Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Rondlopen in comfort en stijl is nog nooit zo leuk geweest! Ontdek de wereld van gepersonaliseerde sokken en maak je eigen bedrukte sokken met foto of naam.

6 Cadeaus

Hul je voeten in een paar sokken die echt een verhaal vertellen, namelijk jouw verhaal! Gepersonaliseerde sokken voegen een vleugje persoonlijkheid toe aan je dagelijkse outfits en maken van een gewoon kledingstuk een tof gespreksonderwerp. Gepersonaliseerde sokken zijn ook een cool cadeau voor vrienden en familieleden. Voor Kerst of als verjaardagscadeau, er is eigenlijk altijd wel een goede reden om iemand een paar sokken cadeau te doen!

Dit zijn geen gewone sokken. Er kan van alles op staan, van een foto van je huisdier tot het logo van je bedrijf. Sokken die je persoonlijkheid laten zien met je naam, je favoriete foto of een afbeelding die jou of de ontvanger echt vertegenwoordigt.

Sokken op maat maken: Tips & trucs voor het perfecte cadeau

De sokken zijn verkrijgbaar in verschillende maten (als je niet zeker weet welke maat je moet nemen, bekijk dan de cadeau specificaties) en met verschillende personalisaties:

  • Gepersonaliseerde foto sokken: Voeg je favoriete foto toe aan de sokken en kies een ontwerp. Als je je bedrijf wilt promoten, kun je een logo toevoegen. Vergeet niet om een goede foto te kiezen, zodat je een cadeau van hoge kwaliteit krijgt. Je foto wordt nog eens extra verrijkt met een leuk ontwerp, zoals hartjes, bierpullen, sushi rollen, regenbogen, pizza schijven of kerstmutsen.
  • Gepersonaliseerde tekst sokken: Voeg een naam of korte tekst toe aan de sokken. Er zijn veel mooie kleuren om uit te kiezen, om zo jouw tekst de perfecte look te geven, wie de ontvanger ook is.

Gepersonaliseerde sokken met gezicht

Wat is er leuker dan een paar sokken met een gezicht? Jouw sokken personaliseren is heel makkelijk! Upload een foto van het gezicht van de ontvanger of van wie je maar wilt (het kan bijvoorbeeld ook een foto van een hond of kat zijn) in de editor. De foto wordt in hoge kwaliteit op de sokken geprint.

Bedrukte sokken vanaf 1 paar

Onze bedrukte sokken zijn verkrijgbaar vanaf 1 paar. Je hoeft geen grote bestelling te doen om je sokken te kopen en ze online te personaliseren. Je personalisatie is bij de prijs inbegrepen! Geen extra personalisatie kosten bij het afrekenen.