Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Maak spelen extra leuk met een gepersonaliseerd cadeau voor jongens. Van op maat gemaakt speelgoed tot gepersonaliseerde kleding, voeg jouw naam, foto en/of tekst naar keuze toe en heef hem eindeloos plezier cadeau.

83 Cadeaus

Je hebt 48 van 83 cadeaus bekeken

Het perfecte cadeau voor jongens van alle leeftijden

Het zoeken van het ultieme cadeau voor jongens kan soms aanvoelen als het oplossen van een cryptische puzzel. Kinderen ontwikkelen zich voortdurend en lijken in een oogwenk hun eigen interesses en hobby's te hebben.

Of u nu op zoek bent naar verjaardagscadeaus voor jongens, gave cadeaus voor kinderen zoekt waarmee u de coolste tante, oom of vriend van de familie wordt, of gewoon een cadeau wilt geven dat net zo uniek is als zijzelf door te kiezen voor een gepersonaliseerd cadeau, bij ons bent u aan het juiste adres.

Cadeaus voor 2-jarige jongens: Ideeën om ze blij te houden en te vermaken

Als jongens 2 jaar oud zijn, willen ze voornamelijk graag de wereld verkennen. Ze hebben waarschijnlijk al leren lopen en praten en zijn actiever dan ooit. Met een houten driewieler kunnen ze lekker rondrennen, plezier maken en toch veilig zijn. Het houten speelgoed kan zelfs gepersonaliseerd worden met de naam van het jongetje. Een ander leuk cadeau is een gepersonaliseerde stoel voor de slaapkamer van het kind; zacht, comfortabel en stijlvol.

Cadeaus voor jongens van 5 jaar: Speelgoed om mee te leren en te groeien

Jongens van vijf zitten in een fase waarin ze voortdurend leren en groeien. Met de juiste cadeaus kunnen ze dat doen terwijl ze ook plezier hebben. Hier zijn enkele ideeën:

  • Een gepersonaliseerd boek met hun naam: Een gepersonaliseerd boek is een prachtig cadeau dat kan helpen om hun leesvaardigheid te verbeteren. Door het zien van hun eigen naam in het verhaal zullen ze zich speciaal voelen en waarschijnlijk ook meer interesse krijgen in het lezen.
  • Tekensets: Tekensets zijn klassieke cadeaus die de fijne motoriek kunnen helpen ontwikkelen terwijl ze ook de creativiteit aanmoedigen. Het is een cool cadeau dat eindeloos vermaak biedt en tegelijkertijd artistieke verkenning mogelijk maakt.
  • Gepersonaliseerde knuffels: Een pluchen knuffel met hun naam erop kan een troostend maatje voor ze zijn. Het is niet zomaar speelgoed, maar een vriendje dat ze bij zich kunnen dragen, perfect voor hun sociaal-emotionele ontwikkeling.

Cadeaus voor 6-jarige jongens

Het perfecte cadeau kiezen voor een 6-jarige jongen kun je zien als een leuk avontuur, want dit is de leeftijd waarop hun persoonlijkheid en interesses echt beginnen door te komen. Een rugzak gepersonaliseerd met zijn naam kan een fantastisch cadeau zijn, dat zijn gevoel van identiteit en verantwoordelijkheid stimuleert. Ook handig is voor al zijn schoolspullen en voor leuke uitstapjes! Een gepersonaliseerde puzzel is een andere geweldige keuze die cognitieve ontwikkeling stimuleert door zijn probleemoplossende vaardigheden te verbeteren terwijl hij plezier heeft. Vergeet ook de charme van een gepersonaliseerde etui niet! Niet alleen praktisch, maar voegt ook dat ‘eigen’ tintje toe aan hun kunst- of huiswerk sessies, waardoor ze zich echt uniek voelen.

Cadeaus voor 8-jarige jongens & cadeaus voor 10-jarige jongens

Als het gaat om het vinden van spectaculaire cadeaus voor jongens van 8 en 10 jaar, zit je hier bij YourSurprise zeker goed. Hier zijn enkele coole cadeaus voor jongens, om ze mee te verrassen bij een speciale gelegenheid:

  • Mega chocoladereep: Elke jongen houdt soms van een zoete traktatie. Een mega chocoladereep met zijn naam en/of foto is een leuk, lekker cadeau dat hij zeker zal waarderen.
  • Voetbal met naam: Een gepersonaliseerde voetbal is niet alleen een cool, maar ook een functioneel cadeau. Het moedigt hem aan om buiten te spelen en helpt bij het ontwikkelen van sociale en motorische vaardigheden. Bovendien zorgt de extra personalisatie ervoor dat de bal niet kwijt raakt tussen de andere ballen tijdens het spelen.
  • Bordspel: Klassieke en moderne bordspellen zijn fantastische cadeaus. Ze bieden eindeloze uren speelplezier voor het hele gezin en helpen de jonge geest te stimuleren.
  • Spaarpot: Een gepersonaliseerde spaarpot is een attent cadeau dat hem stimuleert om van jongs af aan slim met geld om te gaan. Voeg zijn naam of een tof design toe om het helemaal eigen te maken.

Verrassende verjaardagscadeaus voor jongens

Verjaardagen zijn één van de dingen waar kinderen het meest naar uitkijken. Op deze speciale dag staan ze in het middelpunt van de belangstelling en worden ze natuurlijk verrast met leuke cadeaus.Met onze gepersonaliseerde cadeaus voor jongens kun je een verjaardagscadeau maken dat echt uniek en onvergetelijk is. Voeg zijn naam, foto, een ontwerp of leuke boodschap toe en maak jouw speciale cadeau in een handomdraai.