Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

9 Cadeaus

Sportshirt bedrukken

Of je nou houdt van hardlopen, gewichtheffen of in een team speelt, een goed shirt is belangrijk. Onze gepersonaliseerde sportshirts zijn gemaakt van 100% sneldrogend polyester, wat het vocht van je huid haalt en je verzekerd van comfort tijdens je workout. Ze kunnen gewassen worden op 40°C waarna er weer genoten van kan worden.

Gepersonaliseerde sport shirts voor mannen

Onze gepersonaliseerde workout shirts voor mannen zijn beschikbaar in de maten S tot XXL in de kleuren wit en fuchsia. Ze hebben raglanmouwen en zijn sneldrogend. Dit maakt ze stijlvol en comfortabel om te dragen. Elk shirt kan gepersonaliseerd worden met een naam of tekst naar jouw keuze, daarna kan je favourite design geselecteerd worden in onze online editor.

Gepersonaliseerde sportshirts voor vrouwen

Onze gepersonaliseerde workout shirts voor vrouwen zijn beschikbaar in de kleuren geel, wit en fuchsia, in de maten S, M, L, XL and XXL. Ze zijn gemaakt van 100% polyester, sneldrogend, stijlvol en comfortabel, passend bij elke sport. Personaliseer je sportshirt met de naam of tekst naar jouw keuze en een van onze designs en verras je vrienden, familie of teamgenoten of natuurlijk jezelf!

Gepersonaliseerde sportshirts voor kinderen

Kinderen houden ervan om rond te rennen, en daar hebben we bij YourSurprise de perfecte gepersonaliseerde sportshirts voor! Ze kunnen papa en mama op hun sportshirt hebben in de kleuren geel, wit of fuchsia. De shirts zijn sneldrogend en vochtopnemend, ook zitten ze comfortabel en kunnen ze gepersonaliseerd worden met hun naam en een van onze prachtige designs. Ze zijn beschikbaar voor 4 - 1 2 jarigen en kunnen gewassen worden op 40°C.

Gepersonaliseerde sportshirts voor je team

Als je sportteam op zoek is naar nieuwe team shirts, of er komt een sportevenement aan op werk kan YourSurprise daarvoor zorgen. Elk T-shirt kan gepersonaliseerd worden met de naam of tekst naar keuze en kan naar jouw adres worden verzonden. Als je een grotere bestelling wilt plaatsen kunt u onze business afdeling benaderen voor meer informatie.