Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Als je op zoek bent naar het perfecte cadeau voor een ginliefhebber, verras hem of haar dan met zijn of haar eigen unieke gin cadeau met een naam, foto, logo en/of tekst naar keuze. Het etiket van de fles gin ontwerp je helemaal zelf naar keuze! Ook verkrijgbaar als gin cadeaupakket of geef een speciaal glas voor gin tonic cadeau.

17 Cadeaus

Gin-Tonic cadeaupakketten

Zoek jij een leuk cadeau voor een echte GT-fan? Verras hem of haar dan met dit leuke cadeaupakket. Ontwerp zelf eenvoudig je eigen kist of combineer met een gegraveerd Gin-Tonicglas.

Diverse soorten Gin

Er zijn enorm veel verschillende soorten Gin die allemaal geschikt zijn voor een lekkere Gin-Tonic. Een van de meest populaire Gins is de Bombay Sapphire die wat zoetig smaakt en een hint heeft van een vleugje citroen. Je kunt ook kiezen voor de Hayman’s gin uit London, die ook een fruitige smaak heeft of de Engelse Hendricks Gin met een intense smaak. Wil je het lokaal houden, kies voor het cadeaupakket met de Nederlandse Bobby’s Gin. Een fijn gekruide gin met een zacht karakter. Een andere optie is onze eigen YourSurprise-gin die net als de Bobby’s uit Nederland komt. Het is een premium gin met jeneverbes, koriander, citroengras, kardemom en sinaasappelschil. Al deze soorten Gin zijn geschikt om je eigen Gin-Tonic cocktail mee te maken.

Je eigen kist ontwerpen

Zoek je een leuk cadeau voor een echte cocktailliefhebber? Dan is een Gin-Tonic cadeaupakket een goede keuze. Kies de soort Gin die jij wilt geven, daarna kun je eenvoudig een houten kist naar eigen smaak personaliseren in onze online editor. Upload leuke foto’s, voeg een persoonlijke boodschap toe en klaar is jouw eigen unieke houten kist!

Je eigen Gin-Tonicglas

Gin-Tonic hoor je natuurlijk te drinken uit zo’n enorm grote vissenkom en wat is groter dan zo’n Gin-Tonic cocktailglas met daarop jouw eigen naam gegraveerd? Zeker als je een leuk cadeau zoekt voor een echte GT-fan, dan kun je met zo’n gaaf glas zeker aankomen. Wij graveren de glazen al vanaf 1 stuk speciaal met jouw eigen naam. Doordat de naam gegraveerd is en niet gedrukt, kan het glas zonder problemen in de vaatwasser.

Zo maak je de lekkerste Gin-Tonic

Er gaat natuurlijk helemaal niks boven een lekkere Gin-Tonic. De GT maak je eenvoudig zelf, het enige wat je moet doen is de juiste verhouding weten tussen de Gin en de tonic. Houd ongeveer 50 ml Gin aan en 100-120 ml tonic. Natuurlijk mogen ook een paar heerlijke ijsklontjes niet ontbreken in jouw zelfgemaakte Gin-Tonic. Garneer de cocktail met een schijfje limoen of wat komkommerslierten!

Een Gin-Tonic smaakt natuurlijk het lekkerste uit jouw eigen gepersonaliseerde Gin-Tonicglas met je eigen naam erin gegraveerd.

Vergeet niet onze andere cadeaupakketten te bekijken!