< Terug
  • Ieder cadeau met foto en tekst
  • Met liefde gemaakt voor jou
  • Supersnelle levering
Cadeaus voor juf en meester
Wat onze klanten zeggen
9.3
Bekijk alle 52440 beoordelingen
sandra
op 13-06-19

"Mooi product geleverd. Super snel ook. Dag later al in huis. Ga zeker nog eens iets bij jullie bestellen.."

10 van 10
Kim
op 13-06-19

"Besteld op donderdag en vrijdag pakketje gekregen. Het was net voor vaderdag, dus ik vreesde dat ik .."

10 van 10
Bianca
op 13-06-19

"Site duidelijk en makkelijk in gebruik. Producten goede kwaliteit en heel mooi 👍 "

10 van 10

Afscheidscadeau juf

Gaat jouw juf binnenkort verhuizen of wil jij haar op een persoonlijke manier bedanken voor een gezellig leerjaar? Personaliseer dan een super origineel afscheidscadeau voor jouw juf! Maak het afscheidscadeau voor jouw juf extra bijzonder door het te personaliseren met je eigen foto of tekst.

Gepersonaliseerd cadeau juf

Met een gepersonaliseerd afscheidscadeau voor je juf gaat ze jullie klas nooit vergeten. Geef haar bijvoorbeeld een gepersonaliseerde mok met een mooie foto of tekst, zodat zij elke dag terug kan denken aan jullie klas. Naast een afscheidscadeau voor je juf zijn er natuurlijk ook andere momenten wanneer jij een gepersonaliseerd cadeau aan je juf kan geven. Zoals haar zwangerschapsverlof, verjaardag of gewoon zomaar. Zijn jullie bijvoorbeeld op een super leuk schoolreisje geweest in een pretpark? Ontwerp dan een klok met jullie foto van het schoolreisje erop, zodat jouw cadeau voor je juf een mooi plekje krijgt in het klaslokaal. Of leg jij met heel de klas geld bij elkaar om samen een xxl toblerone reep te kopen van wel 4,5 kilo?! Om deze natuurlijk vervolgens met zijn allen op te eten! Op deze pagina vind je een ruim assortiment aan gepersonaliseerde cadeaus, dus met welk cadeau ga jij jouw juf bedanken voor haar inzet?

Cadeau juffendag

Met juffendag wil jij jouw juf natuurlijk extra in het zonnetje zetten en hoe kun je dit beter doen dan met een gepersonaliseerd cadeau voor jouw juf? Is jouw juf bijvoorbeeld een echte zoetekauw? Verras haar dan met een gepersonaliseerde verkade chocolade giftbox. Voeg aan je chocolade giftbox ook nog een gratis cadeaukaartje met een persoonlijke tekst toe, zodat jouw cadeau helemaal af is. Of vind je jouw juf zo bijzonder dat je een straat naar haar zou willen vernoemen? Ontwerp dan een uniek straatnaambord. Zo wordt jouw cadeau met juffendag dit jaar onvergetelijk!
+ Lees meer...

Ma t/m vr: 8.30 - 22.00 uur; Zat: 9.00 - 17.00 uur; Zon: 13.00 - 21.00 uur


Mis geen enkele aanbieding, schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Klantenservice
YourSurprise

Industrieweg 46
4301 RS Zierikzee
The Netherlands

Zakelijk

Relatiegeschenken
Grotere aantallen
Per stuk gepersonaliseerd

Zakelijk contact
of bel: 0111 712 466

Kan ik je helpen?
1 met