Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

5 cadeaus

Wat onze klanten zeggen

Quote icon

Wat een service geweldig, levering zoals het moet, SUPER!!!

Nadia op 19-6-2022

10 van 10
Quote icon

Jullie zijn TOP ❤️❤️❤️❤️ Originele en perfect afgewerkte cadeau's Vooral het gepersonaliseerde prentenboek is super origineel en prachtig! (Andere bestelling)

Kim op 19-6-2022

10 van 10
Quote icon

Op de site zag het er al mooi uit, maar in het echt was het Donald Duck blad nog mooier. Vooral omdat het persoonlijk is. Ik bestel heel graag bij jullie en zal dit nog vaker doen. Ik heb geen verbeterpunten omdat ik zeer tevreden ben. Het aanbod is goed, overzichtelijk aangeven op de site en de prijs wat je betaald voor ene product is zeer goed.

Daphne op 18-6-2022

10 van 10
9.5

98630 beoordelingen

Bekijk alle

Gepersonaliseerde boeken van Suske en Wiske

Suske en Wiske is een Belgische strippenreeks en spelen zich in het heden af. Suske en Wiske zijn boezemvrienden en maken samen heel wat mee. Ken jij een grote fan van Suske en Wiske? Hoe leuk is het dan om een stripverhaal te geven waar hij/zij de hoofdrol in speelt. Dit stroepboek is de ideale aanvulling voor de collectie.

Suske en Wiske - De nachtwachtbrigade

Dit stripboek, De nachtwachtbrigade, gaat over het bekende schilderij de nachtwacht. Professor Barabas krijgt het schilderij namelijk in bruikleen om met zijn teletransformator de herkomst van de figuren op het schilderij te achterhalen. Het jonge meisje op het doek wordt per ongeluk naar het Amsterdam van 1641 geflitst. Een ramp, want zonder dit meisje is het schilderij natuurlijk niet meer compleet. Zullen Suske en Wiske er in slagen het meisje terug te halen?

Suske en Wiske - Het geheim van de gladiatoren

Dit album, Het geheim van de gladiatoren, gaat over de tijd waarin de romeinen Gallië bezet hielden. Lambik, een oersterke belg, wordt samen met Suske en Wiske als gevangene naar Rome gebracht om in de arena als gladiator voor zijn leven te vechten. Tijdens een opstand redt hij het leven van keizer Nero. Dankbaar geeft hij Lambik en zijn vrienden de vrijheid. Maar hoe zal dit verhaal verder aflopen?

Suske en Wiske - De planeetvreter

In dit spannend verhaal, De planeetvreter, ontdekken Suske en Wiske een ruimteschip in het poolijs alleen heeft de bemanning snode plannen. De ontvanger van dit boek gaat hier natuurlijk samen met Suske of Wiske een stokje voor steken...

Suske en Wiske - De stuivende stad

In dit stroepboek, De stuivende stad, zijn de Zwarte Madam en haar kwellende vrienden Kludde en Lange Wapper op oorlogspad. Sus Antigoon heeft de toverkracht van Madam afgenomen en daarom zint het ongezellige trio op wraak. Deze keer hebben ze het gemunt op Antwerpen, de thuishaven van onze vrienden. Met een schijnbaar onschuldige steen en een magisch brouwseltje zorgen de boosdoeners voor een spectaculaire stunt die de stad haar voortbestaan bedreigd…

Ben je al helemaal nieuwsgierig geworden naar hoe jij Suske of Wiske gaat helpen tegen deze boeven? Kijk dan welk boek het beste bij je past en ga het boek gelijk ontwerpen. Het boek is al binnen 2 dagen in huis en dan kun je al genieten van jouw eigen stripverhaal.