Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Bierpakket met glas

Wil jij een echte bierdrinker verrassen met een cadeau waar hij gegarandeerd blij van wordt? Ga dan voor dit overheerlijke bierpakket met glas gravure. De prachtige luxe houten kist is gevuld met een fles bier naar keuze en een bijpassend glas, dat je zelf persoonlijk kunt maken. Laat de naam van de ontvanger in het glas graveren zodat jij het cadeau extra speciaal maakt.

Verras jouw vriend, familielid of collega met dit heerlijke bierpakket met glas gravure. In een handomdraai ontwerp jij een persoonlijk, uniek en bijzonder cadeau dat geschikt is voor iedere gelegenheid. Of je nou op zoek bent naar een cadeau als relatiegeschenk, voor een jubileum of gewoon zomaar, met dit unieke bierpakket met glas gravure kun je overal en altijd mee aankomen.

Bierpakket

Naast het bierpakket met glas gravure, heb je ook een ruime keus uit andere bierpakketten. Ieder bierpakket is gevuld met de meest verrassende (inter)nationale bieren. Net zoals het bierpakket met glas gravure, kun je deze bierpakketten ook extra bijzonder maken door de houten kist of het etiket van de fles te personaliseren met je eigen foto, logo, tekst en/of design.

Alle speciaal bieren zijn met zorg geselecteerd en samengesteld zodat jij zeker te weten het meest geliefde bierpakket zult vinden. Met een persoonlijk bierpakket zal er zeker geproost worden. Cheers!

Cadeau voor hem

Een bierpakket is het geschikte cadeau voor hem. Of je nou op zoek bent naar een cadeau voor je geliefde, een Vaderdag cadeau of een cadeau voor een kennis, iedere man kun je blij maken met een koud biertje. Zeker weten dat hij zal genieten van jouw zelf ontworpen bierpakket.

Omdat iedere man van een ander soort bier houdt, hebben wij een ruim assortiment met bieren, waar je voor elk type man zeker een fles bier vind. Zo ben je er altijd van verzekerd dat het geschikte bier cadeau er altijd bij zit.

Drank cadeau

Heb jij binnenkort iets te vieren, maar ben je op zoek naar iets anders dan het bierpakket met glas gravure? Neem dan eens een kijkje tussen de drank cadeaus. Ieder drank cadeau kun je personaliseren met een foto, naam, tekst of logo. Met een ruime keus uit verschillende soorten dranken zal het geschikte drank cadeau er zeker bij zitten.

Is de ontvanger een enorme liefhebber van wijn, champagne of sterke drank ? Hier vind je het allemaal! Met een drank cadeau dat echt bij de ontvanger past zal je gegarandeerd goed zitten. Doordat je het drank cadeau helemaal zelf ontwerpt, maak je het cadeau extra bijzonder en zal het extra lekker smaken!