Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Op zoek naar een doopcadeau voor haar voor deze speciale dag? Maak het perfecte gepersonaliseerde doopcadeau voor meisjes om deze speciale gebeurtenis te vieren. Personaliseer één van onze cadeaus met een tekst en/of foto naar keuze.

85 Cadeaus

Je hebt 48 van 85 cadeaus bekeken

Bijzondere en unieke doopcadeaus voor meisjes

Een doop is voor velen een bijzonder, mooi moment. Het is daarom heel belangrijk om een cadeau te vinden dat echt speciaal en betekenisvol is. Ons assortiment doopcadeaus voor meisjes is ontworpen om perfect bij de emotie van het moment te passen en een blijvend aandenken te zijn dat nog jaren gekoesterd zal worden.

  • Voor een tijdloos cadeau hebben we prachtige gepersonaliseerde sieraden. Een gegraveerde armband is een hartverwarmend cadeau. Personaliseer het door de naam of initialen van het meisje toe te voegen voor een echt persoonlijk tintje.
  • Als je op zoek bent naar iets speels, dan zijn knuffels of houten speelgoed het perfecte doopcadeau. Ze zijn niet alleen leuk voor het kind, maar zijn ook een schattige decoratie voor de kinderkamer. Elk speelgoed kan worden gepersonaliseerd met de naam of geboortedatum, waardoor een uniek en dierbaar aandenken aan hun speciale dag ontstaat.
  • Op zoek naar een praktisch cadeau dat jarenlang gebruikt en gewaardeerd zal worden? Denk dan eens aan onze gepersonaliseerde besteksets! Deze besteksets zijn gemaakt van roestvrij staal en kunnen worden gegraveerd met de naam of initialen van het kind, waardoor elke maaltijd een speciaal tintje krijgt.

Moderne doopcadeaus voor meisjes

Als je op zoek bent naar een wat hipper cadeau, zijn onze moderne doopcadeaus voor meisjes een fantastische keuze. We hoeven ons natuurlijk niet altijd aan tradities te houden!

  • Ga voor comfortabel en stijlvol met onze collectie gepersonaliseerde kleding, die niet alleen is ontworpen om ze lekker warm te houden, maar ook om een fashion statement te maken. Personaliseer een baby badjas of onesie met een foto of hun naam.
  • Op zoek naar een sentimenteler cadeau? Personaliseer dan een houten herinnering doos, die kan worden gegraveerd met een ontwerp en een naam, datum en/of tekst naar keuze. Deze herinnering doos is de perfecte plek om spulletjes van de doopdag in te bewaren.
  • Op zoek naar een praktisch cadeau? Dan is onze gepersonaliseerde kinderstoel iets voor jou. Deze stoelen zijn schattig, comfortabel en staan geweldig in elke kinderkamer of slaapkamer. Personaliseer het stoeltje met hun naam of een speciale boodschap en creëer zo een uniek cadeau dat jarenlang gebruikt zal worden.

Maak je eigen persoonlijke doopcadeaus voor een meisje

Een doop is een speciale gebeurtenis. Gepersonaliseerde cadeaus hebben een unieke charme en zijn een mooie uitdrukking van je genegenheid voor de lieve kleine meid. Of je nu op zoek bent naar een cadeau met haar naam, een speciale datum of een persoonlijke boodschap, met onze gepersonaliseerde cadeaus kun je je cadeau echt uniek maken.

Wat dacht je van een gepersonaliseerd knuffelbeest of een knuffeldoekje met haar naam en/of foto? Als je liever kiest voor een cadeau waar de baby lekker mee kan spelen, personaliseer dan een van onze houten speelgoedartikelen met de naam van het meisje om een uniek cadeau te maken dat lang meegaat.

Als je op zoek bent naar een cadeau dat deze speciale dag vastlegt, dan is een houten fotokaart de perfecte keuze. Personaliseer dit cadeau met een dierbare foto van haar doopdag als herinnering aan haar speciale dag. Als ze ouder wordt, wordt het een stukje geschiedenis dat haar verhaal vertelt.

YourSurprise gepersonaliseerde doopcadeaus voor meisjes

Op zoek naar een speciaal gepersonaliseerd doopcadeau voor een meisje? YourSurprise biedt een ruim assortiment doopcadeaus voor meisjes, zodat je altijd het perfecte cadeau kunt vinden. Personaliseer je met je foto en/of tekst om je eigen unieke cadeau te creëren. Onthoud altijd dat het niet om het prijskaartje gaat, maar om de aandacht, liefde en zorg die is besteed aan het kiezen van het perfecte aandenken voor deze mijlpaal in het leven van een meisje.