• Ieder cadeau met foto en tekst
  • Cadeau bezorgd aan huis
  • Supersnelle levering
Supersnelle levering!
Cadeau direct bij de ontvanger
Gratis cadeaukaartje
Supersnelle levering!
Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.
Cadeau direct bij de ontvanger
Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.
Gratis cadeaukaartje
Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Onvergetelijke kerstcadeaus

Nog 170 dagen tot Kerst

Ik zoek een kerstcadeau voor...

Kerstcadeau gepersonaliseerd met foto en tekst

Ben jij nog op zoek naar een cadeau voor kerst? Maak kerst dit jaar extra speciaal door jouw geliefden te verrassen met een kerstcadeau met foto of tekst. Ons assortiment varieert van leuke kleine cadeautjes tot grotere cadeaus. Dus zoek jouw leukste foto op en bekijk wel tof cadeau jij dit jaar uitkiest.

 

Leuke kerstcadeaus

Ben jij ook aan het aftellen tot het weer Kerst is? De leukste periode van het jaar kenmerkt zich met lekker eten, gezelligheid, samenzijn en in de meeste gevallen elkaar verrassen met cadeautjes. Het juiste cadeautje vinden kan soms best wel lastig zijn, want wat zijn echt leuke kerstcadeaus? Een tof kerstcadeau tip is een gepersonaliseerde kerstbal. Personaliseer de kerstbal met een foto of tekst en de kerstboom zal nooit meer hetzelfde zijn. Of ben jij dol op kaartjes sturen? Dan is een gepersonaliseerde houten kaart het perfecte cadeau met Kerst. De houten kaart is niet alleen leuk om te geven, maar ook om neer te zetten in huis. Bij de feestdagen hoort natuurlijk ook het versturen van kerstkaarten. Ontwerp je eigen kerstkaart, zodat al jouw familie en vrienden een persoonlijke boodschap van jou ontvangen dit jaar. Door ons ruime assortiment is er voor ieder wat wils. Zo kun je genoeg kerstcadeau inspiratie opdoen voor de feestdagen.

 

Originele kerstcadeaus

Geef jij elk jaar dezelfde cadeautjes tijdens de Kerst en wil jij dit jaar iemand verrassen met een origineel cadeau? Verdiep je dan eens in onze kerstcadeaus. Elk cadeau is uniek, omdat het gepersonaliseerd kan worden met jouw eigen foto en tekst. Zeker weten dus dat ze dit cadeau nog nooit hebben gehad! Ben jij op zoek naar een cadeau dat je kunt personaliseren met een foto? Bekijk dan al onze fotocadeaus. Kies jullie mooiste familiefoto, vakantiekiekje of ander speciaal moment uit en ga direct aan de slag. Of ben jij op zoek naar een cadeau voor een echte kerstfreak? Leg dan een supertoffe kersttrui onder de kerstboom. Kies de leukste designs uit in onze editor en ontwerp in een paar stappen jouw gepersonaliseerde kersttrui. Pak het cadeau leuk in en jouw cadeautje kan zo onder de boom.  

 

Kerstcadeaus ideeën

Het jaar is weer voorbij gevlogen en het is weer tijd om te bedenken wat je voor kerstcadeaus gaat geven.  De tijd blijft doortikken en voor je het weet is het alweer Kerst. Om je te helpen hebben wij een lijstje opgesteld met onze top 4 kerstcadeaus ideeën: 

- Mok bedrukken met eigen foto of tekst. Met dit cadeautje verras je iedereen hoe dan ook. Er is altijd wel iemand gek van koffie, thee of een warme chocomel. En tijdens de feestdagen drink je ook een heerlijke glühwein uit dit gezellige mokje.
- Een jute kerstzak is ook één van onze aanraders. Het is dan misschien niet echt een kerstcadeau, maar hoe tof is het om jouw kerstcadeaus in deze gepersonaliseerde jute kerstzak onder de boom te zetten.
- Bedruk een tafelkleed voor tijdens het kerstdiner. Of je het nu bij jezelf viert of bij iemand anders, een bedrukt kerst tafelkleed maakt de tafel nóg gezelliger.
- Ten slotte valt een chocolade cadeau altijd in de smaak. Zoek je leukste foto op en laat deze bijvoorbeeld op bonbons bedrukken.

Deze persoonlijke cadeautjes zorgen voor een uniek geefmoment wat je niet zomaar zult vergeten. Wie verras jij deze kerst met een persoonlijk cadeau?