Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Ben je op zoek naar een bijzonder bierpakket om cadeau te geven? Laat dan een bierpakket ontwerpen speciaal voor de ontvanger. Je kiest de biertjes die hij of zij het lekkerst vindt en ontwerpt de doos met een persoonlijke tekst en/of foto. Bier drinken wordt nog leuker als je jouw eigen bier kunt drinken! 

22 cadeaus

Bierpakket en biercadeaus met naam

Op zoek naar een origineel cadeau voor hem waar je altijd goed mee zit? Wat dacht je van een origineel cadeau: gepersonaliseerde biertjes! In het assortiment hebben we diverse soorten biertjes die je cadeau kunt geven:

  • een bierpakket met verschillende soorten bier
  • diverse soorten bier in een zelf ontworpen houten kist
  • diverse soorten bier in een cadeaupakket met een gegraveerd glas met daarop een naam of tekst
  • een beer barrel om zelf bier te brouwen met gegraveerde bierglazen
  • een set met diverse soorten gegraveerde bierglazen

Een bierpakket cadeau geven

In ons assortiment vind je diverse soorten bierpakketten. Het zijn niet zomaar bierpakketten. Onze bierpakketten kun je namelijk personaliseren met daarop de naam van de ontvanger, een mooie foto of een mooie tekst. Personaliseer het bierpakket helemaal zelf met je eigen foto, logo, tekst en/of design. Op deze manier maak je van een standaard bierpakket een uniek en persoonlijk cadeau, waar je een echte man zeker mee kunt verrassen!

Internationale bierpakketten cadeau geven

Verras je vriend, collega of kennis met een gaaf gepersonaliseerd bierpakket met daarin verschillende soorten biertjes. Je kunt kiezen uit een bierpakket met Hollands bier zoals Amstel, Heineken, Bavaria, Grolsch en Hertog Jan. Houdt de ontvanger meer van buitenlandse biertjes, geef dan een Belgisch bierpakket cadeau met daarin Tripel Karmeliet, De Koninck, Omer, Gouden Carolus Classic en St. Bernardus Prior. Liever Duits? Ga dan voor het pakket met blikjes Duits bier met daarin Warsteiner, Bitburger, Krombacher, Franziskaner Hefe Weisse en Lowenbrau Hefe Weisse. Voor de liefhebbers van internationale bieren kun je ook kiezen voor een bierpakket met daarin Asahi (Japans bier), San Miguel (Spaans bier), Desperados (op basis van Tequila), Budweiser (Amerikaans bier) en Peroni (Italiaans bier). Met zo’n ruime keus uit diverse biertjes, weet je zeker dat je voor iedere ontvanger een passend cadeau vindt.

Andere soorten bierpakketten

Naast de internationale biertjes, hebben we ook bierpakketten met een thema. Zo is er een alcoholvrij bierpakket voor mannen en vrouwen die liever een 0.0 drinken. Wil iemand eens wat anders proberen? Geef dan een bierpakket cadeau met daarin biertjes van diverse kleine brouwerijen met daarin een Texels Skuumkoppe, Lamme Goedzak, Jopen Mooie Nel IPA, Kompaan Bondgenoot of ‘t IJ Zatte.

Maar je kunt ook kiezen voor een bierpakket met daarin enkel Trappistenbiertjes of fruitbiertjes.

Bierpakketjes, het leukste cadeau voor hem

Er is altijd wel een reden om iemand te verblijven met een mooi cadeau. Speciaal voor veel voorkomende gelegenheden hebben we speciale cadeaus ontwikkeld. Zo kun je die bierpakketten vinden voor vaderdag, voor opa’s, om de Peter te bedanken of gewoon voor een verjaardag. Binnen elk thema vind je verschillende leuke designs om het cadeau helemaal af te maken. Upload een mooie foto, voeg een lieve boodschap toe en de naam van de ontvanger en je hebt gegarandeerd een cadeau waar je hem heel erg blij mee maakt.

Diverse soorten bierglazen graveren

Wist je dat je diverse soorten bierglazen kunt laten graveren? Kies voor een bierglas op een voetje, een heuse bierpul of een Weizen bierglas. We graveren alle bierglazen al vanaf 1 stuk. Het was dus nog nooit zo eenvoudig om iemand te verrassen met zijn of haar eigen bierglas! Bekijk alle gegraveerde glazen hier!