Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Helaas, we hebben geen cadeau gevonden dat voldoet aan je zoekopdracht.
no search results

Beddengoed bedrukken met je eigen foto of ontwerp

Heb jij een foto die je heel dierbaar is en waar je wat moois mee wilt maken? Je kunt de foto natuurlijk op een canvas laten afdrukken, maar wat dacht je van een dekbedovertrek met je mooiste foto erop? Of het nu een foto is van je mooiste vakantie, je bruiloft, paard, huisdier of kinderen is, wij drukken de foto in hoge kwaliteit af op een mooie set beddengoed. Kun je niet kiezen uit één foto? Geen probleem, dan mag je toch gewoon een mooie collage met meerdere foto’s? In onze online editor ontwerp je eenvoudig je eigen dekbedovertrek.

Ben jij creatief en teken jij de mooiste printjes en vormen? Upload dan een bestand naar de editor en de volgende nacht kun jij onder je zelf ontworpen dekbedovertrek liggen!

Kwaliteit van de afdruk

We drukken jouw ontwerp in zeer hoge kwaliteit op het materiaal. De print is niet voelbaar en de kleuren zien er zeer goed uit. Als je het beddengoed op maximaal 40 graden wast, ben je verzekerd van een langdurige kwaliteit!

Maten dekbedovertrek en beddengoed

De volgenden maten dekbedovertrek kun je bij ons laten bedrukken met je eigen foto:

  • 100 x 150 (kinderdekbedovertrek)
  • 140 x 200 (eenpersoons)
  • 200 x 200 (tweepersoons)
  • 220 x 200 (tweepersoons extra)
  • 240 x 220 (lits-jumeaux)

We hebben sets met en zonder kussenslopen, je kunt dus zelf bekijken hoeveel je wilt uitgeven en wat je mooi vindt.

Met of zonder bedrukt hoofdkussen

Je kunt bij ons kiezen of je ook hoofdkussens wilt laten bedrukken, daarom hebben we setjes met en zonder hoofdkussens. Je kunt een andere bedrukking kiezen op de kussen, dan op het dekbedovertrek. Hierdoor kun je de hele set maken zoals jij het graag wilt hebben. Zo kun je kiezen om bijvoorbeeld een tekst op de kussens te zetten of een datum.

Personaliseer de dekbedovertrekken

Jouw eigen set dekbedovertrekken aanpassen is heel eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is het formaat te kiezen dat het beste bij je past en een foto, fotocollage of tekst toe te voegen. De dekbedovertrekken zijn gemaakt van 100% katoen, een ademend en lichtgewicht materiaal. De basisstof is wit, maar je kunt je hart ophalen met kleurrijke ontwerpen of foto's van je favoriete momenten. De dekbedovertrekken bevatten ook twee kussenslopen, die je kunt aanpassen aan de rest van de set.

Dekbedovertrek met je foto!

Waarom kiezen voor een gepersonaliseerde beddengoed set? Je eigen beddengoed creëren is erg origineel en uniek, want niemand anders zal een dekbedovertrek hebben zoals die van jou! Je kunt jouw beddengoed op verschillende manieren aanpassen:

  • Met jouw favoriete foto’s: Je kunt jouw favoriete foto’s combineren met een ontwerp uit de editor of een fotocollage naar keuze maken.
  • Met jouw favoriete initialen en of tekst: Je kunt ook een tekst of de initialen van jouw naam aan jouw beddengoed toevoegen.

Gepersonaliseerde dekbedovertrek als cadeau

Iedereen heeft een beddengoed set nodig!! Het kan in het zomerseizoen als laken worden gebruikt en op koudere dagen worden gevuld met een zeer warm dekbed. Ons gepersonaliseerde dekbedovertrek heeft een comfortabele opening aan de onderkant. Je kunt een set gepersonaliseerde beddengoed kopen als cadeautje voor de housewarming van een vriend of vriendin!