Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Til elke whiskey ervaring naar een hoger niveau en laat een whiskeyglas graveren. Elk glas wordt voorzien van jouw naam en/of tekst naar keuze en een cool design, waardoor het perfect is voor zowel casual avonden samen als speciale gelegenheden.

Gegraveerde whiskeyglazen

Whiskey heeft een bijzondere smaak, waar je echt van kan genieten als je van sterke smaken houdt. De schotten noemen het ook wel whiskey en anderen noemen het ook wel water of life. Degene die genieten van een glas scotch zien dit niet als een gewoon drankje, maar een moment van ontspanning en zelfreflectie. Om dit moment voor jezelf extra speciaal te maken kun je een echte whiskey liefhebber verrassen met zijn of haar eigen gepersonaliseerd whiskeyglas. Perfect voor een verjaardag, vaderdag of gewoon omdat het kan!

Gegraveerde whiskeyglazen met naam

Wanneer je opzoek bent naar een prachtig en praktisch cadeau voor een whiskey drinker is er geen beter cadeau te bedenken dan een gegraveerd glas met zijn of haar eigen naam of een speciale boodschap. Wij bieden een breed scala aan mooie designs waar je uit kan kiezen om de puntjes op de i te zetten voor dit speciale cadeau. Van designs geschikt voor verjaardagen tot kerst tot vaderdag, we hebben het allemaal. Het zijn ook perfecte pensioen cadeaus samen met een fles van zijn of haar favoriete whiskey!

Set van 2 gepersonaliseerde whiskeyglazen

Bij YourSurprise bieden we jou de optie om een enkel whiskey glas te graveren, maar ook om een set whiskey glazen te maken. Perfect als back-up, om te delen of om van een glas whiskey en een glas water samen te genieten voor de frisse smaak.

Zoek je andere gepersonaliseerde glazen, kijk dan naar onze hele selectie gepersonaliseerde glazen met tekst. Heb je echt wat te vieren dan zijn de champagneglazen met naam pas een leuk cadeau.