Wat onze klanten zeggen
9.2
Bekijk alle 56019 beoordelingen
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
Marlousop 22-10-18

"Super! "

10 van 10
Louiseop 22-10-18

"Een tien is een lovenswaardig streven. Wat, achteraf logisch, niet helemaal overeen komt is de kleur.."

8 van 10
Gabyop 22-10-18

"De bestelling tot nu toe is goed afgehandeld. Fijn is het mailtje dat ik kreeg op het moment dat de .."

10 van 10

Wijnglas graveren


Laat een mooi wijnglas graveren met een persoonlijke gravure en creëer een uniek cadeau voor elke gelegenheid. Een gegraveerd wijnglas is een prachtige toevoeging aan elke tafel, helemaal wanneer het wijnglas is voorzien van een persoonlijke tekst.

Gegraveerde wijnglazen als uniek cadeau


Gegraveerde wijnglazen hebben een luxe en stijlvolle uitstraling en zijn uniek als cadeau. Laat bijvoorbeeld prachtige glazen graveren als huwelijkscadeau of verjaardagscadeau. Met gegraveerde glazen wordt ieder toostmoment vanzelf speciaal!

Wijnglazen graveren in stijl


Wil je iemand in stijl verrassen met een persoonlijk cadeau? Laat dan prachtige wijnglazen graveren met eigen naam en tekst, en maak de wijnglazen compleet met een uniek design. Je kunt kiezen voor rode wijnglazen of witte wijnglazen, die verkrijgbaar zijn in een set of als enkel wijnglas. Een gegraveerd glas is een mooi cadeau voor iedere gelegenheid, zoals een jubileum, of als relatiegeschenk. Maar ook rond de jaarwisseling kun je een gegraveerd glas cadeau doen, sterker nog, in dat geval is een gegraveerd champagneglas uitermate geschikt!
+ Lees meer...