Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Vier feest met onze prachtige gegraveerde champagneglazen en voeg een vleugje elegantie toe aan elke gelegenheid. Elk glas wordt met zorg gemaakt en is voorzien van jouw naam en/of tekst naar keuze. Personliseer jouw glas of set vandaag nog en proost op onvergetelijke momenten.

Gepersonaliseerde champagneglazen

Er is geen beter glas om te feesten en te toasten dan het champagneglas, ookwel beter gekend als het flutje. Onze gepersonaliseerde champagneglazen met gravure zijn geweldig om te genieten van Champagne of schuimwijn zoals Prosecco, Spumanti, Cava en zelfs non-alcoholische schuimwijn of kinderchampagne. Het vieren van belangrijke momenten met je eigen gegraveerde glas is echt de kers op de taart en wij bij Yoursurprise hebben alles wat je nodig hebt omt dat voor elkaar te krijgen.

Gegraveerde champagneglazen

Hier bij Yoursurprise gebruiken we een zeer specifieke techniek om de champagneglazen te personaliseren. We gebruiken een high-quality laser om namen, datums, berichten of zelfs logo's te graveren in het glas. Dit betekend dat de personalisatie is permanent, long-lasting en vaatwasser bestendig. Dit zorgt ervoor dat de ontvanger de glazen kunnen gebruiken en ze lang kunnen koesteren voor een speciaal moment.

Gepersonaliseerde champagneglazen voor specifieke gelegenheden

We houden er allemaal wel van om het glas te heffen en er zijn vele momenten om onze gegraveerde champagneglazen te gebruiken. Wat dacht je van een 18e, 30e of 40e verjaardag? De jarige job zal het geweldig vinden om zijn of haar eigen glas te hebben met hun eigen naam op of zijn of haar geboortedatum, zo zullen ze altijd herinnerd worden aan deze speciale dag elke keer als ze het glas gebruiken. Een andere zeer speciale gelegenheid waarbij de gegraveerde champagne flutjes een ideaal geschenk zijn, is een huwelijk. Je kan zelfs een gepersonaliseerd Moët et Chandon pakket met gegraveerde glazen ontwerpen! Terwijl we toch lekker romantisch bezig zijn, deze champagenglazen zijn ook een perfect cadeau voor Valentijn of een jubileum. Ontwerp een set champagneglazen voor Valentijn met de namen en de datum gegraveerd.

Jouw eigen gepersonaliseerde champagneglas ontwerpen.

Wanneer je je eigen gepersonaliseerde champagneglas wilt ontwerpen, kan je je creativiteit de vrije loop laten gaan. Gebruik onze online editor om heel snel je eigen cadeau te ontwerpen. Je kan er verschillende designs terugvinden, of heel makkelijk je eigen tekst toevoegen, de keuze is volledig aan jou. Als kers op de taart kan je nog een persoonlijke wenskaart toevoegen of een gepersonaliseerde champagnefles.

Wist je dat je op onze website allerlei gepersonaliseerde gegraveerde glazen kunt vinden? Bijvoorbeeld gegraveerde whiskyglazen of theeglazen met naam.