Wat onze klanten zeggen
9.2
Bekijk alle 55959 beoordelingen
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
Sherleyop 21-10-18

"Ik zou het zeker aanbevelen topproducten "

10 van 10
Jansop 21-10-18

"Groot assortiment en leuke cadeautips. De bonbons met foto zijn zeer goed ontvangen ? "

8 van 10
Aniekop 21-10-18

"Heel fijn hoe het probleem met DHL vervoer snel en correct was opgelost. Door de werkwijze van DHL was.."

10 van 10

Sterke drank

Wil je iemand verrassen met een fles sterke drank? Dan ben je bij YourSurprise aan het juiste adres! Hier vind je namelijk een ruim assortiment sterke dranken, die verpakt zijn in een luxe houten kist. Je kunt jouw cadeau sterke drank in het handomdraai extra bijzonder maken, door de houten kist te laten bedrukken met jouw ontwerp. Kies uit een van de vele designs in de online editor en voeg hieraan jouw foto en/of tekst toe.

Een fles sterke drank is het perfecte cadeau wanneer er iets te vieren is. Of je nu op zoek bent naar een huwelijkscadeau of een cadeau voor een housewarming. Met een gepersonaliseerde fles sterke drank zit je altijd goed! Voeg nog een gratis cadeaukaartje toe met een persoonlijke boodschap en jouw verrassing is helemaal compleet!

Vodka

Ken je iemand die een groot Vodka liefhebber is? Verras diegene dan met een gepersonaliseerde fles Vodka. YourSurprise heeft verschillende flessen Vodka, die je kunt personaliseren met jouw eigen foto en/of tekst. Geef iemand bijvoorbeeld een fles Vodka Skorppio met hierin een eetbare schorpioen! Zo maak je pas echt indruk op een feestje!

Gin

Wil je een vriend, collega of familielid verrassen met een fles Gin? Hier vind je verschillende flessen Gin, zodat er voor iedere liefhebber zijn of haar favoriet tussen zit. Kies bijvoorbeeld voor de Gin Bombay Sapphire en maak de fles extra bijzonder door de houten kist te personaliseren met een uniek design en jouw foto en/of tekst. Met zo’n uniek cadeau maak je de ontvanger tijdens iedere gelegenheid gegarandeerd blij!

Rum

Wil je liever een fles Rum cadeau geven? Ook dat is geen probleem! Bij YourSurprise kun je kiezen uit verschillende soorten Rum. Door de luxe houten kist wordt de fles Rum in een handomdraai een uniek en persoonlijk cadeau. De houten kist is voorzien van het FSC keurmerk, zodat je ook nog eens bijdraagt aan een duurzaam en verantwoord beheer van de bossen. De Rum Old Captain Bruin is een krachtige blend uit verschillende soorten Rum. Het perfecte cadeau voor een speciale gelegenheid!
+ Lees meer...