Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Bestel nu jouw gepersonaliseerde kerstcadeaus en verras je dierbaren tijdens de feestdagen!

Helaas, we hebben geen cadeau gevonden dat voldoet aan je zoekopdracht.
no search results

Baantjer boek - gepersonaliseerd met eigen naam

Altijd al eens de hoofdrol willen spelen in een spannend Baantjer verhaal? Of lijkt het je leuk om iemand anders een hoofdrol cadeau te geven in een uniek Baantjer boek? Laat je dan meeslepen in de moordverhalen van Baantjer en geniet pagina’s lang van je eigen verhaal in een persoonlijk Baantjer boek.

Je kunt het Baantjer boek personaliseren met eigen naam, zodat iedere ontvanger zelf het stralende middelpunt is in één van de Baantjer verhalen. Zo kun je voor iedereen en voor elke gelegenheid een origineel cadeau creëren. Kies bijvoorbeeld voor de bekende titel Baantjer de wurger op zondag of voor Baantjer de naakte juffer. Met zo’n persoonlijk en uniek Baantjer boek wordt lezen nog leuker!

Baantjer boeken

De Baantjer boeken, geschreven door Appie zijn al jaren enorm populair. Steeds opnieuw blijven we genieten van de verhalen rond de beroemde rechercheur De Cock (met ceeooceekaa) en zijn collega Vledder.

Kan jij ook geen genoeg krijgen van de spannende detective verhalen? Zoek dan niet verder! Bij YourSurprise vind je namelijk originele Baantjer boeken, die je stuk voor stuk uniek kan maken met je eigen naam. Zo kun je jezelf of iemand anders de hoofdrol laten spelen in bijvoorbeeld het boek Baantjer het wassend kwaad waardoor je zelf of de ontvanger meegaat met de Cock en Vledder op avontuur. Uniek boek cadeau voor haar!

Gepersonaliseerd boek

Een gepersonaliseerd boek is het ideale cadeau voor elke gelegenheid! Iedereen maak je blij met een uniek boek waarin hij of zij het stralende middelpunt is. Dus of je nu op zoek bent naar een origineel verjaardagscadeau, een persoonlijk cadeau voor hem of cadeau voor haar, met een gepersonaliseerd boek wordt lezen pas echt een feestje! Met gebruik van onze handige editor is een gepersonaliseerd Baantjer boek zo gemaakt. Je vult zelf de naam en andere gegevens in van diegene, die jij op pad wilt sturen met de Cock. De opgeven naam wordt op de omslag en in het binnenwerk verwerkt en komt meer dan 200x voor. Zo wordt jouw cadeau een extra spannend verhaal dat je in één keer uit wilt lezen.

Speel de assistent van De Cock

In een Baantjer boek met naam kruip je in de huid van Vledder, de assistent van de Cock. Jullie gaan samen op onderzoek uit om de moordenaar te vinden en te voorkomen dat er nog een moord plaatsvindt.

Een boek met naam van Baantjer is leuk als cadeau voor zowel hem als haar. “De naakte juffer", “Moord à la carte" en “De wurger op zondag" zijn titels waarin de man een hoofdrol kan spelen en de titel “Het wassend kwaad" is een boek waarin de vrouw een hoofdrol kan spelen. Dus ga snel aan de slag en maak zelf een persoonlijk boek met naam voor elke boekenwurm!

Baantjer boeken serie

Kan je geen genoeg krijgen van de spannende Baantjer boeken? Dan hebben we goed nieuws want gelukkig zijn er meerdere Baantjer boeken. De Baantjer boeken serie geeft je urenlang leesplezier en zorgt voor de nodige avonturen. Speel nu zelf mee in één van deze avonturen en bestel de Baantjer boeken serie met je eigen naam.

Ook na de Baantjer boeken nog geen genoeg gekregen van alle spanning en verhalen? Kijk dan zeker ook eens naar het boek moordpatronen. Ook dit boek kun je zelf uniek maken met je eigen naam, waarmee je een bijzonder cadeau ontwerpt voor elke gelegenheid.