Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Wanneer de dagen kouder worden, is er niets beter dan fleecedekens om je warm te houden. Ook op lange zomeravonden biedt een dekentje uitkomst. Laat nu jouw eigen fleecedekens bedrukken met een foto of ontwerp naar keuze. Heerlijk voor thuis op de bank of als uniek cadeau. 

15 Cadeaus

Fleece deken bedrukken met je eigen foto

Zoek je een leuk verjaardagscadeau voor een echte koukleum of bankhanger? Verras hem of haar dan met zo’n leuk en superzacht fleece deken met daarop je mooiste foto!

Zelf een fleecedeken ontwerpen

Je kunt natuurlijk gewoon een fleece deken kopen in de winkel, maar je kunt ook je eigen fleece deken op maat maken en bestellen. Wil je zelf een fleece deken ontwerpen dan kan dat al vanaf 1 stuk. Wij maken de fleece deken helemaal naar jouw wens. Zo kun je zelf kiezen uit diverse designs, templates en kleuren. Je uploadt je eigen mooiste foto en plaatst hem op de plek waar jij hem op de fleece deken wilt hebben. Wij drukken jouw fleece deken in full color en je hebt ‘m vaak de volgende dag al in huis.

Fleece dekens met de leukste designs

In onze online editor kun je de fleecedeken helemaal naar eigen smaak ontwerpen. Kies uit een design en ga aan de slag. Je kunt kiezen ervoor kiezen om één grote foto af te laten drukken of om juist een collage van meerdere foto’s te maken. Je vindt ook diverse designs waarmee je aan de slag kan zoals een design met bladeren, een panter, zebra’s, confetti, luipaardprints of initialen. Heb je zelf een fantastisch design gemaakt? Kies er dan voor om je fleece deken in het geheel te laten bedrukken met één grote foto van jouw design. Je hebt dan je eigen unieke, op maat gemaakte fleece deken.

Fleece deken voor Moederdag

Is jouw moeder een echte koukleum of zit ze graag onder een dekentje op de bank met een kopje thee naar een film te kijken? Dan verras je haar zeker met zo’n leuk fleece deken. Kies uit een design dat we speciaal voor de liefste moeders gemaakt hebben zoals een deken met de tekst ‘Supermama’, ‘Mama is de liefste’ of ‘Ik hou van jou mama’. Upload de mooiste foto van jou en je moeder en je hebt in een handomdraai een mooi fleece deken gemaakt.

Formaten fleecedekens

In ons assortiment vind je diverse maten fleece dekens die je zelf kunt laten bedrukken. De maten op een rij: 75 x 100 cm 95 x 140 cm 120 x 190 cm 130 x 130 cm 150 x 150 cm

Je kunt kiezen uit een horizontale of verticale fleece deken en je foto in de juist stand laten afdrukken. Een vierkante fleece deken kan natuurlijk en is ideaal voor als je gaat picknicken op het strand of in het bos!