Cadeaus voor juf
Wat onze klanten zeggen
9.2
Bekijk alle 52802 beoordelingen
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
Nicoleop 20-06-18

"Goede en snelle levering. En kwaliteit is super. "

9 van 10
Rebeccaop 20-06-18

"Snelle levering en mooi "

9 van 10
Sevilayop 20-06-18

"Alles ging goed de bestelling de kado s, en dat ze op tijd waren ik vind jullie ongelooflijk wat een.."

10 van 10

Cadeau Juf

Een juf staat van maandag tot en met vrijdag voor de kinderen klaar. Hier mag ze natuurlijk ook best eens voor bedankt worden. Wil jij jouw juf bedanken voor alle lessen en het gezellige schooljaar? Dat kan natuurlijk met een cadeau juf! Met zo’n uniek cadeau voor haar zet je haar zeker in het zonnetje op juffendag of aan het einde van het schooljaar.

Bij YourSurprise maak je jouw cadeau voor juf echt bijzonder met jouw eigen foto en/of tekst. Van een persoonlijk berichtje tot een vrolijke klassenfoto, je kunt alle kanten op met jouw eigen ontwerp. Zo zal zij zich zeker gewaardeerd voelen en is dit cadeau direct een mooie herinnering voor later!

Bedankt juf

Bedank jouw juf op een originele manier met de juffen cadeaus van YourSurprise. Een juf doet namelijk elke schooldag weer haar uiterste best om de leerlingen zoveel mogelijk te leren en hen een fijn schooljaar te bezorgen. Laat jouw waardering voor de juf blijken met een cadeau dat speciaal voor haar is gemaakt.

Laat jouw persoonlijke ontwerp bijvoorbeeld drukken op een uniek tegeltje! Jouw juf kan dit tegeltje direct ophangen aan de muur van het klaslokaal. Of verras haar met mok met foto. Zo kan zij iedere dag genieten van haar bakje thee of koffie en direct terugdenken aan een fijn schooljaar met jullie klas.

Afscheidscadeau juf

Ga je een klas hoger of zelfs naar een andere school? Verras jouw juf of meester met een uniek afscheidscadeau juf. Op deze manier kun je hem of haar bedanken voor de fijne tijd die je in de klas hebt gehad.

Van een klok met foto om op te hangen in het klaslokaal, tot een overheerlijke Milka giftbox waarvan hij of zij uren kan smikkelen. Met deze unieke afscheidscadeaus voor juf maak je het einde van het schooljaar extra bijzonder!
+ Lees meer...