Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Originele Communie cadeaus
Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 94476 beoordelingen
Zey
op 17-01-22

"Enorm goede kwaliteit en op tijd geleverd. Alles is naar wens verlopen. "

10 van 10
R.
op 17-01-22

"Snelle verwerking en bezorgen van de bestelling "

8 van 10
Evy
op 17-01-22

"Vlotte service, gebruiksvriendelijke website en degelijk materiaal ! :) "

10 van 10
Communie en lentefeest: originele bedankjes, aandenken en cadeaus

Communie en lentefeest cadeaus en bedankjes

De eerste communie is een gedenkwaardig moment. Voordat je de eerste communie mag doen, heb je waarschijnlijk al langere tijd een bijbelschool bezocht en wellicht ook al een aantal keer geoefend. Als je dan eindelijk ter communie mag gaan, dan wil je daar natuurlijk een mooie dag van maken. We helpen je graag om er een feestelijke dag van te maken. Daarom hebben wij wat tips voor de voorbereidingen, mooie bedankjes en cadeaus.

De eerste communie doen

Als het zover is, wil je natuurlijk dat je vader, moeder, broertjes of zusjes, opa’s, oma’s, ooms en tantes er ook bij zijn. De eerste stap is om iedereen uit te nodigen. Dit kun je natuurlijk doen via sms of whatsapp, maar hoe leuk is het om een fotokaart te sturen met alle informatie erin en een mooie foto op de voorkant van jezelf. Met deze leuke kaart, zorg je ervoor dat alle gasten op tijd de datum weten en een plekje vrijhouden in hun agenda. Om de gasten te bedanken voor het komen naar deze speciale dag, is het leuk om iedereen een communie kaars te geven. En na afloop van de communie en het lentefeest kan je een fotoboek laten maken met alle foto’s van je eerste communie, zodat je de herinneringen altijd weer even op kan halen.

Na de eerste communie

Als de eerste communie erop zit ga je thuis nog een hapje eten met je ouders en je pepe en mémé. Je kan de tafel dan mooi versieren met een tafelkleed met je mooie foto erop en bijpassende servetten. Voor de decoratie op tafel kan je voor iedereen een communiebord ontwerpen met een foto van de communicant en een bijpassende communie mok. Wanneer het feest is afgelopen, is het leuk om iedereen nog even te herinneren aan jouw leuke communie feest. Geef iedereen bijvoorbeeld een bedank praline mee, deze kan je ook zelf ontwerpen met een foto, tekst of logo.

Een cadeau voor de communicant

Je wilt natuurlijk dat de (kleine) communicant nog lang en met plezier terugdenkt aan de eerste communie. Een aantal cadeaus die vooral pepes en mémés geven zijn enorm populair. Het gastenboekje is een super leuk cadeau om te geven aan de communicant. Hier kunnen alle gasten van het feest een persoonlijke boodschap of gelukswens in het boekje achterlaten. En het communie gastenboekje kan je zelf ontwerpen met naam of foto van de communicant. Ook is de communie ketting leuk om te geven, dit is een zilveren ketting met bedels. De communie ketting kan je personaliseren door de naam of de communiedatum in de bedels te laten graveren. Deze ketting kan je mooi combineren met de communiekleding.

Met de persoonlijke communiecadeaus van Your Surprise ben jij helemaal klaar voor je eerste communie en lentefeest in 2020 en zorg je ervoor dat iedereen een onvergetelijke dag heeft!