Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Stel jouw eigen cognac cadeau samen met een naam, foto, logo en/of tekst naar keuze. Verras een echte cognacliefhebber (of jezelf!) met een origineel cognac cadeau.

Gepersonaliseerd cognac cadeau

Cognac is een oorspronkelijk Frans drankje, gemaakt met druiven en is vooral populair bij likeur liefhebbers. Als een van jouw dierbaren geniet van een heerlijk glas cognac of brandy en wil je hem of haar verrassen met een bijzonder cadeau, dan biedt YourSurprise jou de kans om een uniek cognac geschenk te personaliseren met een foto, naam en/of tekst naar keuze.

Cognac of Brandy?

Cognac en brandy zijn twee verschillende drankjes die vaak met elkaar worden verward. In werkelijkheid zijn het twee dranken die enorm veel op elkaar lijken. Cognac is eigenlijk een type brandy die in een specifiek gebied van Frankrijk wordt geproduceerd. In de 17e eeuw leerde de Nederlanders, die brandy hadden uitgevonden, aan de lokale bevolking hoe ze deze specifieke likeur moesten maken, die tegenwoordig zelfs een van de belangrijkste gedistilleerde dranken van Frankrijk is geworden.

Personaliseer jouw cognac cadeau

YourSurprise biedt de mogelijkheid om super makkelijk en snel jouw eigen cognac cadeau te personaliseren. Selecteer eenvoudig uw favoriete fles cognac of brandy uit de volgende opties:

- Cognac Joseph Guy: Deze cognac heeft een volle, rijke smaak met een fruitige basis en een vleugje van eikenhout en vanille. - Cognac Remy Martin: Deze cognac heeft een gebalanceerde smaak en een alcoholgehalte van 40%, en daarbij een vleugje perzik en vanille. Als je dan je favoriete fles cognac gekozen hebt, dan is het tijd voor de volgende stap, het personaliseren van de houten kist waarin de fles geplaatst wordt. We hebben een brede selectie aan ontwerpen, geschikt voor alle gelegenheden, zoals een bedankje, verjaardag, jubileum of andere speciale gelegenheden. Dit cadeau is fantastisch om je waardering en bewondering uit te drukken voor de mensen om wie je geeft, omdat het niet alleen laat zien dat je aandacht schenkt aan alle details, maar ook omdat je hiermee een glimlach tovert op hun gezicht met een cadeau dat speciaal voor hen gemaakt is.

Gepersonaliseerde cognac en brandy glazen

Om je cadeau nog unieker te maken, kun je je fles combineren met een gepersonaliseerd cognac of brandy glas. Selecteer je favoriete ontwerp, voeg de naam of tekst van je keuze toe en wij doen de rest! Je cadeau is helemaal compleet!