Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Aan het einde van het schooljaar is het tijd om de juf of meester van je kind te bedanken. Met een gepersonaliseerd cadeau dat je speciaal voor de leraar laat maken, raak je de juiste snaar. Zet de leerkracht in het zonnetje!

80 cadeaus

Je hebt 48 van 80 cadeaus bekeken

Bedankt juf! Bedankt meester!

Wil jij een afscheidscadeautje regelen voor jouw juf of meester? Wat een leuk idee! Bij YourSurprise kun je leuke, gepersonaliseerde cadeautjes maken. Dat betekent dat je jouw foto, tekst en eenvoudig een naam kunt toevoegen aan leuke producten. Als je vandaag het cadeau bestelt, heb je het morgen in huis!

Met de hele klas wat geven

Wil je met de hele klas een leuk cadeau geven aan de juf of meester? Dat zal hij of zij echt heel leuk vinden en stiekem ook wel heel trots maken. Heb jij een leuke foto van de hele klas? Bijvoorbeeld een klassenfoto of groepsfoto van de schoolfotograaf? Upload deze foto dan in onze online editor en je maakt eenvoudig een super tof cadeau dat je met de hele klas kunt geven zoals een toffe mok, een tegeltje voor aan de muur of een lekkere doos chocolade met daarop een lieve boodschap namens de klas én een klassenfoto!

Redenen om de juf of meester te bedanken

Natuurlijk hoef je jouw juf of meester niet te bedanken, maar een kleinigheidje kan wel een ontzettend mooi afscheidscadeau zijn. Heb jij een tof schooljaar gehad en wil je jouw juf of meester bedanken voor het leuke jaar? Of heeft je juf of meester zich extra ingezet om iets voor jou te regelen? Zit jouw tijd op de basisschool erop en wil je die ene juf of meester een aandenken geven? Wat de reden ook is, elke leraar zal het ontzettend leuk vinden om een klein cadeautje te ontvangen.

Meest populaire cadeautjes voor de juf

Maar als je weet dat je een cadeautje wilt geven, wat is dan een leuk cadeau? Daarom hebben we 5 populaire cadeautjes voor de juf op een rij gezet:

 1. is jouw juf een echte theeleut? Dan maak je haar misschien wel heel blij met een mooie mok of theeglas met daarop haar naam.
 2. welke juf houdt er nou niet van chocolade? Je kunt natuurlijk gewoon een doosje chocola kopen, maar je kunt ook chocolade geven waarop je een foto van jou en de juf kunt plaatsen en je een persoonlijke boodschap kwijt kan. Zo kun je een chocoladetelegram geven of iets lekkers kiezen van Milka, Tony Chocolonely, Verkade of Toblerone. Op alle chocola kun je op de verpakking wat leuks vertellen en een foto uploaden.
 3. vergeet jouw juf alles wat niet opschrijft? Dan maak je haar vast heel blij met een persoonlijk notitieboekje. Je kunt zelf de voor- en achterkant ontwerpen met een eigen tekst, de naam van de juf en een mooie foto!
 4. een ontbijtbordje met de tekst ‘voor juf Julia’ of ‘voor juf Aimee’ of ‘Juf Yvonne’ bedankt voor het leuke jaar!

  Meest populaire cadeautjes voor de meester

  Heb jij een meester en zoek je een leuk cadeautje voor hem? De volgende cadeautjes zijn erg populair om aan de meester te geven: 1. een muismat met daarop een foto van jullie samen of de hele klas

 5. een tegeltje met een leuke foto en mooie tekst. Het tegeltje zal vast en zeker een mooi plekje krijgen aan de muur in de klas
 6. heeft jouw meester altijd dorst? Misschien maak je hem dan ontzettend blij met een waterfles met daarop een lieve tekst en mooie foto!
 7. een ander leuk cadeau is een dienblad met daarop leuke foto’s van de hele klas. Als de docent dan koffie of thee gaat halen, kan hij mooi het dienblad gebruiken!

  Diverse designs om uit te kiezen

  In onze online editor kun je kiezen uit teksten zoals: * bedankt juf! * super juf en super meester * je bent de liefste juf en je bent de liefste meester * bedankt voor het mooie jaar * bedankt lieve juf

  Als je vandaag het cadeau bestelt, heb je het morgen in huis! Je kunt er ook voor kiezen om het cadeau op school te laten bezorgen of bij de juf of meester thuis.