Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Bij verdriet en verlies schieten woorden vaak tekort. Om iemand toch te laten zien dat je aan hem of haar denkt, kun je een persoonlijk cadeau laten maken. Bijvoorbeeld door een mooie herinnering af te laten drukken of een boodschap op een kaars te laten zetten. Bekijk de mogelijkheden voor een passend cadeau.

72 Cadeaus

Je hebt 48 van 72 cadeaus bekeken

Condoleance cadeaus

Het overlijden van iemand is geen fijne gebeurtenis. Als er iemand is overleden is er veel verdriet en het is een moeilijke tijd. Toch wil je graag aan de nabestaande je medeleven tonen en ze graag laten weten dat je aan ze denkt.

Tijdens het condoleren van de nabestaande wat bij de nabestaande thuis kan plaatsvinden of na de crematie of begrafenis kan je als ondersteuning een mooi condoleance cadeau geven. Dit als teken dat je aan ze denkt of ter nagedachtenis aan diegene die is overleden.

Condoleance cadeaus tips: Om je medeleven te tonen

Je geliefde vriend heeft net iemand verloren die dierbaar voor hem was. Je voelt de drang om iets te doen, maar woorden alleen lijken niet genoeg.

Wat kan je doen om hem te laten weten dat je aan hem denkt en er voor hem bent in deze moeilijke tijd?

Hier zijn 7 prachtige condoleance cadeaus die een blijvende herinnering zullen zijn:

  • Houten Kaarthouder met Glazen Theelicht Een warme gloed om herinneringen levend te houden. Deze houten kaarthouder, gecombineerd met een glazen theelicht met een speciale boodschap of foto
  • Leren Sleutelhanger Voor degene die altijd onderweg is, is een leren sleutelhanger met een foto van hun geliefde een mooi geschenk. Zo hebben ze altijd een tastbare herinnering bij zich.
  • Knuffelbeer met Foto Soms hebben woorden niet de kracht om de pijn te verzachten. Een knuffelbeer met een foto van de overledene kan die troost bieden. Het is een zachte herinnering die altijd bij de hand is.
  • Foto Puzzel Voor degenen die troost vinden in mooie herinneringen, is een fotopuzzel een unieke manier om mooie momenten opnieuw te beleven terwijl ze de stukjes in elkaar leggen.
  • Lamp met Naam Gravure Een subtiele maar betekenisvolle manier om een verloren dierbare te herdenken, is een lamp met naamgravure. Het zachte licht zal altijd schijnen als een herinnering aan hun aanwezigheid.
  • Droogbloemen in Houder Een modern alternatief voor een traditionele bloemenkrans. Droogbloemen in een stijlvolle houder stralen tijdloze schoonheid uit en herinneren aan de vergankelijke aard van het leven.
  • Houten Herinneringen Doos Voor het bewaren van dierbare herinneringen is een houten herinneringen doos perfect. Deze doos kan gepersonaliseerd worden met een naam of steunende boodschap

Deze cadeaus zijn niet alleen mooi, maar geven elk een stukje persoonlijkheid en liefde mee. Ze helpen om het verlies wat dragelijker te maken en laten zien dat je om de nabestaanden geeft. Het blijft moeilijk om iets passends te vinden, maar een persoonlijk gebaar zegt meer dan duizend woorden. Maak daarom met een eigen uitgezochte foto en tekst een persoonlijk condoleance cadeau.

Wat Geef Je Bij Een Crematie?

Bij een crematie wil je iets geven dat warmte en steun biedt in een moeilijke tijd. Een Houten Kaarthouder met Glazen Theelicht is perfect om een serene sfeer te creëren en een speciale boodschap of foto op te zetten. Een Leren Sleutelhanger kan een mooie herinnering zijn die de nabestaande altijd bij zich kan dragen. Daarnaast is een Kaars in Glas met een persoonlijke boodschap een ingetogen gebaar dat laat zien dat je meeleeft.

Wat Geef Je Als Iemand Is Overleden?

Wanneer iemand is overleden, kunnen woorden soms tekortschieten. Een troostend cadeau zoals een Knuffelbeer met Foto kan een zachte herinnering bieden aan mooie momenten. Een Houten Herinneringen Doos geeft de nabestaanden de mogelijkheid om dierbare herinneringen veilig te bewaren. Ook een persoonlijk Fotolijst met een mooie foto van de overledene zorgt voor een blijvende herinnering die altijd in de buurt is.

Tip: Kaars

Voor de overledene wordt er meestal een kaarsje gebrand ter nagedachtenis. Een mooi gebaar om de overledene te herdenken en om stil te staan bij die persoon. Je kan ook zelf een mooie kaars met een foto van de overledene cadeau doen aan de nabestaande zodat hij of zij op een mooie manier altijd nog in het midden is.

Tip: Hanger

Het is moeilijk om woorden te vinden tijdens een condoleance. Laat daarom met een uniek persoonlijk cadeau zien hoeveel je meeleeft met de nabestaande. Door een mooi zilveren of gouden hangertje te laten graveren met een foto of de naam is de dierbare altijd nog dichtbij je en wordt op een bijzondere en mooie manier meegedragen.