• Ieder cadeau met foto en tekst
  • Verras met een cadeau bezorgd aan huis
  • Supersnelle levering
🎁 Wil je iemand laten weten dat je aan hem denkt? We bezorgen je cadeau zoals je van ons gewend bent.
🎁 Wil je iemand laten weten dat je aan hem denkt? We bezorgen je cadeau zoals je van ons gewend bent.
Cadeaus voor juf en meester
Wat onze klanten zeggen
9.3
Bekijk alle 61162 beoordelingen
Ingrid
op 02-04-20

"Gewoon snelle service en overzichtelijke en makkelijk website. Top.! "

10 van 10
Frank
op 02-04-20

"Ze maken waar wat er op de site staat Echt top "

10 van 10
Jorien
op 02-04-20

"Super! Wilde iets wijzigen en werd supersnel en vriendelijk geholpen! Een aanrader! Een bedrijf waar.."

10 van 10

Bedankt juf!

Is het einde van het schooljaar nabij en wil je de juf bedanken voor het gezellige en leerzame jaar? Zeg “bedankt juf” op een speciale manier. Verras haar met een cadeau waar haar naam op staat. Of geef haar een cadeautje met een klassenfoto, zodat ze een leuke herinnering heeft aan jullie klas.

Afscheidscadeau juf

Een afscheidscadeau voor de juf hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn. Personaliseer een cadeau met de naam van de juf of met een klassenfoto en het is al snel een origineel cadeau. Maakt de juf vaak notities? Bedruk dan een juf/ meester notitieboek. Deze kun je zelf ontwerpen waardoor het helemaal uniek is. Zij zal dan zeker verrast zijn met dit bijzondere cadeau. Een ander leuk cadeau voor het afscheid van de juf is een juf/ meester mok. Begint zij de dag altijd met een kop thee of koffie? Dan is dit een ideaal cadeau. Zo denkt ze de volgende keer bij haar kopje thee of koffie nog een keer aan het leuke schooljaar. Je kunt kiezen uit verschillende designs. Er zit dus zeker iets voor haar tussen. Maak nu een bijzonder afscheidscadeau voor de juf.

Origineel juffen cadeau

De juf spendeert heel wat uren achter de computer. Maak dit moment volgende keer extra speciaal door haar een origineel juffen cadeau te geven. Denk hierbij aan een unieke juf/ meester muismat. Zo maak je dit computer moment een stuk leuker door er een foto van jullie klas op te laten bedrukken. Een ander bedankt juf cadeautje voor bij haar computer kan een juf/ meester tegel zijn. Deze tegel is gemaakt van keramiek en heeft een handig ophanghaakje. Deze kan ze eenvoudig een mooie plaats aan de muur geven. Ontwerp dus nu snel een origineel juffen cadeau. Het is heel eenvoudig en je hebt een ruime keuze aan designs. Hierdoor maak je er dus echt iets unieks van. We hebben een ruim assortiment aan gepersonaliseerde cadeaus, waardoor er zeker iets voor de juf tussen zit.