• Ieder cadeau met foto en tekst
  • Cadeau bezorgd zonder factuur
  • Supersnelle levering
Supersnelle levering!
Cadeau direct bij de ontvanger
Gratis cadeaukaartje
Supersnelle levering!
Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.
Cadeau direct bij de ontvanger
Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.
Gratis cadeaukaartje
Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Vaderdag bierpakket met gegraveerde glazen

Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 82497 beoordelingen
M.E.J.
op 10-04-21

"Heel mooi papier waar op het boek was afgedrukt. "

10 van 10
Chantal
op 10-04-21

"Nee echt niet! Heb al veel besteld en het is altijd prachtig en top! "

10 van 10
Chimène
op 10-04-21

"Goede en fijne levering De artikelen zien er fantastisch uit! "

10 van 10

Vaderdag bierpakket met gegraveerde glazen

Wil jij dit jaar jouw liefste, stoerste en beste vader van de hele wereld verrassen met een smakelijk Vaderdag cadeau? Geef hem dan een overheerlijk Vaderdag bierpakket met glas cadeau! Het bierpakket is gevuld met een heerlijke fles bier naar keuze en een gegraveerd bierglas met jouw persoonlijke ontwerp. De bierfles en het gegraveerde glas zitten verpakt in een mooie houten kist. Maak jouw Vaderdag cadeau extra bijzonder door het glas te laten graveren met een uniek Vaderdag design en een lieve boodschap of naam.

In een handomdraai maak je niet alleen een overheerlijk cadeau, het bierpakket met glas is ook zeker een origineel cadeau waar je jouw vader gegarandeerd mee zult verrassen. Geniet samen met je vader van dit overheerlijke bierpakket met glas en proost op een geslaagde Vaderdag. Het bierpakket met glas is een origineel cadeau voor hem, waar jouw papa vast en zeker van zal genieten!

Iedere man kan op zijn tijd intens genieten van een gekoeld biertje. Met dit originele Vaderdag bierpakket met glas zit je daarom ook altijd goed. Of je nu op zoek bent naar een Vaderdag cadeau voor je vader, opa of schoonvader, voor iedere vader vind jij vast en zeker het geschikte bierpakket.

Drank cadeau

Of je vader nou een echte bier, wijn of sterke drank liefhebber is, hier vind je gegarandeerd een overheerlijk drank cadeau. We hebben een ruim assortiment aan drank pakketten, die voorzien zijn van een mooie houten kist of een vrolijke geschenkdoos. Personaliseer zelf het etiket of de houten kist met een lieve foto van jullie samen en een bijpassende tekst. Zeker weten dat jij dit jaar jouw vader zult verrassen met een origineel, uniek en vooral persoonlijk Vaderdag drank cadeau.

Vaderdag cadeau

Naast het bierpakket kun je je vader dit jaar ook verrassen met een ander origineel Vaderdag cadeau. Op deze manier kun je wat extra’s aan het bierpakket toevoeen of kun je gaan voor een totaal ander Vaderdag cadeau.

Is jouw vader een echte snoepkont? Geef hem dan een van de overheerlijke chocolade cadeaus. Of is jouw vader niet weg te slaan uit de keuken? Neem dan eens een kijkje tussen een van de leuke keukenaccessoires. Of je nou op zoek bent naar een bierpakket of een totaal ander cadeau, voor ieder type vader vind je hier het geschikte Vaderdag cadeau!