Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Milka
Mega Milka reep
Milka hart
Milka giftbox - Liefde
Mega Kerstmis reep gevuld met Milka
Adventskalender - Toblerone
Milka giftbox - Algemeen
Milka Giftbox - Verjaardag
Milka design giftbox - Liefde
Milka giftbox - Juf / Meester
Milka giftbox - Examen
Milka giftbox - Valentijn
Say it with Milka giftbox - Bedankt
Say it with Milka giftbox - Kerst
Milka Giftbox - Pasen
Milka giftbox - Papa
Milka Giftbox - Mama
Milka Giftbox - Kerst
Zeg het met Milka giftbox - Bedankt (110 gram)
Milka giftbox - Meter
Milka giftbox - Peter (110 gram)
Chocobox - Liefde is.. - 110 gram
Chocobox - Liefde is... - 220 gram
Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 91923 beoordelingen
Foekje
op 29-11-21

"dit was de eerste keer dat ik bij jullie wat heb besteld vandaar dit cijfer wel een compliment voor .."

8 van 10
Cynthia
op 29-11-21

"Heel tevreden, wat zullen ze de cadeautjes mooi vinden met kerst .. "

10 van 10
Fedde
op 29-11-21

"Super "

10 van 10

Milka

Je liefde uiten aan je geliefde of aan iemand die je lief hebt? Zeg het met Milka! Het ideale cadeau voor je geliefde of gewoon zomaar voor iemand omdat chocolade zo lekker is! De zeg het met Milka giftbox is geschikt voor iedereen, want zeg nou zelf, wie houdt er nu niet van het krijgen van een chocolade cadeau?

De chocolaatjes zijn gevuld met heerlijk zachte hazelnoot-nougat crème zodat er van elk chocolaatje zeker genoten zal worden! Om de giftbox nog specialer te maken kun je je eigen naam of de naam van de ontvanger op de verpakking plaatsen. Voeg hier nog een foto en persoonlijke boodschap bij en je bent verzekerd van een uniek en heerlijk cadeau waar je de ontvanger zeker mee verrast!

Chocobox

Zet jouw moeder, vader, vriend of vriendin eens in het zonnetje, door hem of haar een heerlijke Milka chocobox te geven! De chocolaatjes zijn gevuld met zachte hazelnoot-nougat crème waar je van gaat watertanden. Hét perfecte cadeau voor hem of cadeau voor haar!

Door de verpakking te personaliseren maak je in een handomdraai een leuke chocobox geheel naar jouw wensen! Voeg je naam en een lief berichtje toe aan de verpakking om er een extra persoonlijke verrassing van te maken! Je kunt de chocobox zelf geven of bij de ontvanger thuis laten bezorgen. Ideaal om je verre vriend(in) te verrassen voor zijn of haar verjaardag!

Milka chocolade

Wie wordt er niet blij van Milka chocolade? Het chocolade merk met de vele verrukkelijke smaken en keuzes! Milka chocolade is niet alleen lekker voor jezelf, door het geven van Milka chocolade zorg je voor een lach op iedereen zijn gezicht!

De zeg het met Milka chocobox van YourSurprise maken de chocolaatjes nog bijzonderder! De doos kun je helemaal zelf ontwerpen met je eigen foto, boodschap en/of design! Een heerlijk cadeau met een persoonlijke boodschap!