< Terug
Mis dit niet: 20% korting op alle gegraveerde glazen!
  • Ieder cadeau met foto en tekst
  • Met liefde gemaakt voor jou
  • Supersnelle levering
Mis dit niet: 20% korting op alle gegraveerde glazen!
Wat onze klanten zeggen
9.3
Bekijk alle 53213 beoordelingen
Tatjanna
op 26-06-19

"mooie print, mooie zachte stof van de shirts. Makkelijk in gebruik en snelle levering. "

9 van 10
PATRICK
op 26-06-19

"voor mij is alles in orde ,ik ben een tevreden klant "

10 van 10
Margot van..
op 26-06-19

"Super originele cadeaus. Kun je zo'n koektrommel ook gevuld bestellen ? "

8 van 10

Bierpakket

Op zoek naar een origineel cadeau waar je altijd goed mee zit? Geef je vriend, collega of kennis een bierpakket van YourSurprise cadeau! Het bierpakket is gevuld met de lekkerste (inter)nationale bieren die geschikt zijn voor elke gelegenheid. Met een ruime keus uit diverse biertjes, weet je zeker dat je voor iedere ontvanger een passend bierpakket vindt.

Personaliseer het bierpakket helemaal zelf met je eigen foto, logo, tekst en/of design. Op deze manier maak je van een standaard bierpakket een uniek en persoonlijk cadeau, waar je een echte man zeker mee kunt verrassen!

Speciaal bier

Om de zoektocht naar het perfecte speciaal bier wat makkelijker te maken, heeft YourSurprise de speciaal bieren met zorg geselecteerd en verdeeld in diverse bierpakketten. Zo kun je iedere bierliefhebber verrassen met een persoonlijk en smakelijk speciaal biertje.

Je kunt kiezen uit twee verschillende bierpakketten. De een is voorzien van vijf flesjes van 250 ml. Bij dit bierpakket kun je bijvoorbeeld kiezen uit een alcoholvrij bierpakket of een internationaal bierpakket. Deze speciaal bieren zijn verpakt in een mooie geschenkdoos.

Het andere bierpakket is voorzien van twee grote flessen van 750 ml. Hier heb je de keus uit de lekkerste dubbel en trippel bieren. Deze flessen zijn verpakt in een luxe houten kist. Beide bierpakketten zijn gevuld met het lekkerste speciaal bier en kun je bedrukken met eigen foto, logo en/of tekst!
De bierpakketten zijn niet alleen geschikt voor mannen, YourSurprise heeft speciaal voor de vrouwelijke bierliefhebbers een bierpakket samengesteld met het lekkerste fruitbier voor vrouwen. Het fruitbier pakket is het ideale cadeau om samen te proosten op een speciale gelegenheid!

Cadeau voor hem

Of je nu op zoek bent naar een Vaderdag cadeau of een cadeau voor een vriend of kennis, een geschikt cadeau voor hem vinden is niet altijd even makkelijk. Wel weten we dat je iedere man blij kunt maken met een heerlijk verfrissend biertje. En omdat iedere man anders is, heeft YourSurprise een ruim assortiment bieren samengesteld, die verdeeld zijn in verschillende bierpakketten met ieder een eigen thema. Zo zit er voor elk type man het geschikte bierpakket bij.

Naast de verschillende bierpakketten heeft YourSurprise ook diverse andere bieren. Je hebt de keus uit grote flessen bier van 75 cl. Bij deze flessen is het etiket personaliseerbaar met eigen foto, logo en/of tekst. Hierdoor zal het uitschenken van het heerlijke biertje een extra speciaal moment worden! Maak het bier cadeau af met een gratis cadeaukaartje en mooie cadeauverpakking. Zo weet je zeker dat je met dit unieke cadeau altijd goed zit!
+ Lees meer...

Ma t/m do: 8.30 - 22.00 uur; Vr: 8.30 - 17.30 uur; Zat: 9.00 - 17.00 uur


Mis geen enkele aanbieding, schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Klantenservice
YourSurprise

Industrieweg 46
4301 RS Zierikzee
The Netherlands

Zakelijk

Relatiegeschenken
Grotere aantallen
Per stuk gepersonaliseerd

Zakelijk contact
of bel: 0111 712 466

Kan ik je helpen?
1 met