Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Helaas, we hebben geen cadeau gevonden dat voldoet aan je zoekopdracht.
no search results

Tafelkleden bedrukken met naam en foto

Heb je een gloednieuwe eettafel of tuinset? Vind je tafelkleden gewoon superleuk om je tafel mee te decoreren? Of ben je op zoek naar een geweldig styling attribuut voor feestjes en partijen? Dan hebben we goed nieuws voor je, want met deze tafelkleden geef jij jouw tafel een hele nieuwe en gezellige look. Ieder diner wordt een feestje met deze tafelkleden met naam en foto, omdat jij hem zelf kan personaliseren. Voor wie ga jij een uniek tafelkleed ontwerpen?

Tafelkleden met kleine kinderen

Houden jouw kleintjes ervan om van elk hapje een leuke kliederboel te maken? Je beschermt je tafel heel snel tegen elk voedselgevecht met deze bijzondere tafelkleden. De tafelkleden zijn gemaakt van een hoogwaardige mix van katoen en polyester, wat betekent dat je ze na elk elke knoeibeurt op 40°C kan wassen. Wist je dat je de tafelkleden ook zo kan personaliseren, dat jouw kids geboeid én rustig zitten te eten? Kies dan voor jouw fotocollage bedrukking familieleden uit. Maar wil je het tafelkleed ook informatiever maken? Laat het tafelkleed dan bedrukken met foto’s van dieren. Door het zoekplaatje leer je de kids ook nog iets leuks bij!

Tafelkleden voor het kerstdiner

Bij wie schuif jij aan het voor het kerstdiner? Het is een superleuk idee om de gastheer of gastvrouw te verrassen met een uniek tafelkleed voor de feestdagen. Er zijn meer dan twintig gave kerstdesigns om uit te kiezen, zoals maretakjes, sneeuwkristallen, kerstbomen en feestlichtjes, waar je een tekst bij kan schrijven. Maar je kunt ook een van de ontwerpen kiezen waar je een foto aan kan toevoegen. Genieten jij en je familie dit jaar samen van een kerstdiner? Dan is het leuk om voor de fotocollage te gaan waar je vijftien foto’s aan kunt toevoegen. Zo ontwerp jij zelf gemakkelijk een geweldig cadeau!

Tafelkleden voor babyshowers

Ken je een koppel dat binnenkort een babyshower geeft omdat ze in verwachting zijn? Help hen dan bij het organiseren en decoreren van dit bijzondere moment. Met een bedrukt tafelkleed kun je allerlei foto’s toevoegen. Was de aankondiging van de zwangerschap mega uniek? Gebruik dan deze foto’s voor de collage. Dat maakt het cadeau super uniek én een geweldige herinnering voor later. Heeft de mama laatst een fotoshoot gedaan om haar zwangerschap te documenteren? Ontwerp hem dan met deze zwangerschapsfoto’s! Mocht de kleine al grote broertjes en zusjes hebben, dan is het natuurlijk ook een leuk idee om een tafelkleed met foto’s van het gezin te ontwerpen.

Tafelkleden voor andere leuke feestjes

Uiteraard zijn er nog heel veel andere leuke feestjes waarvoor je tafelkleden kunt bedrukken. Organiseert de buurt regelmatige buurtbarbecues? Personaliseer dan een tafelkleed met foto’s van voorgaande Burendag-evenementen. De vijftigste verjaardag van een Sarah of Abraham is natuurlijk ook een geweldig moment om te vieren, net als een pensioen of jubileum. Voor een verjaardags of kinderfeestje kun je ook hele toffe foto’s toevoegen aan de collage voor de tafelkleedjes, net als een communiefeest.

Unieke tafelkleden voor de bedrijfsevenementen

Heb je een belangrijke bedrijfsborrel of ben je op zoek naar tafelkleden met logo’s? Het is ook zeker mogelijk om zakelijke tafelkleden te laten bedrukken. Laat het tafelkleed dan bedrukken met logo of foto’s van het kantoor. Deze tafelkleden zijn in meerdere maten beschikbaar, zodat je voor elke tafelgrootte een kleed kan bestellen.

Tafelkleden in alle maten

Onze bedrukte tafelkleden zijn in allerlei maten beschikbaar. Heb je een langwerpige tafel? Dan is de maat 200 bij 100 cm geschikt voor jou. Is je tafel iets breder dan dat? Ga dan voor de tweede maat van 200 bij 130 centimeter. Voor een tafel waar je minstens tien personen kan hosten, kun je het beste gaan voor een tafelkleed van 250 bij 130 cm. Zo heb je aan de lange en korte kanten van de tafel nog genoeg ruimte van het tafelkleed over om het een mooi gedecoreerde sfeer te geven.

Hoe personaliseer je tafelkleden?

Onze tafelkleden personaliseren we met een haarscherpe bedrukking. Elk tafelkleed krijgt een volledige bedrukking voor één zijde van de stof. Kies jij een fotocollage, dan upload je gemakkelijk jouw foto’s in de editor. Elke foto wordt gescheiden door een strakke witte lijn, zodat het tafelkleed niet te druk oogt. Ga je voor een van de kerstdesigns, dan kun je naast eventueel een foto ook een naam of boodschap aan een van de ontwerpen toevoegen. Zodra jij jouw design upload in de editor, gaan wij aan de slag met het productieproces. Onze productiehelden maken jouw tafelkleden vervolgens met de hand, zodat we jouw bestelling van de beste kwaliteit kunnen garanderen.

Spread a little happiness

Een cadeau hoeft natuurlijk niet altijd duur te zijn, maar het gaat om het gebaar dat je laat zien dat je aan iemand denkt en dat iemand bijzonder voor je is. De reden hoeft niet altijd een verjaardag te zijn. Je kunt iemand ook gewoon zomaar eens verrassen. Uit ons cadeautjes onderzoek bleek dat mensen elkaar heel graag zomaar een cadeautje geven. Wij geloven erin dat je niet alleen van cadeaus krijgen, maar ook van cadeaus geven gelukkiger wordt: ‘Spread a little happiness!’