Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Zoek je een leuk kinderboek waarin jouw kindje de hoofdrol speelt? Laat dan een kinderboek met naam maken. In een gepersonaliseerd kinderboek speelt het kindje voor wie het boekje is de hoofdrol in alle avonturen. Bekijk snel het ruime aanbod aan kinderboeken die je kunt personaliseren.

86 Cadeaus

Je hebt 48 van 86 cadeaus bekeken

Gepersonaliseerde kinderboeken met naam en foto

Een gepersonaliseerd kinderboek houdt in dat je de naam en de foto van een kindje aan een boek kan toevoegen. De naam komt een aantal keer terug in het verhaal. Op die manier speelt het kindje aan wie jij het boek geeft, een hoofdrol in zijn of haar eigen boek!

Geef een kinderboek met naam cadeau

Is jouw (klein)kind gek op lezen en wil je hem of haar verrassen met een uniek cadeau? Kijk dan eens tussen de kinderboeken van YourSurprise. Deze kinderboeken maak je namelijk in een handomdraai persoonlijk met de naam van het kind. Hierdoor speelt jouw (klein)kind de hoofdrol in een spannend verhaal. De kinderboeken zijn superleuk om voor te lezen, maar ook voor het kind om zelf te leren lezen.

Babyboeken met naam

Ook voor de allerkleinsten heeft YourSurprise een ruim assortiment gepersonaliseerde babyboeken. Voorlezen aan je (klein)kind is niet alleen heel leuk, het is ook nog eens goed voor de ontwikkeling van kinderen. Door het (voor)lezen stimuleer je namelijk de taal- en spraakontwikkeling van het kind op een leuke manier. In de babyboekjes van YourSurprise speelt jouw (klein)kind de hoofdrol, waardoor het verhaal nog leuker wordt!

Een superleuk cadeau dat zeker een plekje in de boekenkast zal krijgen en zal zorgen voor vele (voor)leesuurtjes.

Onze tip! Een gepersonaliseerd kinderboek als kraamcadeau

Een gepersonaliseerd kinderboek als kraamcadeau is gegarandeerd een leuk cadeau om te geven. Door de naam van de baby toe te voegen, speelt de baby opeens mee in een boek. In het kinderboek over Gonnie en Gijsje speelt de baby zelfs de hoofdrol, namelijk het gansje. De naam van de baby is dus door het hele boek verwerkt!

Gepersonaliseerde boekjes voor jongens en meisjes

De kinderboekjes in ons assortiment zijn bij uitstek geschikt voor jongens en voor meisjes. Enorm populair is het boekje 'jouw naam gaapt'. Maar ook Woezel & Pip, Dikkie Dik en Nijntje zijn leuk voor zowel jongens als meisjes.

Voor wie van voetballen houdt is er het boekje 'jouw naam scoort' waarin jouw zoon of dochter mee doet in het Nederlands elftal. Of wat dacht je van de leuke boekjes met daarin Disney prinsessen? Of de boekjes van Frozen waarin jongens én meisjes avonturen beleven met Elsa en Anna.

Voorlezen was nog nooit zo leuk

Vind je voorlezen het leukste om te doen? Of wil je juist gaan beginnen met voorlezen aan je kindje? Voorlezen wordt meteen heel veel leuker als je kind zelf mee doet in het verhaal. Bij YourSurprise maak je heel eenvoudig de leukte voorleesboekjes waar je kind zelf in mee speelt. Kies een mooi verhaal van Woezel & Pip, Dikkie Dik, Kikker of een van de vele andere kindervriendjes, voeg de naam en foto van je kind toe aan het boek en je hebt een gepersonaliseerd voorleesboek gemaakt. Onze voorleestips zijn het boekje Iedereen gaapt en Kom je spelen van Woezel & Pip. Dit zijn allebei flapjesboeken en maakt dat maakt het voorlezen nog leuker!

Kinderboekjes met meerdere namen

Zoek je een kinderboek waarin meerdere kindjes kunnen mee spelen? In dit Woezel & Pip boekje kunnen twee vriendjes samen met Woezel & Pip spelen. Ideaal dus als je broers en zussen samen wilt laten mee doen.

Andere boeken waarin meerdere kinderen een rol hebben is het boekje Mijn mama en Lieve Papa waarin maximaal 4 kindjes kunnen mee doen. In het boekje Nu ben jij de grootste kun je 2 kinderen laten meespelen die samen de grootste avonturen beleven.

Woezel en pip boekjes

Een echte aanrader zijn de gepersonaliseerde kinderboekjes van Woezel & Pip. In Woezel & Pip & vriendje speelt jouw kind het vogeltje en beleeft grappige avonturen met de hondenvriendjes. De naam en/of foto van jouw kind zullen niet alleen in het boek verwerkt worden, maar ook op de kaft van het gepersonaliseerd kinderboek. Voor kindjes die graag met z'n tweeën in een boekje mee willen spelen, is er een Woezel & Pip boekje met twee vriendjes!

Echte klassiekers: Dikkie Dik & Nijntje

Natuurlijk mogen de klassiekers Dikkie Dik en Nijntje niet ontbreken. Ook in deze verhaaltjes speelt jouw kind de hoofdrol. Zo kan jouw kind in het boek met Dikkie Dik spelen, op de verjaardag van Dikkie Dik komen of helpen zoeken naar Dikkie Dik. In de avonturen van Nijntje gaat jouw kind muziek maken met Nijntje, leert hij of zij lezen met Nijntje of gaat hij of zij met Nijntje naar een verjaardag.

Zindelijk worden met behulp van een naamboekje

Voor sommige kinderen is het enorm spannend om zindelijk te worden. De boekjes met de naam van je kind weten hier wel raad mee. Je kind leert op het potje gaan en herkennen wat er in de luier zit. Doordat jouw kind het in het boekje allemaal al eens meegemaakt heeft, zal het in echt wat minder spannend zijn. Tegelijkertijd bieden de boekjes een goed moment om op een speelse manier met je kind te praten over zindelijkheid en plassen.

Voor oudere kinderen

Voor de wat grotere kinderen zijn er ook een heleboel leuke boekjes die je kunt personaliseren. Zo vind je diverse boekjes van Disney zoals Frozen, Cars, Prinses Sofia en Dory’s avonturenboek. Voor de nog wat oudere kinderen kun je diverse Donald Doek boekjes laten personaliseren of zelfs de strips van Suske en Wiske.

Je kinderboek met eigen naam maak je eenvoudig online

Een kinderboek met eigen naam, kun je eenvoudig online maken in onze online editor. Je vult de naam van jouw kind of kindjes in, upload een of meerdere foto's (afhankelijk van het boek) en wij doen daarna de rest.

Wist je dat je elk boek van te voren online kunt inzien? Op de productpagina zie je bij elk boekje de term 'Inkijkexemplaar', als je daarop klikt, kun je het boekje online doorlezen.