentijnsdag of de geboorte van een kind, of grappige en kleurrijke kinderboeken of een babyboek met naam om 's avonds voor het slapen gaan te lezen, een extra speciaal voorleesboek met naam.

Een gepersonaliseerd boek is ook een leuk cadeau voor iemand die kinderen heeft of er een verwacht.

Je kunt kiezen uit een ruime selectie kleine boekjes met namen van de bekendste personages of zelfs een notitieboekje kopen voor iemand die graag zijn eigen verhalen schrijft.

Gepersonaliseerd boek met meerdere namen

Bij YourSurprise kan je jouw eigen boek maken met één of meerdere namen. Zo kan je jouw cadeau ook aan broers en zussen geven.

Je kunt bijvoorbeeld een boek maken om met kerst aan jouw nichtjes te geven, of aan jouw kinderen die graag lezen.

Jij maakt een boekje met naam eenvoudig en snel in de handige editor. Vul jouw eigen naam of de naam van de ontvanger in en voeg soms zelfs nog een leuke foto toe. Met een boek met naam ben je verzekerd van een echt origineel en persoonlijk cadeau, waarmee je een boekenwurm vast en zeker verrast! Als je meer dan één ontvanger hebt, kies dan het boek dat meer namen toelaat en je kunt de namen in het boek zetten en wij zorgen ervoor dat het verhaal voor beide lezers wordt aangepast!

Hoe kun je een gepersonaliseerd boek maken?

Wie kun je blij maken met een eigen gepersonaliseerde boek?

Misschien iemand die graag leest of een kind waarvan je hoopt dat het jouw grote passie voor boeken zal overnemen. Er is altijd wel een goede aanleiding om iemand een boek te geven.

Een boek personaliseren is super eenvoudig; je doet het met een online editor.

Kies je favoriete verhaal uit onze ruime selectie boeken en help jezelf met filters op basis van collectie, prijs, type en thema.

Je boek kan worden gepersonaliseerd met één of meer namen, een foto en soms zelfs wat extra tekst, zoals een speciale boodschap voor de ontvanger!

Alle reden om iemand een boek met naam cadeau te doen:

  • Het laat zien hoeveel moeite je steekt in een cadeau dat speciaal voor de ontvanger is gemaakt

  • Het vergroot de liefde voor lezen en voor boeken

  • Het is een onverwacht cadeau dat de ontvanger zal verrassen

  • Het is het perfecte cadeau voor wie alles al heeft

  • Het is geliefd bij zowel kinderen als volwassenen

  • Het versterkt de band tussen jou en de speciale persoon die het cadeau ontvangt

Een echt origineel cadeau voor de boekenwurm?

Gepersonaliseerde boeken zijn de afgelopen jaren een steeds populairder cadeau geworden. Zeker voor mensen die graag lezen is dit een leuk cadeautje om ze te verrassen op hun verjaardag of andere gelegenheid. Voor vrouwen is het boek ‘Verblind’ een echte aanrader, de hoofdpersoon (jouw vriendin) heeft het allemaal voor elkaar maar belandt in een affaire die zal leiden tot een dubbelleven. Voor mannen is een boek van Baantjer een echte aanrader, in deze boeken speelt jouw vriend de assistent van rechercheur De Cock.

Kinderboeken met naam

Je kunt ook diverse populaire kinderboekjes voorzien van een eigen naam. Denk aan klassiekers zoals Nijntje, Dikkie Dik of de lieve vriendjes Woezel & Pip. Bekijk alle Kinderboeken met naam

Boeken voor volwassenen met naam

Niet alleen kinderen vinden boeken met hun eigen naam leuk, ook volwassenen zijn er dol op. Speel een rol in een van de boeken van Baantjer of een andere spannende thriller. Bekijk alle Boeken met eigen naam voor volwassenen