Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

4 Cadeaus

Gepersonaliseerde Kerst zakken

Jute is gemaakt van de jute plant en is een van de sterkste natuurlijke materialen. Het is een mix van stof en hout en is duurzaam en heel stevig. Traditioneel werden deze zakken gebruikt om bijvoorbeeld aardappelen en koffiebonen in te doen. Wij hebben er zakken en kousen van gemaakt die perfect zijn voor Kerst.

Gepersonaliseerde Kerst kousen met jouw naam of tekst

Als je de klassieke Kerst kousen zoekt, ben je bij ons op het juiste adres. Onze kousen zijn perfect om boven de openhaard te hangen met een klassieke Kerst foto erop. De afmetingen zijn 44 x 17 cm, wat betekent dat er genoeg cadeaus in kunnen voor je vrienden of familie. Je hoeft alleen maar een naam en/of tekst toe te voegen naar keuze en een design te kiezen in onze online editor om je gepersonaliseerde kerstsokken binnen no-time te maken.

Gepersonaliseerde jute zak met je naam of tekst

Onze jute zakken zijn gemaakt van fijn geweven jute en zijn 59 x 80 cm, wat betekent dat alle prachtig ingepakte kerstcadeaus er in passen. Elke jute zak kan gepersonaliseerd worden met een naam of tekst naar keuze. Ook zijn er genoeg leuke Kerst designs om uit te kiezen in onze online editor. Maak er een voor je vrienden, familie of jezelf en maak die Instagram-waardige kerstfoto.

Gepersonaliseerde Kerst kousen als relatiegeschenken

Verras je klanten, collegas of werknemers met hun eigen gepersonaliseerde Kerst kous met hun naam erop! Vul de kousen met wat lekkernijen of andere kleinigheden. Dit zal gegarandeerd een lach op hun gezicht brengen. Elke kous kan individueel gepersonaliseerd worden en verzonden naar hun eigen adres. Als je hier meer over wilt weten, kun je onze zakelijke afdeling benaderen.