Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Ontdek een wereld vol leuke relatiegeschenken. Maak je eigen persoonlijke relatiegeschenken en geef je eigen touch aan elke werkplek.

100 Cadeaus

Je hebt 48 van 100 cadeaus bekeken

Gepersonaliseerde kantoorbenodigdheden en cadeaus voor elk moment

Als u op kantoor werkt, is er waarschijnlijk vaak een moment waarop je je collega's wilt verrassen voor hun verjaardag of een andere speciale gelegenheid. Of misschien ben je op zoek naar een cadeau voor een vriend die binnenkort met zijn nieuwe kantoorbaan begint. Of wellicht ben je een werkgever die op zoek is naar het beste cadeau voor een nieuwe medewerker om hem of haar welkom te heten binnen jouw bedrijf of team.

Of het nu gaat om een stijlvolle gegraveerde pen of leren laptophoes, een mooi notitieboek of een toffe desktop gadget, wij hebben alles voor je. We hebben alvast een selectie gemaakt van gepersonaliseerde kantoorbenodigdheden en cadeaus voor alle momenten en gelegenheden.

5 grappige relatiegeschenken om ze mee te verrassen

We brengen veel tijd door met onze collega's, dus het kan nooit kwaad om onze werkdagen wat leuker te maken. Vrolijk de dag van je favoriete collega op met een grappig cadeau voor op kantoor. Voeg de grappigste foto die je kunt vinden toe aan een van de volgende cadeaus voor gegarandeerd succes!

  1. Een excentrieke fotomok
  2. Een waterfles met een twist
  3. Een bedrukte tas
  4. Een gepersonaliseerde kaars met een luchtig tintje
  5. Heerlijke foto chocolaatjes

Gepersonaliseerde kantoorbenodigdheden

Wie zegt dat kantoorartikelen saai moeten zijn? Bij YourSurprise kun je je dagelijkse kantoorbenodigdheden een persoonlijk tintje geven. Hier zijn een aantal leuke ideeën om je te inspireren:

  • Een gegraveerde pen met naam of een betekenisvolle tekst
  • Een muismat met foto (verkrijgbaar in standaard of XXL-formaat)
  • Een gepersonaliseerde laptophoes (gegraveerd in leer of bedrukt met een foto)
  • Een notitieboekje bedrukt of gegraveerd met naam naar keuze
  • Een gepersonaliseerde jaarkalender of planner om alle belangrijke gebeurtenissen bij te houden