Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Wat is een chocolade adventskalender?

Wie houdt er niet van de kersttijd? Het is een seizoen vol vreugde, liefde en natuurlijk heerlijke traktaties! En wat is er nu een betere manier om af te tellen naar deze speciale dag dan met een chocolade adventskalender? Maar wat is een chocolade adventskalender precies?

Een chocolade adventskalender is een unieke en leuke kalender die wordt gebruikt om af te tellen naar Kerst, te beginnen op 1 december. Maar het is geen gewone kalender. In plaats van alleen maar door papieren pagina's te bladeren, kun je elke dag genieten van je favoriete chocolade!

Waarom genoegen nemen met een saaie adventskalender als je er een gepersonaliseerde chocolade kunt hebben?

Bij YourSurprise koop je geen gewone chocolade adventskalender, maar een gepersonaliseerde! Dit betekent dat je bij de chocolade een uniek en op maat gemaakt cadeau krijgt. Je chocolade adventskalender kan worden gepersonaliseerd in onze online editor met een foto (of meerdere), een thematisch ontwerp, een tekst en een naam. Dit is een geweldig cadeau om af te tellen naar je favoriete dag van het jaar en een speciaal iemand te verrassen.

Stel je de vreugde voor van het openen van een zoete traktatie elke dag, waarbij elke chocoladestukje je een dag dichter bij Kerstmis brengt. Maar niet zomaar een chocolaatje, maar een chocolaatje van een van je favoriete merken: Milka, Toblerone en Kinder Ferrero.

Hoe kies je de perfecte gepersonaliseerde chocolade adventskalender voor jou?

Ben je op zoek naar een adventskalender met chocolade om het aftellen naar Kerstmis extra lekker te maken? Er zijn verschillende opties beschikbaar van top chocolademerken zoals Milka, Toblerone en Kinder Ferrero. Maar de vraag is, hoe kies je de perfecte voor jou?

Je hebt bij ons in een handomdraai je gepersonaliseerde adventskalender gemaakt, vol heerlijke chocolade.

Welke verschillende soorten gepersonaliseerde chocolade adventskalenders zijn er beschikbaar?

Je kunt kiezen uit 3 verschillende adventskalenders van bekende chocolade merken:

  • Milka adventskalender: met de Milka design of met je eigen design met foto’s en tekst
  • Toblerone adventskalender: met de Toblerone design of met je eigen design en ontwerp
  • Kinder Adventskalender Happy Moments: met je tekst, naam en foto’s

Welke smaken chocolade zitten er in de soorten adventskalenders?

De Milka adventskalender bevat mini chocolaatjes in de smaken melk, aardbei, hazelnoot en cacaocrème.

De Toblerone adventskalender bevat chocolaatjes in de smaken witte chocolade, melk chocolade en pure chocolade. Onze favoriet is de pure chocolade van Milka!

De Kinder Ferrero adventskalender bevat een selectie van gelukkige momenten: mini bueno, mini bueno wit, Kinder Schoko-Bons, Kinder chocolade mini, kinderchocolade met granen.

Elke luxe chocolade adventskalender bevat 24 stukjes heerlijke chocolade. Maak snel een prachtige adventskalender een ideaal cadeau voor onder de kerstboom.

Wat zijn de voordelen van het kopen van een gepersonaliseerde chocolade adventskalender?

Naarmate Kerstmis dichterbij komt, neemt de spanning toe, en er is geen betere manier om af te tellen dan met een gepersonaliseerde chocolade adventskalender. Maar waarom zou je een speciaal gepersonaliseerde adventskalender kiezen? We laten je zien waarom:

  1. Een persoonlijke touch: Het ontvangen van een gepersonaliseerd cadeau voelt altijd speciaal. Het laat zien dat iemand de tijd en moeite heeft genomen om na te denken over wat jij leuk zou vinden. Een Chocolade adventskalenders zorgen dat de spanning wordt opgebouwd richting Kerst, waarbij je elke dag een heerlijk chocolaatje kan verwachten. Is het niet geweldig om een eigen adventskalender te hebben die speciaal voor jou is gemaakt?
  2. Kwaliteitschocolade: laten we de chocolade niet vergeten! Merken zoals Milka, Toblerone en Kinder Ferrero staan bekend om hun kwaliteit. Als je een gepersonaliseerde adventskalender kiest van deze merken, krijg je niet zomaar chocolaatjes; je krijgt enkele van de beste chocolaatjes ter wereld in verschillende smaekn. Kun je je voorstellen hoe fijn het is om elke dag voor Kerstmis te genieten van een stukje smaakvolle Toblerone of Milka chocolade? Een prachtig cadeau vol kleine chocolaatjes.
  3. Een geweldig cadeau: Last but not least, gepersonaliseerde chocolade adventskalenders zijn perfecte cadeaus. Of het nu voor een geliefde, een vriend of een collega is, een chocolade adventskalender die is gepersonaliseerd op hun smaak is een attent en heerlijk cadeau. Wie wil er nu geen adventskalender vol heerlijke chocolaatjes ontvangen dat speciaal voor hen is gepersonaliseerd?

Wie ga jij verrassen met een lekker chocolaatje achter elk nieuw vakje? De kalenders van de bekende chocolademerken maken het aftellen naar de feestdagen nog leuker.