• Ieder cadeau met foto en tekst
  • Verras met een cadeau bezorgd aan huis
  • Supersnelle levering
🎁 Wil je iemand laten weten dat je aan hem denkt? We bezorgen je cadeau zoals je van ons gewend bent.
🎁 Wil je iemand laten weten dat je aan hem denkt? We bezorgen je cadeau zoals je van ons gewend bent.
Wat onze klanten zeggen
9.3
Bekijk alle 61134 beoordelingen
Shari
op 01-04-20

"Ondanks de huidige maatregelen toch de volgende dag geleverd, en dat voor een gepersonaliseerd product.."

10 van 10
Michel
op 01-04-20

"Nee, alles was duidelijk "

10 van 10
Angela
op 01-04-20

"Snelle en goede service. Top "

10 van 10

Drankpakket met gegraveerde glazen

Binnenkort een feestje, verjaardag of receptie en nog op zoek naar een leuk cadeau? Met een drankpakket zit je altijd goed. Bier, wijn of champagne, een drankpakket kan altijd! Maak een drankpakket echt uniek en combineer de fles drank met een gegraveerd glas. Met een drankpakket met gegraveerde glazen geef jij jouw drank cadeau een persoonlijk tintje!

Bierpakket cadeau

Iedere man kun je wel blij maken met een heerlijke fles bier. Geef daarom eens een bierpakket cadeau. Laat een bierglas graveren en je hebt een origineel bierpakket cadeau voor elk moment. Met een mooi design en de naam van de ontvanger op het bierglas geef je niet zomaar een fles bier cadeau, maar een echt persoonlijk bierpakket!

Naast een bierpakket met glas kun je ook kiezen voor een van de andere bierpakketten met verschillende speciaalbiertjes of een enkele fles bier met eigen etiket. Zeker weten dat er een drank cadeau tussen zit waar jij iemand mee kunt verrassen!

Wijnpakket cadeau

Een wijnpakket met gegraveerde wijnglazen is ook een origineel cadeau voor een relatiegeschenk, huwelijk of als bedankje. Je maakt van het wijnpakket snel en makkelijk een uniek en persoonlijk drank cadeau! Een wijnpakket cadeau is vaak wat standaard, maar met de naam van de ontvanger in het wijnglas gegraveerd maak je het ineens heel speciaal. Dit luxe wijnpakket zal zeker indruk maken op de ontvangers en de gegraveerde wijnglazen zien er prachtig uit op tafel!

Zoek je toch een ander wijnpakket cadeau? Ook dan zit je goed want in ons ruime assortiment wijnpakketten slaag je zeker! Een wijnpakket met twee of drie flessen wijn maak je eenvoudig origineel met een eigen etiket of een bedrukte houten kist.

Champagnepakket

Naast een wijnpakket kun je ook een champagnepakket cadeau geven. Superleuk als verrassing bij een grote feestelijke gelegenheid zoals de opening van een nieuw pand of bij een jubileum. Maak het champagnepakket extra speciaal met een set gegraveerde champagneglazen erbij. Laat de set champagneglazen graveren met bijvoorbeeld de naam van de bruid en bruidegom of kies een van de leuke designs. Zo geef je een echt uniek en origineel champagne cadeau.

Drank cadeau

Een drankpakket met gegraveerde glazen is natuurlijk erg leuk als cadeau voor een speciale gelegenheid, maar soms zoek je net iets eenvoudigers. Ook dan vind je een uniek drank cadeau voor iedereen en iedere gelegenheid. Wat dacht je van een heerlijke fles whiskey cadeau of een fles prossecco met eigen etiket. Maar ook voor de portfan en de likeurlover kun je hier een prachtige houten kist laten bedrukken met een eigen ontwerp. Zo maak je van elke drank een heel speciaal cadeau!