Communie
Voor 16:00 besteld, morgen in huis!
Voor 16:00 besteld, morgen in huis!
Originele Communie cadeaus
578 cadeaus voor: Communie
Wat onze klanten zeggen
9.1
Bekijk alle 43748 beoordelingen
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
Nienkeop 27-03-17

"Snelle levering, goede kwaliteit! hartstikke bedankt! "

8 van 10
Liesop 27-03-17

"Ik had een foto-muismat besteld voor cadeau te geven. Hij is echt prachtig. Dit was voor mij de eerste.."

9 van 10
Cockop 27-03-17

"We waren super tevreden. "

10 van 10
Een gedenkwaardig communie cadeau!

Communie bedankjes

De eerste communie is een christelijke feestelijk gelegenheid waarbij kinderen voor het eerst feestelijk deelnemen aan de maaltijd waarbij Jezus herdacht wordt.

Elk jaar wordt de eerste communie gevierd tussen april en juni. Vaak zijn de kinderen rond hun 7e levensjaar wanneer ze voor het eerst aan de communie deelnemen. De communie is een soort belofte dat je bij de kerk wilt horen. Met een persoonlijk communie cadeau maak je ieder kind blij!

Communie bedankjes cadeautips

Voor kinderen is de eerste communie een grote stap in het leven, maar tegelijkertijd ook een feestelijke gebeurtenis waarbij ze na afloop cadeautjes krijgen van de ouders en familie. Een traditioneel cadeau is vaak een bord of tegeltje met de datum en een foto erop als herinnering aan de eerste communie.

Tip: Sieraad graveren

De eerste communie gaat vaak gepaard met mooie kleren en sieraden. Een gegraveerde hanger voor aan een ketting is dan ook een bijzonder en gedenkwaardig communie cadeau.

Tip: Boek met naam

Een ander populair en origineel communie cadeau is een persoonlijk boek met naam. Laat jouw kind deel worden van het bijbelverhaal in het persoonlijke leesboek 'Ark van Noach'.

Tip: Chocolade cadeau

Na afloop van de plechtigheid is het leuk om iets lekkers uit te delen voor bij een kopje koffie. Een gepersonaliseerd chocolade cadeau zoals een bonbon of lolly is niet alleen een heerlijke afsluiter, maar ook nog eens een leuke herinnering aan de eerste communie.
+ Lees meer...